Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

QUOTE(vetuke @ 2006 10 30, 19:49)
Būtų malonu tada gauti Vaidos koordinates ir sužinoti kokios pas ją kainos?  4u.gif

as jau gavau kirpejos Vaidos koordinates, aciu Baisai , vakar buvau susipazinti ir jau penktadieniui uzsirasiau smile.gif tai labai fainute pasirode, jei idomu po visko parasysiu kaip sekesi ir kiek kas kainavo smile.gif
Atsakyti
Laabai idomu! Tikiuosi nenusivilsit(netgi esu tikra, kad viskas bus thumbup.gif ) Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 09 23, 09:40)
kokios kainos ir tel? wub.gif

Na kainos manyčiau skiriasi nuo sunaudotų dažų kiekio.. ax.gif Nesiskundžiu plaukų trūkumu, tai paskutinį kartą už dažymą viena spalva, kirpimą ir plaukų tiesinimą sumokėjau 140 (plaukai kiek žemiau pečių). Tačiau nesigailiu thumbup.gif Jau geriau pasitaupyt pinigėlius ir juos skirt normaliai kirpėjai, kad ilgai galėtum džiaugtis jos padarytu darbu wub.gif

O sarma style kontaktai:
V. Putvinskio g. 38-30, Kaunas
Tel. (8-37) 202759
Darbo laikas
I-V: 8.00 - 20.00
VI: 8.00 - 17.00
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 02 lapkričio 2006 - 00:33
QUOTE(Egliukasz @ 2006 10 31, 20:33)
O gal kuri lanketes BLC arba MEGOJE esanciuose grozio salonuose Beauty& Wellness? Siaip ten dirba neblogu kirpeju, dirba su L`oreal dazais, patys geriausi yra augalines kilmes - atspalviai saltoki, taciau sumaisius juos galima isgauti graziu atspalviu wub.gif O kenkia plaukui minimaliai ir labai graziai plaukai blizga thumbup.gif

nebuvau, bet galvojua, kada užsukti. O kur dirba Vaida? Vis dar laukiu jos koordinačių 4u.gif
Atsakyti
As galiu pasiulyt viena saunia kirpeja Petrasiunuose, Salia silo. Turi savo kirpykla. Pas ja net Narmontaite kerpasi smile.gif Darba atlieka puikiai, kosmetikos kokybe nepriekaistinga, tik kad ji megsta savo nuomone pirsti, bet jei pasakai, kad nori ko nors konkreciai, maloniai sutinka smile.gif

Vardas Otilija.
Atsakyti
vetuke, uoj nepyk! nepamaciau smile.gif Parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
o kazin kaip ten kainos? labai kandžiojasi? parasyk jei gali telefono nr... aš labai noriu cheminio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2006 11 02, 12:18)
vetuke, uoj nepyk! nepamaciau smile.gif Parasiau i az  4u.gif

nepykstu biggrin.gif ačiū, reiks kada apsilankyti 4u.gif
Atsakyti
O as jau eile metu kerpuosi pas Asta is Rico. Nu kirpeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2006 11 02, 15:25)
O as jau eile metu kerpuosi pas Asta is Rico. Nu kirpeja thumbup.gif

o kokias priemones naudoja/pardavineja sitame salone? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 11 02, 15:47)
o kokias priemones naudoja/pardavineja sitame salone?  4u.gif

Plauku ten nedazau, bet kiek zinau dazo ir su augaliniais ir su normaliais dazais. Siap tai naudoja Davines ( pati visas formavimo priemones naudoju) ir dar kazkokias tik dabar nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Veriti @ 2006 11 01, 17:26)
as jau gavau kirpejos  Vaidos koordinates, aciu Baisai , vakar buvau susipazinti ir jau penktadieniui uzsirasiau  smile.gif  tai labai fainute pasirode, jei idomu po visko parasysiu kaip sekesi ir kiek kas kainavo  smile.gif

na ka mergaites, smile.gif ,vakar buvau pas kirpeja vaidute, tai net nezinau nuo ko pradeti...na esme tame ,kad man patiko smile.gif
man kirpimas nebuvo labai svarbu, labiau dazymas,.pas mane plaukai iskarpyti , tai ji tik suteike forma ,iskarpydama galus..nes pasakiau , kad auginu..na labai sunku cia paaiskinti smile.gif
pas mane buvo dazyti sviesiom sruogom, norejau kazka pakeist, tai taip nudaze:
virsugalvyje smulkiu tamsiu sruogeliu, kiti sviesus ,dar saknis sviesino, o pacioj apacioj tamsus plaukai .na is aprasymo niekas cia neaisku, geriau veliau idesiu nuotrauka. vat tik didelis minusas tas , kad 2 savates vaiksciosiu su pageltusiom saknim, sake turi nusiplaut tas geltonumas.. mane iskart perspejo,kad su plauku saknu dazais taip bus , nes mano plaukai tamsus ir sviesinant linke i geltonuma, tai daze su pilkintoju..
kirpeja labai maloni, be reikalo neplepa, nachaliskai nesiulo savo priemoniu, jei ka nori suzinoti paklausi viska paaiskina , patarimu duoda..be to pati daug visokiu priemoniu isbandziusi, nes jos plaukuciai ilgi, grazus smile.gif
kalbejom apie aliejukus, tai kaip ir daugumai cia forume pats paciausias yra kerastase..o yra isbandziusi visokiausiu... smile.gif
Papildyta:
taip , kad ir as nusipirkau si aliejuka, na tai net nezinau, siandien issiploviau galva, pasitepiau su tuo kerastase ir negaliu atsidziaugti, net sukuoti nereikejo! plaukuciai tokie slidus, minksti ir t.t.
na , bet gal ir dazai turi itakos, nes kirpeja sake, kad sruogeliniai dazai labiau kenkia, nei tie normalus..net neisidemejau su kokiais mane daze, na zodziu su ivairiom priemonem dirba..uz kirpima ir dazyma sumokejau 65 lt.. tikrai nedaug mano manymu smile.gif
taip , kad mergaites kas auginat plaukelius ir saugot juos rekomenduoju apsilankyti pas Vaidute 4u.gif
Atsakyti