Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

Nuostabi kirpeja yra Silainiuose(2),Jotvingiu g.2,salone"DITE"-jos vardas LAURA. Kerpa ir vyrus ir moteris,tobulinosi ivairiose salyse ir,atrodo,kad sirdi i sukuosena ideda.
NEPAKARTOJAMA!!! thumbup.gif
tik registruokis is anksto,nes laaabai jau uzsiemusi
Atsakyti
QUOTE(editukė @ 2005 11 02, 22:32)
mano plaukai visada buvo sviesinti sruogelem (pusilgiai), bet kai pasiziurejau i plaukus, tai kiekvienas dazymas matosi, juk kiekvienas sruogeles neatkartosi (nes dazoma visa galva), tai nusprendem pereiti prie visu sviesiu plauku, nes man si spalva labiau tinka. Saknys buvo atauge tikrai nemazai, tai uz ju nudazyma bei kirpciuku patrumpinima ir susukavima tiek sumokejau. Manau tai nera daug, nes anksciau uz sruogeles mokedavau 50-60lt. Siaip kirpeja man patiko, labai kruopsti, zodziu as pas ja ir lankysiuos  thumbup.gif

Tikrai geras variantas thumbup.gif as irgi dazau sruogelem, moku irgi apie 40 lt uz dazyma+kirpima (tiksliau patrumpina siek tiek). o jei dviem spalvom, tai kartais ima tiek pat, kartais daugiau gaunasi, bet va, nuo ko priklauso, tai nesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija @ 2005 10 20, 11:20)
Sveikos 4u.gif
Siūlau kirpėją-stilistę Ritą thumbup.gif Puikiai kerpa,dažo,dirba su naujausiom priemonėm. Gali net priauginti sruogas. Daug stažavusis užsienyje,žino visas naujausias plaukų kirpimo tendencijas smile.gif Kainos yra netgi mažos mirksiukas.gif
Tel.: 8-682-21194

o kuriam Kauno gale randasi?
Atsakyti
atsiprasau, cia ne i tema, bet parasykit, ar kai einat pas kirpeja plauku dazytis, tai issiplaunat pries tai galva ar einat su neplauta???nzn ka daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchid @ 2005 11 28, 20:49)
atsiprasau, cia ne i tema, bet parasykit, ar kai einat pas kirpeja plauku dazytis, tai issiplaunat pries tai galva ar einat su neplauta???nzn ka daryt? g.gif

aš iš vakaro išsiplaunu...bet nieko tokio jei ir neplauta nueisi..neišvis..tik nepatogiai pati jausies.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchid @ 2005 11 28, 20:49)

As einu kaip man ispuola. Nors esu skaiciusi, kad geriau eiti riebaluota galva, nes tada atseit dazas taip nepakenkia plaukui. g.gif Esu daug kartu nuejusi ir susiriebalavusi, taciau nepatogiai del to nesijauciu. ax.gif
Atsakyti
As manau kad reikia eiti su tokia galva, kad kirpejai nebutu koktu ten krapstinetis..Nemanau kad smagu kuistis po riebaluota galva..
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2005 11 30, 08:32)
merginos einu kita sav pasIna ( pirma karta) pasakykit kokios mazdauk kinsi,a? kad paskui soko negauciau ( kaip viena karta  jau buvo) blush2.gif  doh.gif

Aš dažausi sruogelėmis pas Iną -tai moku 40-50 litų...su kirpimu apie 60 lt gaunasi.Plaukai žemiau pečių. 4u.gif
Atsakyti
as buvau siandien pas ina.. mano plaukai sviesus, labai norejau dazytis, patamsint ar dar koki navarota, ale pasake kad jai kaip moterai, kuriai rupi plaukai ir ju sveikata, sirdis neleidzia man ju dazyti.. biggrin.gif del to kad jie pas mane silpnoki ir del to kad tiesiog kvaila jai atrode gadinti mano plauku spalva.. tai taip ir likau nedazyta smile.gif
apkirpo tiktais.. palikau 20lt.. nu siandien dar nieko negaliu pasakyti del kirpimo, bo nelabai matau dar biggrin.gif nes ispute plaukus kaip reikalas, atrodau kaip nekirptas avinelis biggrin.gif arba kaip menesi nesisukavus..
seip galiu pasakyti kad man nepatinka tai ka dabar matau, tai yra sukelti plaukai nuo pat saknu, bet jos nuomone man taip tinka ir daugumos draugiu nuomone dar pries einant pas ina buvo tokia pati.. vis sakydavo kad nesilyzinciau as tu plauku prie veido.. taip kad tikriausia jokio blogo zodzio ir neisgirsit is manes apie sia kirpeja wink.gif
Atsakyti
As irgi pas Ina kerpuosi, jau ne pirmi metai, tai galiu pasakyti, kad ji dazymo ir plauku auginimo virtuoze. O su trumpais, net nezinau kaip pasakyt - vistiek gailes kirpti, siulys paaugink. Myli plaukus... O be to laaaabai simpatiska.
Atsakyti
QUOTE(Kamelija @ 2005 12 06, 22:08)
Sveikutės 4u.gif
Aš norėčiau tos Inos telefono. Parašykit kuri pas ją lankotės man į až smile.gif  Ar čia paslaptis? g.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2005 12 06, 22:28)
Ir as noreciau, jei ne paslaptis ax.gif  4u.gif

320233
Atsakyti
QUOTE(LiLdvl @ 2005 11 01, 16:29)
Taigi vakar buvau kirptis pas Gitaną smile.gif Pradžioj tai teko šiek tiek palaukt, nes kaip jau minėjo, ten vienai dažo, kitai galvą plauna ir pan., o paskui užklausė kaip noriu kirptis smile.gif Pasakiau, kad nenuobodžiai wink.gif Tai gan drastiškai mane pakeitė, apkarpė trumpokai, paliko kai kur ilgesnius galus, žodžiu tokia netvarkinga šukuosena, ir dar prišiaušė šiek tiek. Pradžioj pati buvau šoke, nebuvau tikra, ar man patinka, bet jau vakare buvau labai patenkinta smile.gif Supratau, kad seniai norėjau kokio drastiško pasikeitimo, tik vis nedrįsau kirpykloj ko nors tokio paprašyt. Taip kad džiaugiuos Gitanos iniciatyva ir šiandien esu labai patenkinta  thumbup.gif

o gal gali pasakyti kokios kainos uz kirpima 4u.gif
Atsakyti