Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir Skorpionas

QUOTE(bJorky @ 2012 01 20, 23:36)
neveltui skorpionas yra analitikas, taciau zinau,kad jie egoizmo jausma visiskai 'uzmirse' buna , kai tai liecia seima ar mylimaja  smile.gif

taiptaip, tikriausiai muras tikras, o jus gal irgi koks skorpas apzavejo, kad taip gerai jauciat juos ? ax.gif
Atsakyti
Manau viena svarbiausiu sekmes formuliu iveikiant 'pradzia' tai yra parodymas, kad jus esate jo mintyse tongue.gif aisku placiau gali pasakyti tos kurios rasiusios yra anksciau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bJorky: 20 sausio 2012 - 22:41
QUOTE(bJorky @ 2012 01 20, 23:40)
Manau viena svarbiausiu sekmes formuliu iveikiant 'pradzia' tai yra parodymas, kad jus esate jo mintyse tongue.gif aisku placiau gali pasakyti tos kurios rasiusios yra anksciau:)

parodymas kad jis mano mintyse ar kad as jo?
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 01 20, 23:40)
taiptaip, tikriausiai muras tikras, o jus gal irgi koks skorpas apzavejo, kad taip gerai jauciat juos ? ax.gif

kogero jos vyras wub.gif biggrin.gif juokauju, be abejo jis labai geras jai, bet as savo laimiki jau praziopsojau verysad.gif buvau per daug isdidi ir ji paleidau iskaudindama, taciau kai tik pagalvoju apie ji visada verkia sirdele verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bJorky @ 2012 01 20, 23:44)
kogero jos vyras  wub.gif  biggrin.gif juokauju, be abejo jis labai geras jai, bet as savo laimiki jau praziopsojau  verysad.gif buvau per daug isdidi ir ji paleidau iskaudindama, taciau kai tik pagalvoju apie ji visada verkia sirdele  verysad.gif

kaip gaila, o veziukes dar ir labai prisirisa prie praeities. bet ir labai rimtai reikejo pasielgt, kad jis jusu atsisake, nes siaip jie sunkiai pasiduoda kovoje del to, ka mano esant tikra. o gal tiesiog ne tas jusu buvo, o kai jau sutiksit tai pamirsit ir praeiti ir drauges vyra tongue.gif heart.gif
o tai net po kurio laiko jis nenorejo leistis i kalbas? tai teisinga ta legenda, kad jie neatleidzia isdavystes, bet juk gal taip nebuvo? unsure.gif

p.s.mes kazkaip vienu metu viena kitai rasom kaip tikros veziukes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet as dar norejau, kad patikslintume ta minti virsuj:
Manau viena svarbiausiu sekmes formuliu iveikiant 'pradzia' tai yra parodymas, kad jus esate jo mintyse aisku placiau gali pasakyti tos kurios rasiusios yra anksciau:)

parodymas jam kad jis mano mintyse ar jo parodymas man kad as jo mintyse? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 20 sausio 2012 - 22:55
QUOTE(gatu @ 2012 01 20, 23:43)
parodymas kad jis mano mintyse ar kad as jo?

Jeigu esat girdejus apie 'minties galia',jinai kazkokiu neaiskiu butu ji perduodama biggrin.gif mat labiausiai ji paviekiama, kai kas nors tarp jusu ivyko. O patart labai sunku kaip parodyt , kad esate jo mintyse (mat tu skorpionu yra keliu tipu), ne kad jo (aisku pavydo scenu ar flirtavimo su kitais vengti reikia), bet kad apie ji galvojat, uzduodant rupestinga klausima,karts nuo karto, paklausiant kaip praejo diena, taciau tai neturi buti lindimas i akis, geriausiai gali atpazinti ar tai veikia , atkreipiant demesi i jo atsakymus, zvilgsni.
Papildyta:
QUOTE(gatu @ 2012 01 20, 23:51)
kaip gaila, o veziukes dar ir labai prisirisa prie praeities. bet ir labai rimtai reikejo pasielgt, kad jis jusu atsisake, nes siaip jie sunkiai pasiduoda kovoje del to, ka mano esant tikra. o gal tiesiog ne tas jusu buvo, o kai jau sutiksit tai pamirsit ir praeiti ir drauges vyra  tongue.gif  heart.gif 
o tai net po kurio laiko jis nenorejo leistis i kalbas? tai teisinga ta legenda, kad jie neatleidzia isdavystes, bet juk gal taip nebuvo?  unsure.gif

jauni ir buvom, kas tiesa tas tiesa, kad prisirisam prie praeities. na, o pats poelgis, kad as nekreipiau i jo jausmus didelio demesio ir leptelejau keleta kartu ko nereikejo ir jis stipriai atsalo, mes tebuvome draugai, kurie paslapciomis vienas kitam galbut patikom, taciau iki siolei nezinau, bet neiveikeme tos nelabosios pradzios. po pastarojo bendravimo praejo bemaz 5metai. noreciau dar ji kada sutikti ,bet ech neturiu jokiu duomenu... Tikiu,kad atsiras su kuriuo kursim ateity ir uzmirsim praeity, taciau noreciau tiket, kad ir draugas pasirodys kuria diena ;/
Atsakyti
QUOTE(bJorky @ 2012 01 21, 00:00)
Jeigu esat girdejus apie 'minties galia',jinai kazkokiu neaiskiu butu ji perduodama  biggrin.gif  mat labiausiai ji paviekiama, kai kas nors tarp jusu ivyko. O patart labai sunku kaip parodyt , kad esate jo mintyse (mat tu skorpionu yra keliu tipu), ne kad jo (aisku pavydo scenu ar flirtavimo su kitais vengti reikia), bet kad apie ji galvojat, uzduodant rupestinga klausima,karts nuo karto, paklausiant kaip praejo diena, taciau tai neturi buti lindimas i akis, geriausiai gali atpazinti ar tai veikia , atkreipiant demesi i jo atsakymus, zvilgsni.
Papildyta:
jauni ir buvom, kas tiesa tas tiesa, kad prisirisam prie praeities. na, o pats poelgis, kad as nekreipiau i jo jausmus didelio demesio ir leptelejau keleta kartu ko nereikejo ir jis stipriai atsalo, mes tebuvome draugai, kurie paslapciomis vienas kitam galbut patikom, taciau iki siolei nezinau, bet neiveikeme tos nelabosios pradzios. po pastarojo bendravimo praejo bemaz 5metai. noreciau dar ji kada sutikti ,bet ech neturiu jokiu duomenu... Tikiu,kad atsiras su kuriuo kursim ateity ir uzmirsim praeity, taciau noreciau tiket, kad ir draugas pasirodys kuria diena ;/

galit vadinti mane naivuole, bet o ka, jeigu judvieju ta "nelemtoji" pradzia dar vis tesiasi ir jums tereikia padaryti ta, ka man pati patarete, t.y. priminti jam apie save ? g.gif ax.gif
nebent jus ji matet laiminga ir jau visai kitam gyvenime?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 20 sausio 2012 - 23:07
QUOTE(gatu @ 2012 01 21, 00:03)
galit vadinti mane naivuole, bet o ka, jeigu judvieju ta "nelemtoji" pradzia dar vis tesiasi ir jums tereikia padaryti ta, ka man pati patarete, t.y. priminti jam apie save ?  g.gif  ax.gif
nebent jus ji matet laiminga ir jau visai kitam gyvenime?

na dekui uz palaikyma, noreciau ir as naiviai tiket, bet 5eri metai ir nei vieno garso is jo ar informacijos apie ji verysad.gif nera nei laimes skambesio isgirsto is jo ar kurusi seima, cia tik galima spelioti
Atsakyti
Zodzio svoris nemazas, nes zodis kartais teisina, o kartais teisia ax.gif
o kiek jus laiko esate kartu, draugai ar pora, gatu?
Atsakyti
QUOTE(bJorky @ 2012 01 21, 00:09)
na dekui uz palaikyma, noreciau ir as naiviai tiket, bet 5eri metai ir nei vieno garso is jo ar informacijos apie ji  verysad.gif nera nei laimes skambesio isgirsto is jo ar kurusi seima, cia tik galima spelioti

o jis apie jus ka nors girdejo ???
ar nevertetu jums savo iniciatyva tu jo duomenu surasti, jam tikrai malonu bus, kad jus paprasciausiai paklausite "kaip gyveni?" o jus isdidumo nuo to neprarasite, o atvirksciai!
bent jau suzinosit, ar jis irgi apie jus galvoja, nors as esu isitikinusi, kad taip (tik neaisku kiek). jeigu tikrai negalvoja ar uzdares visus langus ir duris sandariai, tai mat ji sunes, gyvenimas bus grazus ir be jo. as laikysiu kumscius kad jums vienaip ar kitaip issiprestu viskas. nebukit neryztinga, taip sakau tik todel, kad man paciai visuomet truksta ryzto, o patart esu greitesne blush2.gif
kai as domejausi apie vez+skor rysi, tai ten aiskiai buvo parasyta, kad jei jau jie susiejo, tai turetu viskas ir susiklostyt iki galo. o jei del kazkokiu priezasciu ju rysys nutruko, tai sirdgela ir ilgesys lydes juos visa gyvenima verysad.gif
jus neturit teises nurimt, kol nesuzinosite, kaip jis gyvena, juk pati tikrai matete ir zinote, kad veziukei zengus bent maza (bet nuosirdu) zingsni link skorpiono, kad ir kaip jai tas kartais buna nedrasu, is skorpiono puses vyksta stebuklai. wub.gif
o ateitis, kuria saket kursite, yra dabar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 01 21, 00:33)
o jis apie jus ka nors girdejo ???
ar nevertetu jums savo iniciatyva tu jo duomenu surasti, jam tikrai malonu bus, kad jus paprasciausiai paklausite "kaip gyveni?" o jus isdidumo nuo to neprarasite, o atvirksciai!
bent jau suzinosit, ar jis irgi apie jus galvoja, nors as esu isitikinusi, kad taip (tik neaisku kiek). jeigu tikrai negalvoja ar uzdares visus langus ir duris sandariai, tai mat ji sunes, gyvenimas bus grazus ir be jo. as laikysiu kumscius kad jums vienaip ar kitaip issiprestu viskas. nebukit neryztinga, taip sakau tik todel, kad man paciai visuomet truksta ryzto, o patart esu greitesne  blush2.gif
kai as domejausi apie vez+skor rysi, tai ten aiskiai buvo parasyta, kad jei jau jie susiejo, tai turetu viskas ir susiklostyt iki galo. o jei del kazkokiu priezasciu ju rysys nutruko, tai sirdgela ir ilgesys lydes juos visa gyvenima verysad.gif
jus neturit teises nurimt, kol nesuzinosite, kaip jis gyvena, juk pati tikrai matete ir zinote, kad veziukei zengus bent maza (bet nuosirdu) zingsni link skorpiono, kad ir kaip jai tas kartais buna nedrasu, is skorpiono puses vyksta stebuklai. wub.gif
o ateitis, kuria saket kursite, yra dabar wub.gif

nezinau is kur jus traukiat sia informacija, neteko skaityt, bet ji labai taikli.

dekui uz palaikyma, bet net nezinau nuo ko pradeti, o susirinkom syvakar pagelbeti tau, o dabar gelbejam mane lotuliukas.gif noreciau , kad laikas sugristu atgal, bet... esu girdejus zodzius 'tai kas geriausia buna nedaug ir retai , sunkiasvoriai paprastai vaiksto letai' apie sia sajunga asocijuojasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bJorky @ 2012 01 21, 00:32)
Zodzio svoris nemazas, nes zodis kartais teisina, o kartais teisia  ax.gif
o kiek jus laiko esate kartu, draugai ar pora, gatu?

tik dabar pamaciau si klausima
mes susitikom darbe pries beveik 6 metus, daug nebylios istorijos, skirtingi gyvenimo keliai, jis mokejo kazkaip (man net nenujauciant kad isiziurejo!!!!) per ilga laika pasitikrint mane, o po to prieiti (iki siol nezinau kaip), o draugaujam 2,5m. , nors jauciu, kad jo isbandymai jau senka, bet dar nera visiskos ramybes doh.gif , bet as nesiskundziu, tegu jis, supratau kad labiausiai neapsimoka liudet ir pykt, o reikia tik graziuoju stengtis viska. ir stiprybes stiprybes. o ta savo pirma zinute jau ne siandien parasiau, tik pamaciau, kad jus paraset, tai ir atrasiau, o gelbet tai kaip ir nera nuo ko biggrin.gif na nebent nuo savo netikejimo kai buna tos duobes. dar ka pastebejau ir kodel su draugem nevisad gali pasidalint isgyvenimais, nes zmones visad pasiruose pagelbet, kai tik pasakai kad tau kazkas blogai, guodzia, klausineja, o kai sakai kad tau viskas gerai, tai net kalba nutruksta jiems is neidomumo, cia siaip ne i tema biggrin.gif
o kaip daznai apie ji galvojat - karta i menesi ar i diena?
Atsakyti