Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(Melitta @ 2011 06 30, 11:11)
Kvepiančių aliejų aliejukas lūpoms, ne pirmas ir ne paskutinis  bigsmile.gif
user posted image

kur perkate? aktualu kaune:)
Atsakyti
Naudojau kaip paprasta losjona kunui issimaudzius po treniruotes sporto klube. Patiko, kad greit susigeria, drekina, kvapas labai malonus wub.gif Vienintelis minusas,kad jis siaubingai skyystas, tai kartais per daug isipildavau i delna. Manau, kad kartosiu kadanors 4u.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 01 liepos 2011 - 15:06
Vichy Purete Thermale Purifying Foaming Cream Cleanser
user posted image

Subaigiau n-tąją tūtelę ax.gif Labai patinka, pats geriausias prausiklis. Gerai nuprausia visus nešvarumus, nesausina, malonaus kvapo, gan skalsus. Tik kainelė kiek užknisa, vis ieškaus ko pigesnio blush2.gif Jei nerasiu, šis bus perkamas dar n sykių smile.gif

Ir išmetu Oversa beacetoninį nagų lako valiklį. Nunaudojau trečdalį, bet žiauriai nepatinka. Labai sunkiai nuvalo bet kokį nagų laką, jau nekalbu apie blizgančius nagų lakus doh.gif Seniai tokį prastą valiklį turėjus.
Atsakyti
Eilinis buteliukas, nuolat naudoju, kartas nuo karto pakeisdama į ką nors kitą kai norisi atsinaujinti. Bet šiaip jis puikiai tinka mano plaukams, skaniai kvepia ir labai gerai putoja smile.gif

user posted image

Liko viena kartui... šiaip visai nieko, lengvai tepasi, bet kad labai ypatingas nepasakyčiau, nemanau, kad kada nors kartosiu. Esu turejusi ir geresnių rankų kremų.

user posted image
Atsakyti
user posted image
Gaila, nes naują iš sandėlio reikėjo traukt. Man jis labai labai patinka, naudoju jau ntą. Labai skalsus, gerai nuplauna odą, bet nesausina.
Atsakyti
baigiau turbūt trečią, jei ne ketvirtą, ir toks pat į vietą Sebamed Clear gel. Nekemša porų, drėkina, ramina odą. Man jis fantastika. Tik gaila, kad ant jo krempudros tuoj pat netepsi, reik palaukt:

user posted image

Paul Mitchell Super Skinny Serum. Aliejus plaukų galams. Na tūris man tikrai nepatiko, 250 ml, neprisimenu, kiek metų jau naudoju doh.gif atsibodo, nors kvapas wub.gif poveikis nė nežinau g.gif gal suglotnindavo šiek tiek plauką, švelnesni palikdavo, blizgėdavo. Gal kada nors tolimoj ateity kartosiu, kol kas yra be jo ką pirkt:
user posted image
Atsakyti
Vienam kartui beliko Episencial kuno prausiklio - laaaabai neskalsus, naudojosi saujom, o ir ant kuno jis is pries isputojant dar i gumulus susokdavo (na kaip buna tie tasus klijai, kur pvz megineliai zurnaluose prie lapo priklijuota buna).
user posted image

Irgi per sekanti naudojima baigsis Nivea abrikosu kvapo duso zele - nenaturalus dalykas, bet vienintelis, kuris mane suvilioja kvapu. ax.gif Bonke didele, naudoju nuo rugpjucio galo su pertraukom...
user posted image

Baigesi EOS skutimosi kremas - man jis labai patinka ir ne pirma pakuote naudojama:
user posted image

Baigesi Nair bikinio depiliacinis kremas - antrakart jau is sios tuteles spaudziau, bet tik apdailint bikini linija uzteko, o ir nepatogu spaust ta likuti, nes tutele kieta, nelanksti, tai realiai vienam geram kartui uztenka.
user posted image
Atsakyti
porai kartu liko rexona piestukinio dezodoranto:

user posted image

pirau,nes sugunde reklama ir uzrasas "incredible white mark protection", cia tipo nereali apsauga nuo baltu zymiu biggrin.gif ziauriai nusivyliau, nes ne tik kad nesugojo nuo prakaito ir blogo kvapo, bet ir palikdavo siaubingas baltas zymes ant rubu doh.gif i jo vieta ntasis ir pats geriausias

user posted image
Atsakyti
Essence Summer of Love lūpų blizgesys (foto vidurinis), patiko spalva, ant lūpų neryškus beveik bespalvis blizgesys su šiek tiek blizgučių, skaniai kvepia labai, tik labai greit "nusivalgo" smile.gif
user posted image
FM Group rankų ir nagų kremas Nr.81, skaniai kvepėjo, šiek tiek drėkino ir pakankamai greitai kažkas sunaudojo kartu su manim darbe lotuliukas.gif
Atsakyti
Logona tušas, norėjau pasidažyt, o anas pasirodo jau išdžiuvęs doh.gif
user posted image

ir metu jau Madara lūpų balzamą, nebedaug liko, o ir kvapas nemalonus atsirado unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Naruko 'magnolia brightening & firming night gelly' - laabai patiko kvapas, patiko poveikis (oda lygesnio atspalvio), o ir laaabai laaabai skalsus dalykas (naudoju nuo kovo, buvo, kad ne kasdien, bet retai tie praleidimai pasitaikydavo):
user posted image

Blum Naturals sveiciamoji makiazo valymo servetele - na vien del to svietimo funkcijos man nesinorejo jos labai naudot akims, tai vistiek nusivalius teko praustis, nors siaip atrodo svariai vale, o kas del sveitimo, tai labai svelniai ir maloniai (neaisku kiek veiksmingai):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 07 01, 15:49)
kur perkate? aktualu kaune:)

Kad aš vilnietė rolleyes.gif rolleyes.gif Tai perku CUP'e, o šiaip kiek žinau, jie el. parduotuvę turi rolleyes.gif unsure.gif 4u.gif
Atsakyti