Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Nivan @ 2011 04 28, 12:53)
sveikinimai  thumbup.gif

Ačiū smile.gif
QUOTE(antanina22 @ 2011 04 28, 14:24)

sveikinu 4u.gif is kelinto karto? rolleyes.gif

Ačiū smile.gif Iš antro biggrin.gif niekaip nesuvokiu, kad JAU biggrin.gif Nuėjau lysvę į daržą sukasti, kad jaudulį išvyčiau, eina sau, niekaip neatsigaunu.. biggrin.gif
Atsakyti
jadziukas,sveikinu. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuos ir aš į jūsų būrį,pradėjau mokytis vairuot bigsmile.gif
Teoriją eksternu išsilaikiau,gaila,kad praktikoj viskas ne taip paprasta. Kol kas turėjau 3 važiavimus,po pirmojo atrodė,kad ne viskas taip sudėtinga,o vat po šiandieninio,tai reiškiu didžiausią pagarbą vairuojantiems 4u.gif Sunku,labai sunku kažkodėl,ko gero įsikirst reikia biggrin.gif

Sveikinu išlaikiusias ir jau gavusias VP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadziukas @ 2011 04 28, 12:49)

Va, o dabar dar šiltai giriuos.. Padariau  regitrą thumbup.gif

šaunuolė!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif papasakok plačiau kaip viskas buvo ax.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif jadziukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif !!!
Pratęsiant temą apie įkalnes, tai šian kaip tik teko "malonumas" lotuliukas.gif . Žodžiu, vyras paliko mašiną servise, paskambino į darbo pabaigą, sako: aš nespėsiu grįžti, pasiimk. Nuvariau į tą servisą, žiūriu, ten ta mūsų mašina belenkaip priparkuota sausakimšoje aištelėje. O, blyn unsure.gif blink.gif , galvoju, kaip čia reiks man išmanevruoti g.gif mastau.gif ... Na, išmanevruot išmanevravau, bet va, išvažiuojant iš to serviso kiemo, ten - tokia stati žvyruota įkalnė. Matau, po kaire mašinų nėr, nereiks net sustoti. Bet kur tau! Lekia kažkoks urodas nežmonišku greičiu. Vis tiek teko sustoti įkalnėje verysad.gif .
Bandau judėti į priekį. Nesėkmingai. Mašina rieda atgal. Nors neužgęstu, bet niekaip nepavyksta pagauti sankabos doh.gif . OMG, galvoju, vyrų pilnas kiemas ir visi į manę žiūri hihihi.gif . Kokia gėda blush2.gif blush-anim-cl.gif ! Šiaip ne taip susikaupiu ir iš trečio karto pavyksta įveikti įkalnę darbinio stabdžio pagalba. Nebuvo kito pasirinkimo, nes rankinis pas mane "neįgalus" lotuliukas.gif . Rankiniu tai be problemų būčiau įkilusi iškart, nes nė karto nesu užgesusi ar pariedėjusi atgal ant estakados, nebent per pirmą pamoką aikštelėje ax.gif . Nieko tokio, svarbiausia, kad nelikau ten stovėti brunette.gif nail.gif .
Atsakyti
QUOTE(jadziukas @ 2011 04 28, 12:49)
Nerizikinga, pasirenki gerai matomą vietą, platų kelių juostų kelią, jungi avarinį, kad visi iš toli matytų ir davai, man padėjo.. biggrin.gif  biggrin.gif O man teks vairuot diedo pensininką eskortą mechanine ir tėvo pasatą automatą, tai teks ir tuo ir tuo pažaist biggrin.gif 

Va, o dabar dar šiltai giriuos.. Padariau  regitrą thumbup.gif

Saunuole! Sveikinu! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif seniai pas jus besilankiau gossip.gif
pirmiausia didziausi sveikinimai Jadziukui, ech, kaip smagu, kad jau viskas baigta ir bus galima vairuot savo malonumui clap.gif
as siandien turejau papildoma pamoka igudziams atgaivinti bei patobulinti flirt.gif is pradziu instruktorius bande mane nuo smulkmenu mokyt, bet kai pamate, kad moku, tada tik patarimu dave hihihi.gif siaip is esmes, sake, vairuoju neblogai, tik su sankaba nelabai maloniai bendrauju, pajudedama is vietos gan daznai pagazuoju...bet ten tos masinytes ta sankaba tai jau gerokai "atidrozta" buvo beee.gif zodziu, imsiu dar pora valandu, kad mokeciau tam mieste vaziuot, nes gan mazai man ten tenka but...
pasakokit, kaip kitoms sekasi friends.gif cia as turbut senbuve greit busiu, vis tempiu su tuo egzu, kai tuo tarpu kitos tik laikosi...ech, pavydziu jums drasos wub.gif
Atsakyti
skaitau ir nelabai suprantu... cia tos ikalnes, nuokalnes....toks pats principas vaziavimo ir sustojimo kaip aikstelej ant tos vadinamos estakados/kalniuko? ar kazkaip kitaip vaziuojant reikia? nesuprantu, cia apie rankini kalba eina ir pan. as 6 pravaziavimus turejau, bet nieko iki siol negirdejau apie stabdyma su rankiniu g.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 04 28, 21:45)
skaitau ir nelabai suprantu... cia tos ikalnes, nuokalnes....toks pats principas vaziavimo ir sustojimo kaip aikstelej ant tos vadinamos estakados/kalniuko? ar kazkaip kitaip vaziuojant reikia? nesuprantu, cia apie rankini kalba eina ir pan. as 6 pravaziavimus turejau, bet nieko iki siol negirdejau apie stabdyma su rankiniu g.gif  blush2.gif  blush2.gif

Įkalnėje tas pats principas drinks_cheers.gif . Nuokalnė čia ne prie ko schmoll.gif .
Skirtumas tas, ką vairuoji: dyzelį ar benziną. Su pastaruoju, bent jau man, kur kas sudėtingiau. Su rankiniu man gana paprasta, nes taip instruktorius visad mane mokė pajudėti įkalnėje nepasiduodant atgal. Pas mane rankinis streikuoja, tai šiandien teko darbuotis darbiniu stabdžiu, ką esu dariusi vos porąsyk. Principas daugmaž toks pat, tik reikia labai mikliai ir strategiškai dirbti su kojytėmis (pedalais), antraip, gausis šnipštas: geriausiu atveju-užgesi, blogiausiu-pariedėsi atgal (turiu omeny, jei gale yra mašinų ir gali būti BUMMM swoon.gif ).
Apie stabdymą rankiniu niekas ir nekalba. Kalba eina apie pajudėjimą į priekį įkalnėje smile.gif .
Atsakyti
Sveikos, sveikinu Jadziuka su islaikytu egzaminu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 04 28, 19:29)
Įkalnėje tas pats principas drinks_cheers.gif . Nuokalnė čia ne prie ko schmoll.gif .
Skirtumas tas, ką vairuoji: dyzelį ar benziną. Su pastaruoju, bent jau man, kur kas sudėtingiau. Su rankiniu man gana paprasta, nes taip instruktorius visad mane mokė pajudėti įkalnėje nepasiduodant atgal. Pas mane rankinis streikuoja, tai šiandien teko darbuotis darbiniu stabdžiu, ką esu dariusi vos porąsyk. Principas daugmaž toks pat, tik reikia labai mikliai ir strategiškai dirbti su kojytėmis (pedalais), antraip, gausis šnipštas: geriausiu atveju-užgesi, blogiausiu-pariedėsi atgal (turiu omeny, jei gale yra mašinų ir gali būti BUMMM swoon.gif ).
Apie stabdymą rankiniu niekas ir nekalba. Kalba eina apie pajudėjimą į priekį įkalnėje smile.gif .

aaa nu man kazkaip vis tiek sudetingai atrodo su tuo rankiniu cia g.gif nes nieko neminejo mokytojas apie tai.
aikstelej i ta kalniuka sustojus, kai laikau sankaba ir stabdi numintus, laikau stabdi ir sankaba po truputi atleidziu, kol pradeda drebet, tada prilaikant ta drebancia sankaba atleidziu stabdi ir vaziuoja. o kaip su rankiniu daryt reiktu?
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 04 28, 21:42)
aaa nu man kazkaip vis tiek sudetingai atrodo su tuo rankiniu cia g.gif  nes nieko neminejo mokytojas apie tai.
aikstelej i ta kalniuka sustojus, kai laikau sankaba ir stabdi numintus, laikau stabdi ir sankaba po truputi atleidziu, kol pradeda drebet, tada prilaikant ta drebancia sankaba atleidziu stabdi ir vaziuoja. o kaip su rankiniu daryt reiktu?

Su rankiniu reikia daryti taip: užvažiuoji, sustabdai mašiną su darbiniu stabdžiu, tada užtrauki rankinį, atleidi darbinį stabdį ir po truputį atleidinėji sankabą, kol pajauti, jog mašina „pritupia“, o tada jau nuleidi rankinį, kojos jokiu būdu dar nenukeli nuo sankabos, o laikai tokioje padėtyje, kokioje ji buvo tuo metu, kai mašina „pritūpė“ ir jau užvažiavus atleidi ir sankabą. Viskas 4u.gif
Atsakyti