Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

Labukas! Jau trys metai kai savo plaukus tvarkau pas Dainora.Sako,kad nepakeiciamu zmoniu nera,bet...Sugalvojau viena karta,kad laikas keisti kirpeja smile.gif Kiek kirpyklu apejau,jau net pati negaliu suskaiciuoti biggrin.gif ,bet vis tik grizau atgal pas Dainora,man ji kieciausia kirpeja Kaune!Idomiausia tai,kad plauku spalva keiciu i metus keturis kartus,bet jie nei slenka nei triusta,o anksciau del to turejau problemu.
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 06 17, 21:42)
Labukas! Jau trys metai kai savo plaukus tvarkau pas  Dainora.Sako,kad nepakeiciamu zmoniu nera,bet...Sugalvojau viena karta,kad laikas keisti kirpeja smile.gif Kiek kirpyklu apejau,jau net pati negaliu suskaiciuoti biggrin.gif ,bet vis tik grizau atgal pas Dainora,man ji kieciausia kirpeja Kaune!Idomiausia tai,kad plauku spalva keiciu i metus keturis kartus,bet jie nei slenka nei triusta,o anksciau del to turejau problemu.

Gal galima suznoti kokioj kirpykloj ta kirpeja Dainora dirba? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2005 02 23, 12:33)
Kerpuosi pas kirpeja Daiva Hermyje, kerpa idomiai ir pati be galo maloni, tik labai brangu, ypac kai dazo dazais Goldwell.

Buvau aš pas ją, dieve mano... paaiškinau viena ir pasakiau kas man netinka. Padarė butent taip kaip netinka verysad.gif doh.gif . O, sumokėjau 200 lt. Dabar ieškau kur tai sutvarkyti.

ankščiau lankiau Femina Bona gruodžio g. , buvau patenkinta, bet jie dabar remontuojasi
Atsakyti
QUOTE(gmail @ 2006 06 19, 10:39)
ankščiau lankiau Femina Bona gruodžio g. , buvau patenkinta, bet jie dabar remontuojasi

Jau remontai baigti, šiandien praeidama mačiau, kad dirba. Bet kainos ir ten nemažos, moku 50 litų vien už kirpimą. Bėda, kad jei gerai nukerpa, tai bijau rizikuoti ir ieškoti, kur pigiau ar dar geriau.
Atsakyti
as ir laikausi nuomones kad geriau sumoket daugiau,bet but tikrai kad viska padarys ciki drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas,
gal kas zinote kiek pas Andriu kainuoja apsikirpti ir nusidazyti plaukus sruogelemis? Mano plaukai ilgi smile.gif
Labai noreciau pas ji nueiti, nes prisiskaiciau daug apie ji geru atsiliepimu, ir gal kas jo numeriuka turite?
Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Labukas!Dainora dirba salone;JUNORA; kovo 11-sios 128.Tik pas ja reikia pries men uzsirasyti,na bet laukti tikrai verta!As ten pat ir rankas pas Edita tvarkausi,tai kai ateinu pas viena,iskart uzsirasau pas kita,taip ir sukuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 06 19, 21:40)
Labukas!Dainora dirba salone;JUNORA; kovo 11-sios 128.Tik pas ja reikia pries men uzsirasyti,na bet laukti tikrai verta!As ten pat ir rankas pas Edita tvarkausi,tai kai ateinu pas viena,iskart uzsirasau pas kita,taip ir sukuosi biggrin.gif

kokios kainos pas Dainora?
Atsakyti
Labukas! Sumokejau 65litus,daze dviem spalvom,apkirpo ir isfenavo plaukus
Atsakyti
o as vakar pas Ina buvau biggrin.gif
super zmogeliukas... thumbup.gif
dirba tikrai profesionaliai, tik va kad as paeksperimentuoti uzimaniau, tai pratinuosi prie naujosios plauku spalvos, bet kas mate, sako, kad gerai 4u.gif
Atsakyti
Tai ne gi niekas neturite Andriaus ,,Andre" salono numeriuko verysad.gif , as niekaip negaliu jo surasti, nes nesu kolkas dar Lietuvoj, grisiu tik uz 2 savaiciu, tai noreciau uzsirasyti pas ji. Gal kas turite vis delto numeriuka!! unsure.gif
Atsakyti
O kaip del vyru kirpeju kaune? Kas gera zino?
Atsakyti