Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(lauryna @ 2011 07 20, 19:01)
Iceland, kaip Jums veido prausiklis baltame buteliuke ?

Nesužavėjo jis manęs, toks normalus, eilinis. Tiko, kad nesausino odos, skalsus, gana ilgai naudojau, bet kažkaip tik dėlto kartoti nenoriu, ir taip daug ką noriu išbandyti.
Atsakyti
Nair depiliacinis kremas - labai patinka, sandeliuke ne viena ju uzsipirkus, nors zadu pabaigus pereit prie cukraus depiliacijos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 07 20, 09:02)

QUOTE(amber123 @ 2011 07 20, 12:23)
blink.gif jazusmarija koks grozis

Sugedinot,amberr ir taip mane gyrei kazkada makiazu temoje,buvau viena karta pasirodziusi blush-anim-cl.gif Na cia dar ir nuotrauka tokia is grazesniu biggrin.gif Gerai uztenka offtopint 4u.gif

Jeigu i tema tai baigesi antiseptinis kremukas
user posted image
Tepdavau visokius baubukus kylancius ir padedavo greitai apraminti,turbut mamos prasysiu,kad atsiustu,nes megstu tokius dalykus po ranka tureti.
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 07 21, 18:05)
Sugedinot,amberr ir taip mane gyrei kazkada makiazu temoje,buvau viena karta pasirodziusi  blush-anim-cl.gif

As ne amberr beee.gif as amber123 biggrin.gif amberrr kita yra
Atsakyti
user posted image
Tepdavau visokius baubukus kylancius ir padedavo greitai apraminti,turbut mamos prasysiu,kad atsiustu,nes megstu tokius dalykus po ranka tureti.

O man vat labai įdomu pasidarė kur būtų galima rasti tongue.gif biggrin.gif

Bet jūs tikrai labai graži blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 21, 17:56)
As ne amberr  beee.gif as amber123  biggrin.gif amberrr kita yra

Labai atsiprasau,daugiau taip nedarysiu 000189.gif biggrin.gif

QUOTE(first @ 2011 07 22, 12:36)
O man vat labai įdomu pasidarė kur būtų galima rasti  tongue.gif  biggrin.gif

Bet jūs tikrai labai graži  blush2.gif

Aciu 4u.gif
Paieskokite vietose kur prekiauja rusiska kosmetika mirksiukas.gif
Papildyta:
Ismetu antakiu dazus,grafito spalvos,pirkti gal pries metus,bet retai naudojau,nes per silpnai daze,siandien nusprendziau nusidazyt ir nieko "nepaeme" doh.gif Turiu dar tos pacios firmos juodus tai anie gerai dazo,spalva gaunasi ne juoda,bet pakankamai intensyvi
user posted image
Atsakyti

user posted image

Aš irgi niekur jo neradau niekad doh.gif jei pamatysit kur Kaune, duokit man žinot biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2011 07 22, 17:50)
Aš irgi niekur jo neradau niekad doh.gif jei pamatysit kur Kaune, duokit man žinot biggrin.gif  4u.gif

Aš ne vieną kartą esu mačius Martinoj smile.gif iš tikrųjų šis kremukas tikras išsigelbėjimas ! Jis vienintelis tiko mano itin sausai ir jautriai odai (tokia tampa žiemomis verysad.gif ).. smile.gif
Atsakyti
Pasibaige:
Nivea deo pure
user posted image
butu nieko, bet pastebejau, kad palieka baltas demes ant rubu, nors raso, kad nepalieka doh.gif
nzn, ar kartosiu, i jo vieta Aubrey organics deorantas
Miesence purskiklis plaukams Miessence Protect Hair Repair, miniukas. Naudodavau, kai fenuodavau plaukus, nei labai patiko, nei nepatiko, didelio kiekio neuzsimaniau ax.gif Kazkiek susvelnindavo plauka, bet man noris dar labiau.
user posted image
Siaip turiu savo gamybos purkaliuka plaukams is rozmarinu, bet nepatinka kvapas, tai neprisiverciu naudot ir AO white camelija purskiama kondicionieriu, kurio dar neisbandziau ax.gif, nes pirma noriu sunaudot ta is rozmarinu biggrin.gif
Porai kartu beliko GamArde paakiu maskuoklio Concealer For Dark Circles, patiko, bet noretusi didesno maskavimo.
I jo vieta Living Nature maskuoklis, kuris nepatinka, nes sunkokai tepasi, ir subega i rauksleles. Ieskosiu geresnio maskuoklio.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2011 07 22, 18:50)
Aš irgi niekur jo neradau niekad doh.gif jei pamatysit kur Kaune, duokit man žinot biggrin.gif  4u.gif

Pabandykit Norfoj.
Atsakyti
Baigėsi Atlasinių (Libano) kedrų eterinis aliejus iš Kvapų namų. (dar turiu levandų EA ir EA mišinį "Sklandus virsmas" irgi iš KN.)

Taip pat baigės mini pakuotė Versace Crystal noir EDT. į jo vietą toks pats wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 24 liepos 2011 - 11:35
Baigėsi Lirene oranžiniam buteliuke kremas nuo celiulito, pliusai - skaniai kvepėjo, lengvai gėrėsi, tačiau efekto nepastebėjau..
Atsakyti