QUOTE(Placebo. @ 2011 05 26, 20:04)
Lavera Alavijų valomasis pienelis

Iš pradžių sunkiai sekėsi susidraugauti, bet į pabaigą labai pradėjo patikti, todėl manau kartosiu ateity tikrai. Labai gerai nuvalė akių tušą, labiau patinka nei su aliejumi.
Papildyta:
Natura Siberica lengvas rankų kremas

Pats blogiausias kada nors turėtas rankų kremas. Juo pasitepu jausmas, kad dar labiau rankas sausina, geriau išvis jokio nei jis
Optimizavau šveisti kūnui su kava

Iš pradžių sunkiai sekėsi susidraugauti, bet į pabaigą labai pradėjo patikti, todėl manau kartosiu ateity tikrai. Labai gerai nuvalė akių tušą, labiau patinka nei su aliejumi.
Papildyta:
Natura Siberica lengvas rankų kremas

Pats blogiausias kada nors turėtas rankų kremas. Juo pasitepu jausmas, kad dar labiau rankas sausina, geriau išvis jokio nei jis
QUOTE(InBa @ 2011 05 26, 18:03)
n-tasis. pati geriausia plaukų kaukė, pats geriausias sausos odos priešas. pirksiu dar.
pasakykit kur pirkot jį, ir kokia kaina.
QUOTE(Placebo. @ 2011 05 26, 20:04)
kaip alverde duskes? Normaliai putoja? Kokia kaina?
Eh retai as ka nors pribaigiu is tokiu
Patiko, jau kelintas is sios linijos. Jokio bjauraus skonio ar dar kazko prie ko prikipti galeciau. Kartosiu, nes turiu toki pati
QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 25, 17:49)
Kokia jusu oda? Si kauke kaip suprantu drekinanti? Kokia kaina, kur perkate?
Kuo taip patinka? 
mano oda mišri. Nors buvo dehidratuota. Taip, kaukė drėkinanti. Pirmą kartą pirkau Danijoj, antrą kartą ebay, labai pigiai, 90 lt
patinka, kad gerai drėkina, atrodo, kad drėkinimas ilgalaikis, ko nebūdavo po visų kitų kaukių. Rašo, kad naudot kartą į savaitę, bet man kartą į mėnesį pats gazas
Dėkui už atsiliepimą, reiks pasidomėt, jei pavyks pigiau gauti-išmėgint
Sebamed gelis atskiriems spuogiukams - jokio poveikio nepajutau, tikrai nekartosiu
Pabaigiau Lavera plauku kauke su mango puienu, kazkokio wow efekto nebudavo, bet visai nieko. 
I jos vieta lavera roziu kauke.
Nude body polish kuno sveitiklis. Nepatiko, keista konsistensija, minksta mase, reik su pirsu issikabint gabala, paskui trinant issiklaido. Bet kvapas tai galvos skausma gali duot...
Nekartotinas.
I jo vieta nieko kol kas neturiu.
Dior miss cherry l'eau edt miniuka, 5 ml, is dior miniuku rinkinuko, patiko, turiu isigijus didesni, 50 ml
Metu lauk sleek make up gel eyeliner, uzdziuvo.
I jo vieta neseniai pirktas maybeline ( nors retokai naudoju, uzsimaniau pabandyt ir si)

I jos vieta lavera roziu kauke.
Nude body polish kuno sveitiklis. Nepatiko, keista konsistensija, minksta mase, reik su pirsu issikabint gabala, paskui trinant issiklaido. Bet kvapas tai galvos skausma gali duot...

I jo vieta nieko kol kas neturiu.
Dior miss cherry l'eau edt miniuka, 5 ml, is dior miniuku rinkinuko, patiko, turiu isigijus didesni, 50 ml
Metu lauk sleek make up gel eyeliner, uzdziuvo.
I jo vieta neseniai pirktas maybeline ( nors retokai naudoju, uzsimaniau pabandyt ir si)
Ismetamas Orly 'passion fruit' spalvos nagu lakas - nezinau kas man buvo susisuke tokia ryskia spalva nusipirkt, bet lakavausi ja gal pora kartu (viena tai tikrai) ir taip kokius 3 metus atstovejo sis lakiukas. O dabar jau nebetraukia tokie ryskumai, tai ir nebenoriu laikyt....

Nair bikini depiliacinis kremas - na spec. bikini krema teke pirkt senokai, visada naudodavau eilini depiliacini krema tam reikalui, nes kelis esu bandzius bikini kremus, bet esme ju ta pati kaip ir iprastiniu kremu. Bet buvo akcija ir prigriebiau isbandyti si, o dabar gailiuosiu, kad anksciau jo neatradau.
Pats kremas kitoks, toks tirstesnis, labiau islaikantis forma ir po tepimo pirstai lieka daugmaz svarus, be krmeo, neissimozoje kaip su eiliniais depiliaciniais kremais. O ir siaip jis svlenesnis pasirode, nors plaukelius pasalino tobulai.

Pjaustomas Hugo Naturals ranku darbo muilas (foto ne sios firmos, nes neradau to paties muiliuko):

Nair bikini depiliacinis kremas - na spec. bikini krema teke pirkt senokai, visada naudodavau eilini depiliacini krema tam reikalui, nes kelis esu bandzius bikini kremus, bet esme ju ta pati kaip ir iprastiniu kremu. Bet buvo akcija ir prigriebiau isbandyti si, o dabar gailiuosiu, kad anksciau jo neatradau.

Pjaustomas Hugo Naturals ranku darbo muilas (foto ne sios firmos, nes neradau to paties muiliuko):
Pasibaige dr. Hauschka kompaktine pudra- patiko, kartosiu kada nors
Nebedaug beliko max factor xperience krem pudros- nieko stebuklingo, nemaskuoja gerai, gal labiau sulygina veido spalva, nebuvo ir bloga, bet nekartosiu. Kol kas iskeisiu sias dvi priemones i mineraline- PF organic wear (Norikos pudra, kur man sese nupyle
)
Taip pat nebedaug beliko avalon organics duske levandu kvapo, patiko, bet kol kas nekartosiu, turiu apsirupinus+ milijonus noriu isbandyt. I jos vieta JMO apelsinu ir vaniles kvapo duso gelio miniukas.
Sorry, bet tingiu tu nuotrauku pabaigtuku ieskot.
Nebedaug beliko max factor xperience krem pudros- nieko stebuklingo, nemaskuoja gerai, gal labiau sulygina veido spalva, nebuvo ir bloga, bet nekartosiu. Kol kas iskeisiu sias dvi priemones i mineraline- PF organic wear (Norikos pudra, kur man sese nupyle
Taip pat nebedaug beliko avalon organics duske levandu kvapo, patiko, bet kol kas nekartosiu, turiu apsirupinus+ milijonus noriu isbandyt. I jos vieta JMO apelsinu ir vaniles kvapo duso gelio miniukas.
Sorry, bet tingiu tu nuotrauku pabaigtuku ieskot.