Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

My Webpage
Kokosine duso zele - labai patiko, puikiai putojo, nesausino, laaabai skaniai kvepejo thumbup.gif

My Webpage
Nors ir labai gerai isplaudavo, puikiai putojo bet poveikis nekoks, taip pat sausino plaukus

My Webpage
Jau n-tasis, bet kolkas paivairinimui bus keiciamas i kanors kito smile.gif

My Webpage
Ismestas pasibaige benecos juodas tusas - patiko, bet pirmasis mano is naturaliu tad tesiu ieskojimus toliau. Gal bus kazkas geresnio

My Webpage
Nepatiko (man nepatiko neivienas is bandytu sante sampunu) - vele plaukus, rodos juos netgi sausino.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 20 gegužės 2011 - 17:56
Išmetu faberlic lūpdažį. Spalva man visai patiko, bet nežmoniškai sausino lūpas.
user posted image

Baigėsi palmolive dušo želė. Nesausino, kvapas patiko.
user posted image

Pagaliau išbaigiau essence rankų kremą. Kvapas pradėjo erzinti, sunkiai gėrėsi į odą.
user posted image
Atsakyti
Į šiukšlių kibirą keliauja Talika brow extender. Visiškas nesusipratimas. Gelis tepasi ant antakių, o plaušeliai lieka ant šepetėlio.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 05 20, 15:34)
Pagal nuoroda pavieksliuko matau, kad 'georgia peach' spalvyte - ji tokia pienine/matiskesne, tai ir subega (kaip tokios spalvoms ir budinga) sad.gif Pati turiu 2 siuos lakiukus lupoms ('sweet pea' ir kazkas su 'paris' pavadinime), tai abu graziai atrodo, nesubega, bet abu su blizguciais. Paziurejus youtube klipuka su visais siu lakiuku atspalviais dar kruvos uzsimaniau, bet paskui issibraukiau visus tuos pieninius/be blziguciu atspalvius, nes taip ir tikejausi, kad nesidengs lygiai arba begs i raukslytes lupu.  ax.gif

Mane taip traukia tos pienines spalvos, bet nesiseka, nes visi subega ir pigesni ir vidutines kainos.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 05 20, 21:35)
Į šiukšlių kibirą keliauja Talika brow extender. Visiškas nesusipratimas. Gelis tepasi ant antakių, o plaušeliai lieka ant šepetėlio.

user posted image

o aš kaip tik norėjau šitą pirkti.. Ech gaila, kad nevykusiai taip :/
Atsakyti
Puse sunaudojau, puse metu lauk. Toks nesusipratimas šis šampūnas. Bent man.. Dienos bėgyje plaukai taip susiriebaluodavo, taip suguldavo, kad nuo nei vieno šampūno taip nebūdavo. Pirmas ir paskutinis.. g.gif
user posted image
Garnier akių valiklis. Na, patiko man jis, ateityje tikrai kartosiu. Tiko labai mano jautrioms akims rolleyes.gif
user posted image
O-d-a veido prausiklis. Liko vos keli lašiukai. Labai gražiai aprašytas.. Bet bent jau mano odai jis nieko ypatingo nepadarė. Plius išsausino šiek tiek odą..
user posted image
Rasa maitinamoji dušo želė. Labai patiko thumbup.gif Į jos vietą lygiai tokia pati. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Bare Escentuals 'buxom lips' blizgis, spalvyte 'sandy' - pati spalva labai grazi nude, puikiai tinka man baltaodei, 'neismusa is veido', bet... nors turi labai labai smulkiu blizguciu savyje, vistiek daugiau pienini efekta duoda ir subega i raukslytes doh.gif Seniau kazkaip atrodo taip nesubeginedavo, o dabar tai grynai uztepi ir jau raukslytese. Plius labai pabrezia visokius lupu nelygumus, paserpetojimus. O siaip blizgis smagus, putlinimo nepastebejau, bet truputi saldo lupas, manau tuo kazkiek ir pasausina, tai ziemai del abieju dalyku nenaudojau, o vasara patiko labai. Na bet laikas atsisveikint su juo, nes grynai pastaruoju metu guli visiskai nenaudojamas.
user posted image

Rimmel 'lash maxxx' akiu tusas - jau antra naudoju, pirmuoju neatsidziaugiau, ismest nenorejau, bet si metu po 2,5men turejimo (daziausi retai per ta laika). Na pats sepetelis-sukutes neiprastas, bet draugaus sekesi puikiai jau pirmaji turint, labai patogiai dazo, issukuoja. Taciau sis antras man kazkaip nebepatinka, pati kosele skystesne, blakstienos labiau limpa, neatrodo, kad padaugina ju, tenka kito tuso sepeteliu persisukuot iki grazaus varianto.... ax.gif Laikiau laikiau si tusa, bet ziuriu, kad nieko netirsteja, tai ir nebenaudosiu. Tiesa, dar tokia teorija turiu, kad matyt isbandzius geresnius tusus jis jau man nebepatinka ir netenkina rezultatas ('geresnius' turiu omeny pagal rezultata, o ne kaina, nes pvz Rimmel 'the max' rozinis, dauguma MaxFactor, Helena Rubinstein tusu man suteikia ta tikraji norima efekta).
user posted image

QUOTE(agnieter @ 2011 05 21, 19:42)
Puse sunaudojau, puse metu lauk. Toks nesusipratimas šis šampūnas. Bent man.. Dienos bėgyje plaukai taip susiriebaluodavo, taip suguldavo, kad nuo nei vieno šampūno taip nebūdavo. Pirmas ir paskutinis..  g.gif

As dabar stengiuosiu sampunu ar prausikliu veidui nemetyt, o sunaudoju kosmetinius sepetelius plaunant arba kaip duso zele. Tik ne visi ir tam tinka ax.gif
Atsakyti
As dabar stengiuosiu sampunu ar prausikliu veidui nemetyt, o sunaudoju kosmetinius sepetelius plaunant arba kaip duso zele. Tik ne visi ir tam tinka  ax.gif

Aš net nežinojau, kad galima su šampūnais šepetėlius plaut smile.gif Ačiū labai už patarimą, būtinai pasinaudosiu juo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieter: 21 gegužės 2011 - 20:43
user posted image

Idealus, vienintelis minusiukas, kad ilgokai dziuna.
Atsakyti
Pabaigiau TBS maroccan rose edt 50 ml, patiko, bet atsibodo
user posted image
turiu dar visokiu kvepalu, kol kas labiausiai traukia dior miss cherry leau.
vos porai kartu beliko la claree [olive'] relaxing body oil user posted image, sunaudojau, kadangi turejau-buvo rinkinuke, labiau patinka kremus ir losjonus naudot. jo vieton john masters organics kuno losjono miniukas blood orange and vanilla, kuri nekantrauju isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 22 gegužės 2011 - 03:10
QUOTE(agnieter @ 2011 05 21, 18:42)
Puse sunaudojau, puse metu lauk. Toks nesusipratimas šis šampūnas. Bent man.. Dienos bėgyje plaukai taip susiriebaluodavo, taip suguldavo, kad nuo nei vieno šampūno taip nebūdavo. Pirmas ir paskutinis..  g.gif
user posted image

As turejau toki purinanti sampuna tai buvo puikus ir labai skalsus,kartociau ir vel,bet labai ilgai naudosiu,o vis norisi isbandyst kazka naujo ax.gif
Atsakyti
user posted image

Dar dazo gerai, bet pradejo siaubingai tepti paakius, po dvieju menesiu naudojimo, tai metu lauk.
Atsakyti