Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(RainyDay @ 2011 07 14, 09:37)

aš pirmuosius turėjus jau ne kartą, ir mieeelai kartočiau vėl ir vėl wub.gif
o issey niekaip neužbaigiu iki galo, man tiesiog jau net galva svaigsta nuo to kvapo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 14, 10:57)
aš pirmuosius turėjus jau ne kartą, ir mieeelai kartočiau vėl ir vėl  wub.gif
o issey niekaip neužbaigiu iki galo, man tiesiog jau net galva svaigsta nuo to kvapo  doh.gif

O man atvirksciai biggrin.gif Nuo to DKNY saldumo jau galva svaigsta, o va issey wub.gif geras kvapas.
Atsakyti
Baigineju plauku balzama, kuris buvo pridetas prie plauku dazu. Labai jau jis skalsus, uzteko kokiem 12 kartu. Poveikis labai patinka, palaikau ilgiau nei minute (kaip kada turiu laiko), plaukai svelnus po jo buna, bet neriebina nekiek. Mano dziaugsmui jis dar turi UV apsauga bigsmile.gif
Gaila, kad atskirai siais balzamais neprekiauja, nes dazai tai nelabai kokie.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 14 liepos 2011 - 12:27
Natural Dentist burnos skalavimo skystis - buvo ne pirmas ir tikrai ne paskutinis:
user posted image

Visuotinis kvepalu uzbaigimas prasidejo biggrin.gif

DKNY man patinka, bet nera kakzokie superiniai be kuriu negaleciau gyvent, tai palaikiau noru sarase kuri laika, o paskui atsisakiau minties juos pirkt.

O Issey Miyake faini, visi kvapai man daugmaz vienodi, t.y. bendra esme turi, bet vistiek visi patinka. Siaip juos uostant pirmiausiai drauge i galva ateina, nes jai tokie kvapai labai tinkami, bet pati irgi mielai retsykiais pasikvepinciau 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 07 13, 09:51)
Siandien subaigiau.
user posted image

2 buteliuka naudoju, man super, nekasdienai thumbup.gif
Papildyta:
user posted image gal dar koki laseli isspausiu, bet jau nurasau, kolkas kartoti nezadu, buvo pirkti 2008 m. is pradziu labai patiko, paskui atsibodo..
ir siuos, user posted image situos mielai kada pakartociau

DKNY Super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Placebo. @ 2011 07 14, 22:45)

Kaip kremas? Ar lengvas, gerai isigeria, nelieka lipnumo, drekina?
Papildyta:
QUOTE(agnieter @ 2011 07 05, 21:37)
Baigėsi Live Clean argan oil šampūnas, o kondicionieriaus liko dar puse buteliuko  smile.gif Šampūnas patiko, ateityje kadanors pakartosiu, o į jo vietą Urtekram jūros dumblių šampūnas kasdieniam plovimui  ax.gif
user posted image
Kaukė dviejų dalių. Dėjausi ant veiduko į savaitę du kartus.. nežinau, kažko ypatingo nepastebėjau  g.gif
user posted image

Sampunas skaniai, saldokai kvepia, gerai isplauna ir aliejines kaukes, plaukai gan purus, sampunas kreminis gerai putoja, po balzamo lengvai sukuojasi, balzamas skalsus, gerai tepasi, jauciasi ant plauku. Ilgai naudoti sampuno live clean negaliu nes ima atsirasti pleiskanos, ypac nuo melyno g.gif
siaip kadanors kartosiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinutia: 15 liepos 2011 - 13:20
QUOTE(Alinutia @ 2011 07 15, 13:18)
Kaip kremas? Ar lengvas, gerai isigeria, nelieka lipnumo, drekina?

Neblogas kremas smile.gif įsigeria gerai, nelabai riebus, vidutinis toks, lipnumo nelieka, padrėkina ir pamaitina...bet yra ir geresnių ax.gif
Atsakyti
Ismetu Elizabeth Arden paletyte su 2 seseliais ir skaistalais (spalvos mano kitos nei foto) - viena esu saunudojus, o antroji kazkaip stovi, nebesidazau jais, o ir akys mano jautrios, tai neseniai pora kartu pabandziau juos, bet lyg ir pradejo alergizuot (nors naudojant pirmaja bei dar i ta laika turejau kelias kitas sios firmos paletytes, tai daze puikiai ir jokiu alergizavimu nebuvo).... Gal jau ir galiojimas i pabaiga.... Ai, zodziu, pas mane ne badas su seseliais, tai ka turiu ir taip daugiau nei reikia. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 16 liepos 2011 - 02:03
Nespejau sunaudoti iki galo,nes sugedo,saugantis nuo karscio purskaliukas

user posted image
Kazkokio ypatingo poveikio nepastebejau,tiesiog naudojau ji kaip apsauga,nes visa laika plaukus dziovinu dziovnituvu ir patiesinu kazkiek tai kazkokia apsauga gal ir suteikdavo,plaukai nenutriuso biggrin.gif Patiko,kad be silikonu visokiu ir pan.,neapsunkindavo plauku, bet antra karta pirkti kazkaip nevilioja...
Atsakyti
Baigesi acerola (vysniu rusis) milteliai is Aroma-Zone - labai patiko, naudojau kaip kauke veidui maisydama su vandeniu arba hidrolatu bei kartais kitais vaisiu milteliais ar kita biria kauke. Kolaks nekartosiu, nes dar ne vienu vaisiu milteliu turiu. 4u.gif
user posted image

Baigesi Surya plauku kauke - kvapas malonus, bet neiprastas (man rodos ylang-ylang jauciasi labiausiai). Pirmus kartus patiko net labai, paskui kazkaip eiline kauke. Nekartosiu. schmoll.gif
user posted image

O'Pro nenuplaunamas kondicionierius - palengvina plauku issukavima, pasvelnina ir pan juos. Siaip visai nieko buvo, bet nekartociau. Kvapas specifinis, is pradziu labai nepatiko, po to ipratau, bet vistiek as ji jauciu ilgai.... Sudetis nespindi, daugiau papurskus pariebina, tai nera ko kartot - toliau naudosiu savo megstama purskikli is Giovanni (nors jo sudetis irgi nera be priekaistu, bet efektas labiau patinka). Na buvo like dar nemazai (kokiems 10 papurskimu), bet jau nebeturejau kantrybes pribaiginet, nes megstamesni produktai stovi nenaudojami, o ir pries atostogas noriu apsisvarint 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Prisikaupė pabaigtuvių pas mane! bigsmile.gif

1) TBS aviečių kūno sviestas. Dievinu avietes. wub.gif Sviestukas kūnui patiko žiemą, orams atšilus subaigiau jį rankoms tepliotis. Skalsus, riebus. Nors kvapas stiprus, saldus, bet naudojant ne kasdien įkyrėti nespėjo. biggrin.gif Nebekartosiu, bandysiu kitų kvapų.

user posted image

2) Alterra Aloe tonikas. Neblogas, bet nepatiko, kad sudėtyje buvo alkoholio, todėl mažumėlę pasausindavo.

3)Natura Siberica baltasis tirštas kūno sviestas. thumbup.gif Sunaudojau jau antrą pakuotę (ne iš eilės), labai patiko, puikus tiek žiemai, tiek vasarai, nes gerai geriasi, drėkina, nelieka riebumo, kvapas švelnus ir labai malonus. Kartosiu progai pasitaikius. mirksiukas.gif

user posted image

4) Faberlic Bio Kislorod serijos deguonies balzamas. Taip pat jau antrą kartą sunaudota pakuotė (iš eilės), bet daugiau, ko gero, nebekartosiu. unsure.gif Pirmąjį kartą labiau patiko, o dabar jau mažiau jaučiau poveikį. Šiaip malonus dalykas, gaivina, vėsina, padeda žaizdelėms (po spuogelių ar pan.) greičiau užgyti. Tepdavau nakčiai, nes jis želė konsistencijos, todėl veidas lieka lipnokas. smile.gif

user posted image

5) Oriflame Optimals Seeing Is Believing paakių kremas. Likau juo patenkinta: skalsus, malonus, gaivina ir drėkina, nedirgina akių. smile.gif Tik ilgai naudojosi, tai jau atsibodo į pabaigą... tongue.gif Kada nors kartočiau.

user posted image
Atsakyti
Prakirpau dvi Biodermos veido priežiūros priemones: Hydrabio serumą ir Hydrabio Rich kremuką.
Ant pakuočių sienelių dar likę abiejų priemonių maždaug porai kartų.
Subaigsiu iki paskutinio lašo smile.gif, o į jų vietą kol kas nepirksiu nieko (turiu rytui Biodermos kremą su SPF, vakarais tepu Biodermos kremą su laipsnišku įdegiu.Ir dabar nusipirkau (ryt atsiimsiu) Paula's Choice drėkinančią kaukę. Manau, tokios priežiūros kuriam laikui užteks, nes kaukę galima tepti vietoj naktinio kremo kartais biggrin.gif o ir gavau velnių neseniai, kad vonioj per daug mano buteliukų doh.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 17 liepos 2011 - 13:46