Ačių už informaciją apie aliejuką, reiks nusipirkt prie progos

QUOTE(Veriti @ 2006 11 05, 18:37)
stai mano plaukuciai po apsilankymo pas Vaidute
veriti, tikrai labai gražiai

QUOTE(vetuke @ 2006 11 05, 18:52)
Man gražu
Įdomu ji pati pasiūlė kaip dažyt ar pati sakei?
Papildyta:
norėčiau plačiau sužinot apie tą aliejuką. Kiek kainuoja ir ar jį galim nusipirkti paprastose kosmetikos parduotuvėse ar tik pas kirpėjas?

Papildyta:
norėčiau plačiau sužinot apie tą aliejuką. Kiek kainuoja ir ar jį galim nusipirkti paprastose kosmetikos parduotuvėse ar tik pas kirpėjas?

aciu uz pagyrima

na mes su kirpeja pasitarem kaip dazysim, as iskart perspejau, kad tamsiu nenoriu.
nenoriu ir visiskai sviesiu,nes visiskai dingsta veido bruozai..
sakiau,kad man butinos tamsios sruogeles, todel ji man pasiule si varianta

sake jei nepatiks kazka pakeis, nepaliks manes nepatenkintos

ai del to aliejuko, kaip sake Baisa, jo ne tik salonuose galima uzsisakyti, bet juo prekiauja salonas Alpetri kazkur prie soboro, ateini ir nusiperki,nereikia uzsakineti.
Jei kas eisit pas Vaida paklauskit, kiek pas ja kainuoja plauku saknu cheminis, na kad butu papure plaukai, o nepriglude prie saknu
Taip giriat, kad noreciau apsilankyti

QUOTE(Tukiukas @ 2005 06 20, 02:46)
As jau keli metai kerpuosi pas ta pacia kirpeja. Visa laika svajojau apie tokia kirpeja, kuri galetu patarti, "jaustu", ka galima padaryti su mano plaukais. Ir radau tokia
Net kai nezinau ko noriu, apkerpa taip, kad atrodau
Ji ir dazo, ir sukuosenas gerai daro. Mano parekomenduotos kelios drauges taip pat pas ja lankosi
Per mano vestuves beveik visa mano pulka susukavo 
Jei ka sudomino - Laisves alejoj, mazdaug kitoj puses "Kankliu" yra kirpykla, iejimas is bromo. Kirpejos vardas - Rosita. Patartina registruotis is anksto, nes klientu turi labai daug...
Beje, kainos tikrai nesikandzioja

Jei ka sudomino - Laisves alejoj, mazdaug kitoj puses "Kankliu" yra kirpykla, iejimas is bromo. Kirpejos vardas - Rosita. Patartina registruotis is anksto, nes klientu turi labai daug...
Beje, kainos tikrai nesikandzioja

Aš taip pat savo plaukus jau kokie 4 metai esu patikėjusi šiai kirpėjai. Moka ji pataikyt į dešimtuką ir iš kirpyklos išeinu laaaabai patenkinta (vat ir dabar sėdžiu šviežiai atnaujinta, atsikračiusi kasom

Rytoi ish ryto lekiu pas Vaidute!
Ikelsiu foto, po to. Dabar ash baisi blonde, o tikiuosi pasitamsint sruogeliukem

QUOTE(pupute @ 2006 11 08, 11:29)
aha, faktiskai realybes sou bus

Ok!
Pasaket ir shventa! Tik bijau kad ishsigasit foto "priesh" pamate