n-tasis Garnier akiu makiazo valiklis (zalias) i jo vieta toks pat.
Baigėsi Rasos aliejus plaukams
Labai ilgai užteko ir man labai patiko.. Kadanors tikrai pakartosiu

Į jo vietą kolkas toks gliss kur serumas plaukų galiukams

QUOTE(RainyDay @ 2011 07 29, 22:41)
n-tasis Garnier akiu makiazo valiklis (zalias) i jo vieta toks pat.
aha, geras

QUOTE(koko_sa @ 2011 07 29, 22:52)

Sheaterraorganics veido prausiklis-kaukė

ir

ir

QUOTE(koko_sa @ 2011 07 29, 23:52)
jooo. esu bandzius isvis garnier dvi kokias priemones, tai nuvalytuvas labai geras. ntaja bonkute baigiu.
Essence Cream Gloss lupu blizgis, pradzioj visai patiko, bet ilgiau panaudojus, tai nieko gero - labai lipnus, be galo greitai "nusivalgo"

Margaritos kosmetinis pienelis su daigintais kviečiais ir augaliniais aliejais, jau ne pirmas, o koks 10

Margaritos kosmetinis pienelis su daigintais kviečiais ir augaliniais aliejais, jau ne pirmas, o koks 10

MyChelle Clear Skin Serum

Jokio poveikio nepastebėjau.
"Margarita Ekologiška" dušo želė
Kadangi didelių reikalavimų dušo želei nekeliu, tai ši visai patiko.

Jokio poveikio nepastebėjau.

"Margarita Ekologiška" dušo želė
Kadangi didelių reikalavimų dušo želei nekeliu, tai ši visai patiko.

QUOTE(Vitulka @ 2011 07 28, 22:59)
Lacalut irgi gerai balina, bet man nuo jos aplink burną spuogai atsirasdavo
kadangi su BHA rūgštim, tai padeda nuo plaukelių įauginėjimo. Nežinau, ar padeda, tepdavau tik po epiliacijų, tai kartą į dvi savaites kažkur. Nuo tokio reto tepimo koks gali būt poveikis .... gal buvo. Jei nebūčiau tepus, gal būtų blogiau. O šiaip nuramina odą, kadangi su BHA rūgštim veikia antibakteriškai ir priešuždegimiškai. Ir kojas tepdavau, ir bikini, pažastis.
o iš tikrųjų gal čia labiau psichologinis momentas, nes kažkaip niekuom netept po epiliacijos nei be šis, nei be tas.
dabar gal medetkų tepalą reik pabandyt. nežinau, kažko reik vis tiek
kadangi su BHA rūgštim, tai padeda nuo plaukelių įauginėjimo. Nežinau, ar padeda, tepdavau tik po epiliacijų, tai kartą į dvi savaites kažkur. Nuo tokio reto tepimo koks gali būt poveikis .... gal buvo. Jei nebūčiau tepus, gal būtų blogiau. O šiaip nuramina odą, kadangi su BHA rūgštim veikia antibakteriškai ir priešuždegimiškai. Ir kojas tepdavau, ir bikini, pažastis.
o iš tikrųjų gal čia labiau psichologinis momentas, nes kažkaip niekuom netept po epiliacijos nei be šis, nei be tas.
dabar gal medetkų tepalą reik pabandyt. nežinau, kažko reik vis tiek

QUOTE(agnieter @ 2011 07 30, 00:01)
Baigėsi Rasos aliejus plaukams
Labai ilgai užteko ir man labai patiko.. Kadanors tikrai pakartosiu

turiu likutį Vilniuje Rasos aliejaus. galiu padovanoti,jei atvyktumėte pasiimti.

QUOTE(lauryna @ 2011 07 30, 16:17)
is www.sheatrraorganics.com puslapio...
patiko, gerai ir giliai isvalydavo oda, net gurgzda kaip nuo juodojo afrikos muilo... idealus riebiaodems

Subaigiau pagaliau. Biok organic duso zele ir pilingas viename
siaip sveite gana gerai, oda tapdavo svelnesne, bet nelabai patiko kvapas ir siaip daugiau nebekartociau