QUOTE(gatu @ 2012 01 21, 01:00)
tik dabar pamaciau si klausima
mes susitikom darbe pries beveik 6 metus, daug nebylios istorijos, skirtingi gyvenimo keliai, jis mokejo kazkaip (man net nenujauciant kad isiziurejo!!!!) per ilga laika pasitikrint mane, o po to prieiti (iki siol nezinau kaip), o draugaujam 2,5m. , nors jauciu, kad jo isbandymai jau senka, bet dar nera visiskos ramybes
, bet as nesiskundziu, tegu jis, supratau kad labiausiai neapsimoka liudet ir pykt, o reikia tik graziuoju stengtis viska. ir stiprybes stiprybes. o ta savo pirma zinute jau ne siandien parasiau, tik pamaciau, kad jus paraset, tai ir atrasiau, o gelbet tai kaip ir nera nuo ko
na nebent nuo savo netikejimo kai buna tos duobes. dar ka pastebejau ir kodel su draugem nevisad gali pasidalint isgyvenimais, nes zmones visad pasiruose pagelbet, kai tik pasakai kad tau kazkas blogai, guodzia, klausineja, o kai sakai kad tau viskas gerai, tai net kalba nutruksta jiems is neidomumo, cia siaip ne i tema
o kaip daznai apie ji galvojat - karta i menesi ar i diena?
mes susitikom darbe pries beveik 6 metus, daug nebylios istorijos, skirtingi gyvenimo keliai, jis mokejo kazkaip (man net nenujauciant kad isiziurejo!!!!) per ilga laika pasitikrint mane, o po to prieiti (iki siol nezinau kaip), o draugaujam 2,5m. , nors jauciu, kad jo isbandymai jau senka, bet dar nera visiskos ramybes

o kaip daznai apie ji galvojat - karta i menesi ar i diena?
del zmoniu tiesa, bet cia tik ju gerasirdiskumas pasireiskia,kai beda uzpuola:) ,nera ko pykti,bet kartais norisi tiesiog nuosirdaus pasnekesio

o galvoju keleta kartu per savaite, taciau labai sunku pasakyti tikslu skaiciu , priklauso nuo uzimtumo, jeigu darbinga savaite ispuola,gristi pavargus - krenti ir miegi. antras variantas kaip ir aiskus koks:)
ah tie skorpionai