Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Labri_ @ 2011 04 30, 22:38)
Manau, kad galima. Instruktorius sake, kad begi perjungti i aukstesni galima tik paeikiui 1-2-3-4-5. O mazejanciai tai nesvarbi tvarka. Nes svirtis vistiek sekundei ar dviem atsiranda neutralioje padetyje, keiciant i mazesniji.

I aukstesni galima per begi persokti jei atitinkamai tam begiui sukeli apsukas (bet ne per egzamina aisku smile.gif ),O keiciant i mazesniji taip pat svarbi tvarka,isivaizduok,jei is penkto iskart perjungsi i antra,kokios bus apsukos ir koks smugis dezei-ji gali neatlaikyti ir subyreti.Taip galima daryti,jei atitaikai greiti,reiskia,reiks kazkuri laika ant neutralios pasistabdyti,kas nera labai gerai. Na,veliau,kai jau daug vazinesi ir ismoksi pagal apsukas vaziuot-tada bus aiskiau,pajausi masina ir viskas darysis automatiskai,o is pradziu svarbiausia-egzamina islaikyt 4u.gif
Atsakyti
baisus tie egzaminai:D du kartus kai teko laikyt,tai baisu, neperseniausiai persilaikyt reikejo:)
Atsakyti
QUOTE(maniaz @ 2011 05 01, 10:44)
baisus tie egzaminai:D du kartus kai teko laikyt,tai baisu, neperseniausiai persilaikyt reikejo:)

Ne tai kad baisus jie,bet kazkokie specifiniai,kad tiek streso sukelia.Paskutini karta kai laikiau (ant furos jau),ivariau ja atbula i garaza,viskas ciki,egzaminatorius ilipo i masina,o as sedziu ir kratausi kaip epuses lapas,tiesiog pradejo kresti ir viskas,nieko negaliu padaryti,egzaminatorius kalusia ar salta,sakau-nee,karsta biggrin.gif Tai dave biski atsipusti ir kai susiemiau-i miesta biggrin.gif O siaip tai biski pasiilgstu tos regitros,daznai ten lankiausi kol kategorijas susirinkau,vos ne antri namai... ax.gif
Atsakyti
as b kategorija isvargau,daugiau nei pagalvot apie regitra nenoriu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Paskui,kai pagauna azartas,pasidaro idomu ir norisi dar,dar... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 05 01, 18:31)
Paskui,kai pagauna azartas,pasidaro idomu ir norisi dar,dar... lotuliukas.gif

Na, bent kol kas jokio azarto aš nepajutau, o Regitra su visais regitrininkais "perzegnojau".
Net per valstybinius universitete, kuriu be proto bijojau, jaučiausi kur kas ramesne. VP šiai dienai-pats nemaloniausias išbandymas, po kurio dar ir dabar nesudelioju nervų į savas lentyneles. Kaip kazkas čia sakė, kad verčiau sutiktų gimdyti nei eiti laikyti vairavimo egza.
Atsakyti
as tikrai nenoriu ir nenoresiu schmoll.gif
Atsakyti
O man visas mokymasis vairuoti ir egzaminai buvo kaip saves isbandymas. Buvau ilipus 5 man visiskai nezinoma sriti ir mokiausi tarsi vaikas vaiksciot. Eidavau su jauduliu ir tokiu noru, kad "jei neprivaleciau tai geriau neiciau". Bet po pamokos jausdavausi nuostabiai, tiesiog lipanti per save, tobulejanti, daranti kazka neiprasto, reikalaujancio daug pastangu ir keliancio adrenalina, bet lb naudingo ir suteikiancio pasitenkinima. Tarsi jei su parasiutu reiketu sokt, aisku, bijociau, bet jei issokciau ir sekmingai nusileisciau tai butu VAU. Taip ir su vairavimu viskas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 05 01, 22:31)
O man visas mokymasis vairuoti ir egzaminai buvo kaip saves isbandymas. Buvau ilipus 5 man visiskai nezinoma sriti ir mokiausi tarsi vaikas vaiksciot. Eidavau su jauduliu ir tokiu noru, kad "jei neprivaleciau tai geriau neiciau". Bet po pamokos jausdavausi nuostabiai, tiesiog lipanti per save, tobulejanti, daranti kazka neiprasto, reikalaujancio daug pastangu ir keliancio adrenalina, bet lb naudingo ir suteikiancio pasitenkinima. Tarsi jei su parasiutu reiketu sokt, aisku, bijociau, bet jei issokciau ir sekmingai nusileisciau tai butu VAU. Taip ir su vairavimu viskas.  mirksiukas.gif

taip,pats mokymasis smagus,ir man labai patiko,bet regitra nelabai... bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes

Niu kaip sekas jums vazinet?Man tai snd buvo 6 pravaziavimas.Tai nzn nzn,aikstelei ivaziavau visur neblogai,bet sake vaira atseit suku ir suku be reikala tiek,nes atseit norint pataisyti vos vos reik.sake man reik masinos be vairo stiprintuvo biggrin.gif

O mieste sake dariau daug vienodu klaidu,atseit per anksti sankaba spaudziu kai noriu sustabdyt,nes kazkaip paspaudziu truputi stabdi,ir paskuj sankaba su stabdziu,bet atseit reik sustabdyt vos ne su stabdziu,bet sakau man atroda,kad tuoj masina prades purtitis ir nor sankabos,ir dar vis kai reik suktis,neimetu reikiama begi.

Nzn nzn kaip cia bus,ko tolyn to baisyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 05 01, 23:31)
O man visas mokymasis vairuoti ir egzaminai buvo kaip saves isbandymas. Buvau ilipus 5 man visiskai nezinoma sriti ir mokiausi tarsi vaikas vaiksciot. Eidavau su jauduliu ir tokiu noru, kad "jei neprivaleciau tai geriau neiciau". Bet po pamokos jausdavausi nuostabiai, tiesiog lipanti per save, tobulejanti, daranti kazka neiprasto, reikalaujancio daug pastangu ir keliancio adrenalina, bet lb naudingo ir suteikiancio pasitenkinima. Tarsi jei su parasiutu reiketu sokt, aisku, bijociau, bet jei issokciau ir sekmingai nusileisciau tai butu VAU. Taip ir su vairavimu viskas.  mirksiukas.gif

Tam tikra prasme, taip drinks_cheers.gif . Tai - savęs išbandymas. Kai pirmą kartą mokiausi vairuoti, o tai buvo prieš 10 metų, psichologiškai įtikinau save: iš manęs nebus vairuotojos. Tai nebuvo vien nevykusio instruktoriaus, kurio, deja, neturėjau galimybės keisti, kaltė, bet ir mano pačios nusistatymas 000189.gif. Prireikė gero dešimtmečio, kad galutinai suvokčiau, jog REIKIA man to VP. Ir dabar, kai jau turiu tą plastmasės gabaliuką, toks pasitenkinimas kartais apima didis.gif tongue.gif . Va, kad ir šiandien, važiuoju sau pietauti vienui viena su geru "muzonu", nes vyras turi reikalų, kitu atveju, sėdėčiau kontoroje ir graužčiau kokį obuoliuką lotuliukas.gif , nes, kol suvaukščiočiau namo ir atgal į darbiuką doh.gif .
Vairuoti tikrai noriu, o vat, jei reiktų vėl iš naujo eiti mokytis, laikyti egzaminus, dar gerai gerai pagalvočiau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 05 02, 12:19)
Tam tikra prasme, taip drinks_cheers.gif . Tai - savęs išbandymas. Kai pirmą kartą mokiausi vairuoti, o tai buvo prieš 10 metų, psichologiškai įtikinau save: iš manęs nebus vairuotojos. Tai nebuvo vien nevykusio instruktoriaus, kurio, deja, neturėjau galimybės keisti, kaltė, bet ir mano pačios nusistatymas 000189.gif. Prireikė gero dešimtmečio, kad galutinai suvokčiau, jog REIKIA man to VP. Ir dabar, kai jau turiu tą plastmasės gabaliuką, toks pasitenkinimas kartais apima  didis.gif  tongue.gif . Va, kad ir šiandien, važiuoju sau pietauti vienui viena su geru "muzonu", nes vyras turi reikalų, kitu atveju, sėdėčiau kontoroje ir graužčiau kokį obuoliuką lotuliukas.gif , nes, kol suvaukščiočiau namo ir atgal į darbiuką doh.gif .
Vairuoti tikrai noriu, o vat, jei reiktų vėl iš naujo eiti mokytis, laikyti egzaminus, dar gerai gerai pagalvočiau smile.gif .

o ka zinai kaip gali atsitikt,lb lengva prarast vp 1 metam,o po to perlaikyt reikia,kaip buvo mano atveju unsure.gif
Atsakyti