Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

Aš tik už kirpimą mokėjau 25 Lt, plaukai trumpi gan pas mane.
Atsakyti
Aš štai jau kokie metai kaip lankausi pas kirpėją Ričardą (Rička, Robertu jį vadina) šiuo metu jis dirba Senko GS, prie Elfų šėlsmo. Man tai jis thumbup.gif Visada išeinu patenkinta. Kiek žinau jis rengia seminarus kirpėjams.
Atsakyti
O kokios kainos pas jį?
Atsakyti
Labai prašau, pasiūlykite kokią kirpėją, dirbančią su KEUNE. Labai dievinu šią kosmetiką, jau daug metų tik šiais dažais dažausi. O mano kirpėjas išvažiavo į užsienį...Kaip aš būsiu per šventes nedažytais plaukais? 4u.gif
Atsakyti
Paskutinį kartą palikau 90 Lt, bet mano plaukai ilgi, juos dažė (viena spalva) ir pakirpo galiukus ir kirpčiukus.
Atsakyti
labai noriu isbandyti kirpima "karstomis zirklemis" blush2.gif
kur geriausiai tai atlieka...? blush2.gif
gal kas bandet ir galit parasyti atsiliepimus kaip ten po tos proceduros...? blush2.gif
busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiLdvl @ 2006 01 10, 14:16)
O aš ryt einu vėl pas Iną kirptis! thumbup.gif Jau buvau pas ją praeitą vasarą, nukirpo puikiai, tai baisiai nekantrauju dabar smile.gif Ir kažkokiu būdu užregistravo tik porai dienų į priekį, o buvau nusiteikus, kad gali tekt ir mėnesį palaukt  g.gif

Niu, ir kaip sekėsi? Prašom detalų įspūdžių planą biggrin.gif prieš kiek laiko užsirašei? smile.gif
Atsakyti
Užsirašiau pirmadienį, nuėjau trečiadienį ax.gif
Įspūdžiai puikūs, kaip ir tada vasarą, kai pas ją ėjau smile.gif Mane žavi ne tik galutinis rezultatas, bet ir tai, kiek dėmesio skiriama tau kirpimo metu. Pvz. čia anksčiau minėtos Gitanos kirpimas man irgi patiko, bet ji nebuvo tokia atidi, skyrė mažiau laiko ir dėmesio. Pas Iną užtrunki ilgiau, bet jauti, kiek ji stengiasi, dailina kiekvieną plaukelį, pataria, siūlo. Žodžiu, tikrai super thumbup.gif Ir 30 Lt už tokį dėmesį ir rezultatą tikrai yra labai mažai smile.gif
Atsakyti
Cia kazkuri minejo Aruna, kuris Gertrudos gatvej dirba. Idomu ar tas pats, kuris kazkada Misko gatvej mazoj kirpyklelej dirbo. Kaip supratau gali buti tas pats. Rankas turi tikrai auksines. Nu bet krapstukas, ... jei is darbo iseidavau valanda anksciau pries pietus + 1 valanda pietu, tai veluodavau vistiek minimum valanda ir po pietu... Bet galvos taip kaip jis niekas nesugeba isplaut. Uzsikaifuot galima. Ech nostalgija.. Paskui as ji iskeiciau I Kesta is "Feminos bonos". Fainas vaikinas, rankas turi irgi geras. Daug tobulinasi. Kokius 5 metus as pas ji kerpuos. Paskutinius 3 mazdaug kas 3-4 menesius, kai bunu Lietuvoj. Kainos aisku nemenkos. Abudu galiu rekomenduot drasiai. Ismano vaikinai savo darba. Si karta gryzus manau eisiu pas Aruna prisiminimu atgaivint. O ir Feminos tashku kortele eilini karta pradaigojau..
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2006 01 15, 16:06)
gal kuri buvot apsilankiusi Parduotuveje-salone "Zavi"?  bigsmile.gif  Savanoriu pr. Kokie atsiliepimai, labai jau mane gundo tos reklamos per radija? Kokios ten kainos?

Parduotuvėj neteko apsilankyti, bet jau reklaminių kalendoriukų turiu gal šešetą.. 4u.gif
Atsakyti
Kaip noreciau surasti supratinga kirpeja, kuris vietoj norimo 1cm nenudzarintu 3cm lotuliukas.gif na man tokie dazniausiai pasitaikydavo verysad.gif gal ka galit pasiulyti mergaites?
Atsakyti
Noreciau paklausti visu tu, kurios kirposi (keprpasi) pas jau daug kartu mineta kirpeja Ina. Mano plaukai ilgi, ir noreciau kad juos graziai iskarpytu (mat labai tankus ir sunkiai krenta), taciau noreciau kad pati patartu kaip graziau butu ir t.t., bet bijau pasitiketi, nes nekart nusivyliau, dauguma kirpeju ziuri i klienta kaip i potencialu pinigu maiseli, o ne kaip i zmogu, kuris paprasciausiai nori atrodyti graziai doh.gif Tad ar si kirpeja pilna pasiulymu, ideju kas liecia pati kirpima, karpyma plauku? rolleyes.gif
Atsakyti