Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

as tai pas roberta einu, tai man visai patinka, nes kiekviena karta nors ir maza detale pakeicia ir vel kazkaip idomiau atrodai, o kaina tai daugiau maziau visur vienoda, mano plaukai normalaus ilgio tai moku 90 uz kirpima ir dazyma keliom spalvom
Atsakyti
Gal kas kerpatės pas kirpėją vardu Renata, kuri anksčiau dirbo alpetri, o dabar kažkur savanoriuose. Norėčiau išgirsti atsiliepimų. Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Prieš mėnesį ėmiau skaitinėti šią temą. Nusprendžiau apsilankyt pas kirpėją Iną. Rezultatu esu laaabai patenkinta thumbup.gif
Užsirašiau pas ją prieš dvi savaites. Apsilankiau vakar. Plaukai mano trumpi. Dažė sruogelėm (labai gražias spalvas pasiūlė ir parinko ji pati) ir kirpo. bigsmile.gif
Viskas kainavo 60Lt - o kėdėj sėdėdama bijojau, kad 100 užtektų, nes darbo įdėjo tikrai daug. Labai rūpestingai dažė ir kirpo - ir maloniai paplepėjom smile.gif
Pakonsultavo šiek tiek dėl formavimo priemonių, papasakojo apie plauką, kokios kirpimo modelių galimybės ir pan.
Tikrai SUPER. Man tiesiog smagu ir miela buvo. Tikrai rekomenduoju net ir nežinančioms (tokia šį kar ir aš buvau), kokio kirpimo/dažymo/šukuosenos nori. Ši kirpėja tikrai moka įvertint ir parinkt geriausią variantą. Ir darbas kokybiškas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nija @ 2006 06 08, 14:46)
Prieš mėnesį ėmiau skaitinėti šią temą. Nusprendžiau apsilankyt pas kirpėją Iną. Rezultatu esu laaabai patenkinta  thumbup.gif
Užsirašiau pas ją prieš dvi savaites. Apsilankiau vakar. Plaukai mano trumpi. Dažė sruogelėm (labai gražias spalvas pasiūlė ir parinko ji pati) ir kirpo.  bigsmile.gif
Viskas kainavo 60Lt - o kėdėj sėdėdama bijojau, kad 100 užtektų, nes darbo įdėjo tikrai daug. Labai rūpestingai dažė ir kirpo - ir maloniai paplepėjom  smile.gif
Pakonsultavo šiek tiek dėl formavimo priemonių, papasakojo apie plauką, kokios kirpimo modelių galimybės ir pan.
Tikrai SUPER. Man tiesiog smagu ir miela buvo. Tikrai rekomenduoju net ir nežinančioms (tokia šį kar ir aš buvau), kokio kirpimo/dažymo/šukuosenos nori. Ši kirpėja tikrai moka įvertint ir parinkt geriausią variantą. Ir darbas kokybiškas  drinks_cheers.gif

kaip mane nudziuginit, nes as pas ja taip pat jau uzsirasiau mirksiukas.gif
ir kaip minejot, esu neziniuke, tad abar drasiai sesiu i kede 4u.gif
Atsakyti
Mane sudomino atsiliepimai apie Ina is "Baidis". Galvoju ir as pas ja apsilankyt, kazin pries kiek laiko reikia pas ja uzsirasyt?

Iki kelintos valandos ta kirpykla dirba, nes as darbo metu negaliu, tai va anksciausiai nuo 17 val. galeciau nueit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOVUS: 09 birželio 2006 - 11:07
NOVUS,

Kaip ir minejau, užsirašiau prieš dvi savaites.
Darbo laikas matyt priklauso nuo pamainos. Bet tą kartą mane užrašė 18 val. (kaip tik po darbo) ir sake kad dirbs iki 9, nes dar viena klientė atėjo.
Labai palankus laikas dirbančioms mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek žinau, Ina dabar dirba ir savaitgaliais, tai tuo labiau dirbančioms neturėtų jokių problemų būt smile.gif
Atsakyti
Ir as ketv buvau pas Iną. Tikrai super kirpėja. Viskuo patenkinta, net pokalbiu kirpimo metu. Visom rekomenduojam. Tikiuos jai nepritruks laiko mus kerpant.
Registruokitės visos
Atsakyti
Gal kuri galit parašyti, kiek paprastai užtrunkat pas Iną dažydamos ir kirpdamos plaukus? Neturiu kantrybės (o ir laiko) sėdėti kelias valandas kirpykloje doh.gif Vieną sykį buvau pas Iną, tai gal 3 val prabuvau, nors nieko ypatingo ten man nedarė - dažė viena spalva ir apkirpo. Bet tuo metu pas ją buvo dar viena klientė.

Dabar lankausi pas Rasą iš "Grožio galerijos" - tikrai superinė kirpėja - greita (per pusantros val. bunu nudazyta keliom spalvom, nukirpta, susukuota), profesionali, vis ką nors naujo sugalvoja thumbup.gif Tik kaina galėtų būti kur kas mažesnė rolleyes.gif Paskutinį kartą 160 Lt sumokėjau blink.gif Mąstau, gal vel pas Iną pabandyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtulia @ 2006 06 13, 11:43)
Gal kuri galit parašyti, kiek paprastai  užtrunkat pas Iną dažydamos ir kirpdamos plaukus? Neturiu kantrybės (o ir laiko) sėdėti kelias valandas kirpykloje  doh.gif Vieną sykį buvau pas Iną, tai gal 3 val prabuvau, nors nieko ypatingo ten man nedarė - dažė viena spalva ir apkirpo. Bet tuo metu pas ją buvo dar viena klientė.

Dabar lankausi pas Rasą iš "Grožio galerijos" - tikrai superinė kirpėja - greita (per pusantros val. bunu nudazyta keliom spalvom, nukirpta, susukuota), profesionali, vis ką nors naujo sugalvoja  thumbup.gif Tik kaina galėtų būti kur kas mažesnė  rolleyes.gif Paskutinį kartą 160 Lt sumokėjau  blink.gif Mąstau, gal vel pas Iną pabandyti?  g.gif

hmm kokie vis del to zmones skirtingi .. g.gif biggrin.gif
o man patinka, kai man daug laiko skiria, o ne konvejerio principu dirba ax.gif
tikesimes, kad mane Ina laikys ilgai .... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ar kitos kirpėjos toje Grožio galerijoje ar studijoje, ar kaip ji ten vadinasi, Savanorių pr., kur Rasa dirba - ar kitos kirpėjos tokios pat geros kaip ta Rasa? Nes pas Rasą dabar tik liepos galui, o man reikia greitai.
Būčiau labai dėkinga, jei kas atsakytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2006 06 15, 13:24)
Gal kas žinot ar kitos kirpėjos toje Grožio galerijoje ar studijoje, ar kaip ji ten vadinasi, Savanorių pr., kur Rasa dirba - ar kitos kirpėjos tokios pat geros kaip ta Rasa? Nes pas Rasą dabar tik liepos galui, o man reikia greitai.
Būčiau labai dėkinga, jei kas atsakytų  4u.gif

O kas čia per Rasa g.gif ? Prašom smulkiau ax.gif
Atsakyti