Jadziukas sveikinu!!!! Žinojai, kad turi išlaikyt, šaunuolė

matau streso buvo, nes nieko neprisimeni

suprantu, man irgi pusė egzamino buvo dingę iš galvos. Paskui kai tom pačiom gatvėm pavažiavau, pamačiau, kad visai ne iš tos pusės posūkiai buvo iš kurios man atrodė

bet ir dbr viskas per miglą. koks skirtumas, svarbu kad daugiau nereikės ten burnos džiovint

Griebk kokią draugešką ar kaimyne ir kalkit šampo, pažįstama situacija kai butelis šalia o nera su kuo. Blogiausiu atveju su veidrodžiu

Tavo postai su visais plūgais ir kolūkiais taip pakelia nuotaiką

ir tas pasakymas berods tavo, kad važiuoja kaip karštu peiliu per sviesta tai točnai man tinka, tik nemokėjau taip apibūdint, bet per egzaminą būtent taip ir važiavo man golfiukas.
Važiuoju aš į darbą šios savaitės rytą (autobusu), žiūriu vairavimo egzaminas šalimais varo. Juodaplaukė už vairo. Dingsta, kamštyje vėl atsiranda. Dirst į nr. - 105

ohoho, mano egzamininis! Iškart šiurpas perbėgo ir pradėjau "sirgt", kad tik klaidų nepridarytų.

Sunkoka ryte pilies žiedu važiuot, bet šauniai važiavo mergica.

manau išlaikė.
Kas dėl įkalnių tai viskas ok kai mokykline važiuoji, bet kai teko dujom važiuot...

nesiryžčiau važiuot iškart į miestą, nes nemokėčiau gražiai užvažiuoti į kalniuką. Nemoku visai dirbt kartu su sankaba ir su gazu kartu.

tektų pirma praktikuotis.
Dbr jau norėtųsi, kad ellaja ateitų pasigirti savo išlaikymu.
Paskatinkim ją.