QUOTE(minde0445 @ 2011 05 02, 19:30)
reikia daugiau ramumo per egzus

aisku pilnai suprantu tuos instruktorius, kuriems vis kas negerai. Kvailas dalykas is 4 begio jungti 3, 2, as pvz autostradoje is 5 begio kaip kur suko, padarau laisva, ir poto pristabzius gerokai 3 arba 2. O prie sankryzu niekados is 3 i 2 nejungiu, visados ant laisvo ir stamzio, gi taip papraciau zymiai. Ir jums taip geriau, bet aisku per egza nieko nepasakysi, reik pagal ju paliepimus vaziuoti
o jus 4 begiu vaziuojat nuo kokio greicio ? pvz as tai nuo 40, nes jei maziau, tai jau "dreba"
Visi tą puikiai žinome, kad REIKIA, bet... Neteko sutikti nė vieno laikiusio ar laikančio, kuris sakytų: esu ramus ir nebijau. Tik kiekvienas savaip išgyvena tą nerimą ir jaudulį, pvz. aš - labai emocionalus žmogutis, kiekvienas egzaminas, įskaita, atsiskaitymas man - didžiulis išbandymas ir smūgis nervams

: nevalgau, negaliu susikaupti, nemiegu, o, jei užmiegu, tai tookieee košmarai sapnuojas

. Kiti reaguoja pozityviau, bet, kad išlieka visiškai ramūs, su tuo drįsčiau nesutikti

.
Galbūt, jei vairavimo egzaminai būtų nemokami

ar bent jau kur kas pigesni, viskas būtų paprasčiau, nes su kuo tik pakalbu, kas laikė ar tebelaiko, opiausia tema - pinigai. Va, neseniai draugė Tauragėje ketvirtą kartą laikė ir, deja, nesėkmingai, tai dabar neaišku, kada vėl bandys, nes su pinigiukais striuka. Labai išgyvena, nes nenori delsti, o, be to, reikia imti papildomų pamokėlių, kurios, kaip žinia, kainuoja. Vakar susiskambinom, tai prašė, kad pagelbėčiau aikštelėje, nes jai ten vis dar sunkiausia.
Bijau, kad galiu pamokyti ne taip, kaip ją mokė jos instruktorius. Paskui galutinai susipainios. Pvz., mane mokė trys instruktoriai, ir visi parkavimus rodė skirtingai. Aš pasirinkau man priimtiniausią ir suprantamiausią variantą, kurį išmokau su pačiu pirmuoju. Bet iš pradžių tai labai viskas maišėsi. Kol važinėjau su vienu, figūras "paišydavau" gerai, bet, kai pradėjo mokyti kiti du, buvau šiek tiek "išsiderinusi". Kaip manot, ar galiu pakenkti

?