Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

Sveikutes, gal kas turite ,,Andre" grozio salono numeriuka arba kirpejo Andriaus, kuris yra Sv. Gertrudos gatveje? blush2.gif Niekaip negaliu surasti, nueiciau i salona, taciau i Lietuva tik grisiu uz 2 savaiciu, o taip noreciau pas ji uzsirasyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grendel @ 2006 06 23, 22:09)
O kaip del vyru kirpeju kaune? Kas gera zino?

Gal tegu patys vyrai ir ieškosi hi.gif
Atsakyti
Laisvėje yra tokia kirpykla "Kvarclita" (prie Skalsos) ir kirpėja Rozita. Ji labai gerai apkerpa vyrus, ne vienas pažįstamas kirposi, o ir vyras kelis kartus. Tikrai neblogai dirba... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EZUIKA @ 2006 06 25, 11:24)
Sveikutes, gal kas turite ,,Andre" grozio salono numeriuka arba kirpejo Andriaus, kuris yra Sv. Gertrudos gatveje?  blush2.gif  Niekaip negaliu surasti, nueiciau i salona, taciau i Lietuva tik grisiu uz 2 savaiciu, o taip noreciau pas ji uzsirasyti  verysad.gif

andre salonas +370 37 324555bandyk, jei reiks mob. rasyk.
Atsakyti
Labai labai aciu smile.gif
Bandysiu skambinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2006 06 26, 16:53)
Laisvėje yra tokia kirpykla "Kvarclita" (prie Skalsos) ir kirpėja Rozita. Ji labai gerai apkerpa vyrus, ne vienas pažįstamas kirposi, o ir vyras kelis kartus. Tikrai neblogai dirba... 4u.gif

Aciuuu bigsmile.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2006 06 15, 14:24)
Gal kas žinot ar kitos kirpėjos toje Grožio galerijoje ar studijoje, ar kaip ji ten vadinasi, Savanorių pr., kur Rasa dirba - ar kitos kirpėjos tokios pat geros kaip ta Rasa? Nes pas Rasą dabar tik liepos galui, o man reikia greitai.
Būčiau labai dėkinga, jei kas atsakytų  4u.gif

Rasa kerpa ir sukuoja tikrai suuper thumbup.gif Pabandyk palikti administratorei savo tel numeriuka, jei kartais kuri kliente negaletu atvykti, iskart tau pranes mirksiukas.gif As taip ne karta dariau tongue.gif : Girdejau, kad Vaida ir Renata is "Grozio galerijos" neblogai kerpa. Bet nebandziau, todel negaliu to tvirtinti cool.gif

Atsakyti
Labukas! Zinau super vyru kirpeja,Baranausko 19.Mano vyras ten pradejo pries metus kirptis,tai dabar visa jo kompanija ten tvarkosi plaukus biggrin.gif kirpejos vardas Vilma.
Atsakyti
Na susigunžiau išgirtąja Ina, ir eisiu pas ją jau kitą savaitę biggrin.gif Gal kuri žinot, ar yra prie tos kirpyklos kur mašiną pasistatyt? niekad ten nebuvau, o po centrą irgi nelabai važineju doh.gif
Atsakyti
Nieko sau sutapimas. Kirpėja Vaida iš "Grožio galerijos", esančios Savanorių pr., yra gera mano draugė. Turiu dar kelias pažįstamas kirpėjas, bet su Vaida nėra ko lyginti. Nenoriu jos nugirti, bet ji tiesiog sugeba pajausti kas merginai-moteriai labiausiai tinka. Nukirpti savo "grifkutę" patikiu tik jai . Nes žinau, kad visada liksiu patenkinta thumbup.gif
Beje kainos "Grožio galerijoje" yra didokos, t.y. gerokai skiriasi nuo eilinių kirpyklų kainų.
Atsakyti
Koks paradoksas kartais su tom kirpejom gaunasi!Mano sese pas Vaida is grozio galerijos neseniai kirposi,tai liko labai nepatenkinta.Velavo priimti puse val,kirpimo metu nuolat kalbejo telefonu,gal todel vienas sonas gavosi trumpesnis.. verysad.gif Zinoma visiems visko gali pasitaikyti,bet jei daugiau demesio butu klientui,o ne telefoniniams pokalbiams,gal to netutu nutike.
Atsakyti
QUOTE(kauniete @ 2006 06 22, 21:25)
o as vakar pas Ina buvau biggrin.gif
super zmogeliukas... thumbup.gif
dirba tikrai profesionaliai, tik va kad as paeksperimentuoti uzimaniau, tai pratinuosi prie naujosios plauku spalvos, bet kas mate, sako, kad gerai  4u.gif

Sveikutė,
ar tu kalbi apie Iną, kuri dirba Gedimino g.? Aš pas Iną eisiu liepos 7d.. Gal gali parašyti kiek maždaug kainuotų vidutinio ilgio plaukus dažyti ir kirpti? Labai ačux iš anksto 4u.gif
Atsakyti