QUOTE(bJorky @ 2012 01 21, 00:09)
na dekui uz palaikyma, noreciau ir as naiviai tiket, bet 5eri metai ir nei vieno garso is jo ar informacijos apie ji

nera nei laimes skambesio isgirsto is jo ar kurusi seima, cia tik galima spelioti
o jis apie jus ka nors girdejo ???
ar nevertetu jums savo iniciatyva tu jo duomenu surasti, jam tikrai malonu bus, kad jus paprasciausiai paklausite "kaip gyveni?" o jus isdidumo nuo to neprarasite, o atvirksciai!
bent jau suzinosit, ar jis irgi apie jus galvoja, nors as esu isitikinusi, kad taip (tik neaisku kiek). jeigu tikrai negalvoja ar uzdares visus langus ir duris sandariai, tai mat ji sunes, gyvenimas bus grazus ir be jo. as laikysiu kumscius kad jums vienaip ar kitaip issiprestu viskas. nebukit neryztinga, taip sakau tik todel, kad man paciai visuomet truksta ryzto, o patart esu greitesne
kai as domejausi apie vez+skor rysi, tai ten aiskiai buvo parasyta, kad jei jau jie susiejo, tai turetu viskas ir susiklostyt iki galo. o jei del kazkokiu priezasciu ju rysys nutruko, tai sirdgela ir ilgesys lydes juos visa gyvenima
jus neturit teises nurimt, kol nesuzinosite, kaip jis gyvena, juk pati tikrai matete ir zinote, kad veziukei zengus bent maza (bet nuosirdu) zingsni link skorpiono, kad ir kaip jai tas kartais buna nedrasu, is skorpiono puses vyksta stebuklai.
o ateitis, kuria saket kursite, yra dabar