Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

QUOTE(Stichija @ 2005 10 21, 08:09)
O cia kurioj daug maz Kauno vietoj? Nes man Berta sugadino visa plaukuosena, noriu eit kazkur pasitaisyt......

Reikia pasiskambinti ir paklausti,nes ją viena kirpykla persivilioja iš kitos. Dabar lyg Savanorių pr., kažkur prieš "Hyper Maxima". Tiksliai nežinau g.gif
Atsakyti
Grįžau grįžau tongue.gif , na kirpėja tikrai nebloga pasiūlė kaip kirptis, šiaip patarimų davė, tik nepatiko kad ten tikras konvejeris, vieną kerpa, kitą plauna, kitą džiovina. Užtrukau kokį pusvalandį, labai greit mane sutvarkė, bet galutiniu rezultatu likau patenkinta ne tik aš ,bet ir vyras (o man tai labai svarbu buvo) thumbup.gif manau kitą kartą vėl pas ją eisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2005 10 26, 11:01)
beje o Ina ar pataria kaip kirptis ar pati turi pasiūlyti? Mano vyro sesuo nori pas ją eiti, tai domiuosi už ją  ax.gif

Kaip tik vakar mano draugė kirposi pas Ina ir grįzo laiminga thumbup.gif !!! Kadangi pagaliau rado kirpeją, kuri neprasoma nukerpa taip kaip tau tikna ir patinka mirksiukas.gif
Aisku ji pasiklausineja esminiu dalyku: pvz ar patinka kirpciukai ir panasiai...
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2005 10 26, 08:52)
Grįžau grįžau  tongue.gif , na kirpėja tikrai nebloga pasiūlė kaip kirptis, šiaip patarimų davė, tik nepatiko kad ten tikras konvejeris, vieną kerpa, kitą plauna, kitą džiovina. Užtrukau kokį pusvalandį, labai greit mane sutvarkė, bet galutiniu rezultatu likau patenkinta ne tik aš ,bet ir vyras (o man tai labai svarbu buvo)  thumbup.gif manau kitą kartą vėl pas ją eisiu  mirksiukas.gif

Na palengvejo biggrin.gif Man ji irgi thumbup.gif . O del konvejerio tai as nelabai imu i galva, svarbiausia galutinis rezultatas.Del eiliu tai nereiktu apsigauti, nes pas ja kartais irgi buna labai sunku patekti.Kartais net pora sav. tenka laukti, taigi pries kokia proga reiktu apsidrausti ir suktelt anksciau.
Atsakyti
Sveikutes! Kas gali pasiulyti gera kirpeja? Kuri dirba su gerom priemonem pvz loreal arba keune ir t.t ?, Buvau as Grozio galerijoje savanoriuose , tikrai nusivyliau sad.gif Siaip viskas gal ir gerai, nudazymas ir viska. Bet kokios fantazijos pas ta kirpeja kuri mane kirpo, ir dar jaunute labai toks vaizdas kad neseniai pradejo dirbti. Man patinka tokios kur sako: "zianai davai dazom ar kerapam taip taip ir taip pamatysi bus grazu" ir ji man pasako kaip ir jei man tai prie sirdies tai ir darom. Ir poto isejus is kirpyklos ar salono visi mano pazystami sako oho kaip graziai tavo plaukai. Ir pati kai jautiesi fantastiskai. Turejau tokia savo kirpeja bet jau neturiu, nes as gryzau i lietuva o ji pasiliko anglijoje sad.gif

Ir jei nesunku parasykit kainas kirpimo ir dazymo, mano ilgi plaukai. Man tikrai gaila pinygu kaip turi sumoketi nemazai o tikrai nera uz ka. Manau pritarsit man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editukė @ 2005 10 26, 17:53)
o as rytoj einu pas stiliste Rita  mirksiukas.gif

Nu ir kaip? Ar i pataria kaip kirptis, kokia spalva dazytis? O gal dar ji gali patarti ir koki makiaza naudoti? Na , ta prasme, gal gali visa stiliu sukurti? Kokie ten ispudziai? blush2.gif
A, ir kiek sumokejai...... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
nu man ji patiko. Siaip apie makiaza tai nekalbejom, bet ji yra kirpeja. O uz nudazyma sumokejau 40lt, tai manau nera daug. Cia sviesiai daziau. Ir nukirpo graziai, labai kruopsti. Na zodziu as pas ja ir toliau lankysiuos. thumbup.gif
Atsakyti
Labai gera kirpeja Daiva, dirba Savanoriu pr. Hermyje. Dazo su L'Oreal ir Goldwell. Mano irgi ilgoki plaukai, bet as dazausi su Goldwell, jie brangoki, tai visu plauku dazymas su kirpimu apie 200Lt, bet jei tik saknis - tai dazo su L'Oreal, sumoku apie 100 Lt.
Atsakyti
QUOTE(editukė @ 2005 10 30, 09:34)
nu man ji patiko. Siaip apie makiaza tai nekalbejom, bet ji yra kirpeja. O uz nudazyma sumokejau 40lt, tai manau nera daug. Cia sviesiai daziau. Ir nukirpo graziai, labai kruopsti. Na zodziu as pas ja ir toliau lankysiuos.  thumbup.gif

Kokio ilgio Tavo plaukai? dazei visus plaukus ar sruogelem? sorry, visos temos neskaiciau, gal apie tai anksciau kur nors buvai rasiusi... 40 lt tik uz dazyma -tai kirpimas kiek? rolleyes.gif
Atsakyti
Taigi vakar buvau kirptis pas Gitaną smile.gif Pradžioj tai teko šiek tiek palaukt, nes kaip jau minėjo, ten vienai dažo, kitai galvą plauna ir pan., o paskui užklausė kaip noriu kirptis smile.gif Pasakiau, kad nenuobodžiai wink.gif Tai gan drastiškai mane pakeitė, apkarpė trumpokai, paliko kai kur ilgesnius galus, žodžiu tokia netvarkinga šukuosena, ir dar prišiaušė šiek tiek. Pradžioj pati buvau šoke, nebuvau tikra, ar man patinka, bet jau vakare buvau labai patenkinta smile.gif Supratau, kad seniai norėjau kokio drastiško pasikeitimo, tik vis nedrįsau kirpykloj ko nors tokio paprašyt. Taip kad džiaugiuos Gitanos iniciatyva ir šiandien esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
As jau ketverius metus pas Gitana lankausi nail.gif Man patinka, tik uzsirasyti reikia praktiskai pries savaite... Taip kad prasau nedalinti labai daug kam telefono blush2.gif
Atsakyti
Kokio ilgio Tavo plaukai? dazei visus plaukus ar sruogelem? sorry, visos temos neskaiciau, gal apie tai anksciau kur nors buvai rasiusi... 40 lt tik uz dazyma -tai kirpimas kiek?

mano plaukai visada buvo sviesinti sruogelem (pusilgiai), bet kai pasiziurejau i plaukus, tai kiekvienas dazymas matosi, juk kiekvienas sruogeles neatkartosi (nes dazoma visa galva), tai nusprendem pereiti prie visu sviesiu plauku, nes man si spalva labiau tinka. Saknys buvo atauge tikrai nemazai, tai uz ju nudazyma bei kirpciuku patrumpinima ir susukavima tiek sumokejau. Manau tai nera daug, nes anksciau uz sruogeles mokedavau 50-60lt. Siaip kirpeja man patiko, labai kruopsti, zodziu as pas ja ir lankysiuos thumbup.gif
Atsakyti