Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

O man testinius bilietus nelabai sekasi sprest. doh.gif blush-anim-cl.gif2:Jauciuos tokia nevykele. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 02 gegužės 2011 - 19:27
QUOTE(adžani @ 2011 05 02, 20:27)
O man testinius bilietus nelabai sekasi sprest. doh.gif  blush-anim-cl.gif2:Jauciuos tokia nevykele. verysad.gif

As sprendziau Ketbilietai.lt, labai patogi sistema, gali rinktis mokymosi programa,kai ja sprendi ismeta is karto ir taisykle thumbup.gif . Pabandyti verta,manau. Nenusimink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 05 02, 20:27)
O man testinius bilietus nelabai sekasi sprest. doh.gif  blush-anim-cl.gif2:Jauciuos tokia nevykele. verysad.gif

as sprendziau ketbilietai.lt 6d po kokias 2 val per diena ir issilaikiau is 1 karto regitroj padariau 2 klaidas. reikia labai ydemiai skaityti ir isiminti, nes klausimai daznai kartojasi taip ir ismokau. gal labai greit nori ismokti?
Papildyta:
QUOTE(minde0445 @ 2011 05 02, 18:30)
reikia daugiau ramumo per egzus wink.gif aisku pilnai suprantu tuos instruktorius, kuriems vis kas negerai. Kvailas dalykas is 4 begio jungti 3, 2, as pvz autostradoje is 5 begio kaip kur suko, padarau laisva, ir poto pristabzius gerokai 3 arba 2. O prie sankryzu niekados is 3 i 2 nejungiu, visados ant laisvo ir stamzio, gi taip papraciau zymiai. Ir jums taip geriau, bet aisku per egza nieko nepasakysi, reik pagal ju paliepimus vaziuoti wink.gif
o jus 4 begiu vaziuojat nuo kokio greicio ? pvz as tai nuo 40, nes jei maziau, tai jau "dreba" biggrin.gif

manau ir nuo masinos priklauso as apie 40 ijungiu 4 pavara
Atsakyti
Sveikutes ax.gif gal zinot kur rasti aikstele netoli Klaipedos, kad butu galima pradeti mokytis vaziuoti, pries pradedant lankyti kursus ax.gif noriu kad MB is pradziu pamokintu smile.gif dabar vazinejaus prie Giruliu esanciose aikstelese prie juros, bet dabar sezonas prasideda tuoj ir baigsis visi mandravojimai man biggrin.gif
Gal zinot kokiu nuosaliu aiksteliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elfyte @ 2011 05 02, 20:37)
As sprendziau Ketbilietai.lt, labai patogi sistema, gali rinktis mokymosi programa,kai ja sprendi ismeta is karto ir taisykle  thumbup.gif  . Pabandyti verta,manau. Nenusimink  4u.gif

As irgi siandien sita pradejau spresti.

QUOTE(antanina22 @ 2011 05 02, 20:57)
as sprendziau ketbilietai.lt 6d po kokias 2 val per diena ir issilaikiau is 1 karto regitroj padariau 2 klaidas. reikia labai ydemiai skaityti ir isiminti, nes klausimai daznai kartojasi taip ir ismokau. gal labai greit nori ismokti?

Tai va tas ir yra,kad noriu greitai ismokti. 4u.gif
Atsakyti
manau ir nuo masinos priklauso as apie 40 ijungiu 4 pavara

Aš tai pat drinks_cheers.gif smile.gif . Važinėju su "beške", tai jau 40-50 su trečia pavara pradeda "kaukt" nesavu balsu lotuliukas.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2011 05 02, 21:11)
Sveikutes ax.gif gal zinot kur rasti aikstele netoli Klaipedos, kad butu galima pradeti mokytis vaziuoti, pries pradedant lankyti kursus ax.gif noriu kad MB is pradziu pamokintu smile.gif dabar vazinejaus prie Giruliu esanciose aikstelese prie juros, bet dabar sezonas prasideda tuoj ir baigsis visi mandravojimai man biggrin.gif
Gal zinot kokiu nuosaliu aiksteliu? 4u.gif

yra pačioj Klaipėdoj, Sportininkų gatvėj, pačiam gale prie Stadiono. Bent jau ten tikrai būdavo, aišku ji mokama, kiek aš beprisimenu, bet galit pabandyt pažiūrėt... O daugiau tai tokių nežinau nemokamų, atokių ir gerų..
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 05 02, 21:03)
yra pačioj Klaipėdoj, Sportininkų gatvėj, pačiam gale prie Stadiono. Bent jau ten tikrai būdavo, aišku ji mokama, kiek aš beprisimenu, bet galit pabandyt pažiūrėt... O daugiau tai tokių nežinau nemokamų, atokių ir gerų..

Man nereikia geros, tiesiog reikia aiksteles kur nebutu masinu lotuliukas.gif ir galeciau siaip ratus sukti biggrin.gif
netoli Giruliu aiksteles idealiai man tiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2011 05 02, 19:30)
reikia daugiau ramumo per egzus wink.gif aisku pilnai suprantu tuos instruktorius, kuriems vis kas negerai. Kvailas dalykas is 4 begio jungti 3, 2, as pvz autostradoje is 5 begio kaip kur suko, padarau laisva, ir poto pristabzius gerokai 3 arba 2. O prie sankryzu niekados is 3 i 2 nejungiu, visados ant laisvo ir stamzio, gi taip papraciau zymiai. Ir jums taip geriau, bet aisku per egza nieko nepasakysi, reik pagal ju paliepimus vaziuoti wink.gif
o jus 4 begiu vaziuojat nuo kokio greicio ? pvz as tai nuo 40, nes jei maziau, tai jau "dreba" biggrin.gif

Visi tą puikiai žinome, kad REIKIA, bet... Neteko sutikti nė vieno laikiusio ar laikančio, kuris sakytų: esu ramus ir nebijau. Tik kiekvienas savaip išgyvena tą nerimą ir jaudulį, pvz. aš - labai emocionalus žmogutis, kiekvienas egzaminas, įskaita, atsiskaitymas man - didžiulis išbandymas ir smūgis nervams lotuliukas.gif: nevalgau, negaliu susikaupti, nemiegu, o, jei užmiegu, tai tookieee košmarai sapnuojas doh.gif . Kiti reaguoja pozityviau, bet, kad išlieka visiškai ramūs, su tuo drįsčiau nesutikti schmoll.gif .
Galbūt, jei vairavimo egzaminai būtų nemokami biggrin.gif ar bent jau kur kas pigesni, viskas būtų paprasčiau, nes su kuo tik pakalbu, kas laikė ar tebelaiko, opiausia tema - pinigai. Va, neseniai draugė Tauragėje ketvirtą kartą laikė ir, deja, nesėkmingai, tai dabar neaišku, kada vėl bandys, nes su pinigiukais striuka. Labai išgyvena, nes nenori delsti, o, be to, reikia imti papildomų pamokėlių, kurios, kaip žinia, kainuoja. Vakar susiskambinom, tai prašė, kad pagelbėčiau aikštelėje, nes jai ten vis dar sunkiausia.
Bijau, kad galiu pamokyti ne taip, kaip ją mokė jos instruktorius. Paskui galutinai susipainios. Pvz., mane mokė trys instruktoriai, ir visi parkavimus rodė skirtingai. Aš pasirinkau man priimtiniausią ir suprantamiausią variantą, kurį išmokau su pačiu pirmuoju. Bet iš pradžių tai labai viskas maišėsi. Kol važinėjau su vienu, figūras "paišydavau" gerai, bet, kai pradėjo mokyti kiti du, buvau šiek tiek "išsiderinusi". Kaip manot, ar galiu pakenkti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 05 03, 10:30)
sutikti nė vieno laikiusio ar laikančio, kuris sakytų: esu ramus ir nebijau.

o mane jau pamirsai? unsure.gif biggrin.gif tuos kartus kai neislaikiau tai ejau be baimes visiskai, o paskutini kai islaikiau tai ziauriai bijojau, koja virpeja ant tos sankabos, gal uztat ir islaikiau biggrin.gif
Atsakyti
Ar davėte kyšį regitrininkui, kad išlaikytumėte? Ar ima jie?
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 05 03, 10:30)
Kaip manot, ar galiu pakenkti g.gif ?

as manau, kad parodyt kaip tu darai tai gali, o ji tegu atsirenka kas jai priimtiniausia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 05 03, 10:56)
Ar davėte kyšį regitrininkui, kad išlaikytumėte? Ar ima jie?

kaip jau buvo kalbeta, tai jie ima, tik va zinok kuris ir po kiek biggrin.gif mes "baltai" jiems sumokam kaskart po 107lt po kelis kartus dauguma lotuliukas.gif
Atsakyti