Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

o ka zinai kaip gali atsitikt,lb lengva prarast vp 1 metam,o po to perlaikyt reikia,kaip buvo mano atveju

Duok, Dieve, kad taip nenutiktų. Aš - atsargi vairuotoja, bet galiu atsakyti tik už save. Nes kiekvienąkart, kai tik išvažiuoju į gatvę, sutinku visokio plauko "vairuotojūkščių": senbezdų, kuriems pats laikas ant pečiaus, o ne už vairo sėdėti, pašėlusio jaunimėlio, kaip nuo grandinės nutrūkusio, bobelkų, kurios turbūt galvoja, jog mašinos veidrodėliai skirti lūpoms pasidažyti lotuliukas.gif doh.gif ... Va, šiandien kaip tik viena tokia per plauką nenubraukė mano mašiniuko šono gun_bandana.gif .
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2011 05 02, 10:04)
Sveikutes

Niu kaip sekas jums vazinet?Man tai snd buvo 6 pravaziavimas.Tai nzn nzn,aikstelei ivaziavau visur neblogai,bet sake vaira atseit suku ir suku be reikala tiek,nes atseit norint pataisyti vos vos reik.sake man reik masinos be vairo stiprintuvo  biggrin.gif

O mieste sake dariau daug vienodu klaidu,atseit per anksti sankaba spaudziu kai noriu sustabdyt,nes kazkaip paspaudziu truputi stabdi,ir paskuj sankaba su stabdziu,bet atseit reik sustabdyt vos ne su stabdziu,bet sakau man atroda,kad tuoj masina prades purtitis ir nor sankabos,ir dar vis kai reik suktis,neimetu reikiama begi.

Nzn nzn kaip cia bus,ko tolyn to baisyn  biggrin.gif

panasiai ir man smile.gif

okokioj mokykloj mokais?
Atsakyti
Sveikutes vairuotojos 4u.gif
Man rytoj bus jau papildomas vaziavimas. Po paskutines pamokos likau savim labai nusivylus, nes vis dar neisvairuoju sudetingesniu sankryzu, sunkiai sekasi viska perprast doh.gif Bet nors tiek gerai, kad suprantu aikstele, bet irgi visko buna, buvau ir kuoliuka nuvertus doh.gif Visa savaitgali viena mintis nedave ramybes : "velnias mane nese i ta galera" (ta prasme i vairavima). Bet rytoj vel pamoka. Stengsiuos kiek galesiu...Sekmes jums visoms 4u.gif
Atsakyti
ar sakysit artimiesiems ar draugams jei islaikysit teises tik is kokio 5 karto? ar meluosit kad is 1 ar2? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 02, 12:13)
panasiai ir man smile.gif

okokioj mokykloj mokais?

Siauliuose pas Krisciuna
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 05 01, 09:41)
I aukstesni galima per begi persokti jei atitinkamai tam begiui sukeli apsukas (bet ne per egzamina aisku smile.gif ),O keiciant i mazesniji taip pat svarbi tvarka,isivaizduok,jei is penkto iskart perjungsi i antra,kokios bus apsukos ir koks smugis dezei-ji gali neatlaikyti ir subyreti.Taip galima daryti,jei atitaikai greiti,reiskia,reiks kazkuri laika ant neutralios pasistabdyti,kas nera labai gerai. Na,veliau,kai jau daug vazinesi ir ismoksi pagal apsukas vaziuot-tada bus aiskiau,pajausi masina ir viskas darysis automatiskai,o is pradziu svarbiausia-egzamina islaikyt 4u.gif

o as kai vaziuoju su instruktorium pvz 4 begiu tai prisistabdau iki reikiamo begio ir iskart ijungiu tarkim 2 o ne palaipsniui 4 3 2 neisivaizduoju mieste tokio metymo pavaru. juk sanksryza ant sankryzos g.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 02, 15:31)
ar sakysit artimiesiems ar draugams jei islaikysit teises tik is kokio 5 karto? ar meluosit kad is 1 ar2? rolleyes.gif

Jei klaus sakysiu tiesa
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 05 01, 17:48)
Na, bent kol kas jokio azarto aš nepajutau, o Regitra su visais regitrininkais "perzegnojau".
Net per valstybinius universitete, kuriu be proto bijojau, jaučiausi kur kas ramesne. VP šiai dienai-pats nemaloniausias išbandymas, po kurio dar ir dabar nesudelioju nervų į savas lentyneles. Kaip kazkas čia sakė, kad verčiau sutiktų gimdyti nei eiti laikyti vairavimo egza.

pritariu siai nuomonei. man regitra pats baisiausias dalykas gyvenime ir gimdyt maziau bijojau ir aukstaji issilavinima igyjau, bet neteko tiek stresuoti doh.gif kazkoks kosmaras ta regitra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 02, 16:38)
pritariu siai nuomonei. man regitra pats baisiausias dalykas gyvenime ir gimdyt maziau bijojau ir aukstaji issilavinima igyjau, bet neteko tiek stresuoti doh.gif kazkoks kosmaras ta regitra doh.gif

as naktim sapnuodavau ta regitra doh.gif visas slapias atsikeli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 02, 16:31)

patiems artimiausiams tikrai nemeluosiu smile.gif bet va, jei pavyks iš trečio karto išlaikyt, tai šiaip pažįstamiems manau sakysiu, kad iš antro ax.gif biggrin.gif

o dėl sapnavimo, tai aš dar nesapnuoju, bet tai būna mintis, kuri mane kankina prieš užmiegant doh.gif
Atsakyti
reikia daugiau ramumo per egzus wink.gif aisku pilnai suprantu tuos instruktorius, kuriems vis kas negerai. Kvailas dalykas is 4 begio jungti 3, 2, as pvz autostradoje is 5 begio kaip kur suko, padarau laisva, ir poto pristabzius gerokai 3 arba 2. O prie sankryzu niekados is 3 i 2 nejungiu, visados ant laisvo ir stamzio, gi taip papraciau zymiai. Ir jums taip geriau, bet aisku per egza nieko nepasakysi, reik pagal ju paliepimus vaziuoti wink.gif
o jus 4 begiu vaziuojat nuo kokio greicio ? pvz as tai nuo 40, nes jei maziau, tai jau "dreba" biggrin.gif
Atsakyti
as tai daug maz nuo 50km/h smile.gif
Atsakyti