Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

QUOTE(Veriti @ 2006 11 04, 14:29)
na ka mergaites,  smile.gif ,vakar buvau pas kirpeja vaidute, tai net nezinau nuo ko pradeti...na esme tame ,kad man patiko  smile.gif

Smagu, kad likai patenkinta. laukiu foto, l.įdomu. O tokį dažymą pati pasiūlė? ax.gif
Atsakyti
Smagu, kad patiko wub.gif laukiam foto tavo plaukuosenos naujos thumbup.gif
Atsakyti
O kokia čia Vaida? Kokiame salone ji dirba? Ar didelės eilės pas ją?
Atsakyti
Sveikutes,

Noriu pasiulyti gera kirpeja Neringa , dirba kirpykloje prie Topolio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 11 04, 17:00)
O kokia čia Vaida? Kokiame salone ji dirba? Ar didelės eilės pas ją?

na kas neseka temos atsakysiu, kirpeja Vaida dirba salone Lirita partizanu gatvej, o eiles nedideles, bent jau as uzsiregistravau ir papuoliau po poros dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veriti @ 2006 11 04, 19:25)
na kas neseka temos atsakysiu, kirpeja Vaida dirba salone Lirita partizanu gatvej, o eiles nedideles, bent jau as uzsiregistravau ir papuoliau po poros dienu  smile.gif

Na lyg ir bandžiau sekt blush2.gif Ačiū labai už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Veriti labai geras pasakojimas thumbup.gif manau, visos teip galetu, nes tik pasakymas "gera kirpeja ten ir ten" nieko nesako.. ax.gif as lapkricio gale pas Ina uzsirasiau, tikiuosi, bus geros emocijos ir butinai parasysiu kas ir kaip. Is bendravimo telefonu - gal malonus zmogus.. rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif na as irgi norejau pas Ina uzsirasyti, bet kai paskaiciau , kad jai labiau sekasi su trumpais plaukiciais , tai nusprendziau nerizikuoti... smile.gif
Atsakyti
Plaukai
Plaukai 2
Plaukai 3

stai mano plaukuciai po apsilankymo pas Vaidute
Atsakyti
QUOTE(Veriti @ 2006 11 05, 19:37)
Plaukai
Plaukai 2
Plaukai 3

stai mano plaukuciai po apsilankymo pas Vaidute

Man gražu 4u.gif Įdomu ji pati pasiūlė kaip dažyt ar pati sakei?
Papildyta:
QUOTE(Veriti @ 2006 11 04, 14:29)
kalbejom apie aliejukus, tai kaip ir daugumai cia forume pats paciausias yra kerastase..o yra isbandziusi visokiausiu... smile.gif
Papildyta:
taip , kad ir as nusipirkau si aliejuka, na tai net nezinau, siandien issiploviau galva, pasitepiau su tuo kerastase ir negaliu atsidziaugti, net sukuoti nereikejo! plaukuciai tokie slidus, minksti ir t.t.

norėčiau plačiau sužinot apie tą aliejuką. Kiek kainuoja ir ar jį galim nusipirkti paprastose kosmetikos parduotuvėse ar tik pas kirpėjas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veriti @ 2006 11 05, 13:52)
smile.gif na as irgi norejau pas Ina uzsirasyti, bet kai paskaiciau , kad jai labiau sekasi su trumpais plaukiciais , tai nusprendziau nerizikuoti... smile.gif

aj maniskiai tai trumpi smile.gif tik man kirpimas nepatinka, tai va dar kiek liko dvi savaiteles pakentesiu, paauginsiu ir ziuresiu ka ji man pasiulys.. nes dabar nepaitnka.

lekiu tavp nuotraukeliu ziuret assa.gif

oj labai graziai atrodo, ir krenta labai thumbup.gif , ir nudazyta graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 05 lapkričio 2006 - 19:25
Veriti, super atrodai! Grazus plaukuciai drinks_cheers.gif
Papildyta:
O kas del Kerastase aliejuko, tai rekomenduoju drinks_cheers.gif Pati esu ishbandzius daug, bet shitas geriausias! Ji galima isigyti tik salonuose kurie prekiauja L'oreal. Kaina apie 55 lt, bet uztenka tikrai ilgam. drinks_cheers.gif
Atsakyti