Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir Skorpionas

QUOTE(gatu @ 2012 01 21, 01:00)
tik dabar pamaciau si klausima
mes susitikom darbe pries beveik 6 metus, daug nebylios istorijos, skirtingi gyvenimo keliai, jis mokejo kazkaip (man net nenujauciant kad isiziurejo!!!!) per ilga laika pasitikrint mane, o po to prieiti (iki siol nezinau kaip), o draugaujam 2,5m. , nors jauciu, kad jo isbandymai jau senka, bet dar nera visiskos ramybes  doh.gif , bet as nesiskundziu, tegu jis, supratau kad labiausiai neapsimoka liudet ir pykt, o reikia tik graziuoju stengtis viska. ir stiprybes stiprybes. o ta savo pirma zinute jau ne siandien parasiau, tik pamaciau, kad jus paraset, tai ir atrasiau, o gelbet tai kaip ir nera nuo ko  biggrin.gif na nebent nuo savo netikejimo kai buna tos duobes. dar ka pastebejau ir kodel su draugem nevisad gali pasidalint isgyvenimais, nes zmones visad pasiruose pagelbet, kai tik pasakai kad tau kazkas blogai, guodzia, klausineja, o kai sakai kad tau viskas gerai, tai net kalba nutruksta jiems is neidomumo, cia siaip ne i tema  biggrin.gif
o kaip daznai apie ji galvojat - karta i menesi ar i diena?

del zmoniu tiesa, bet cia tik ju gerasirdiskumas pasireiskia,kai beda uzpuola:) ,nera ko pykti,bet kartais norisi tiesiog nuosirdaus pasnekesio mirksiukas.gif
o galvoju keleta kartu per savaite, taciau labai sunku pasakyti tikslu skaiciu , priklauso nuo uzimtumo, jeigu darbinga savaite ispuola,gristi pavargus - krenti ir miegi. antras variantas kaip ir aiskus koks:)
ah tie skorpionai wub.gif , jie ypatingai prieiti moka, kad net nesuprasi kas kur biggrin.gif tie tikrinimai... kaip zaidimas, tik klaidu turi daryti mazai ar visai nedaryti:) o yra kokia kurioziska situacija nutikus per tuos tikrinimus?
Atsakyti
o ta info kazkur anglu k. skaiciau ivedus i google scorpio man and cancer woman compatibility, aisku yra slamsto, o yra tikrai nieko svetainiu..

4u.gif sekmes ir labos nakties, sivakar uzteks plepiaut, iki kito karto drinks_cheers.gif aciuks.gif

uoj dar neisejot, kaip faina, as tai siandien biski peleda irgi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 21 sausio 2012 - 00:17
QUOTE(gatu @ 2012 01 21, 01:17)
o ta info kazkur anglu k. skaiciau ivedus i google scorpio man and cancer woman compatibility, aisku yra slamsto, o yra tikrai nieko svetainiu..

4u.gif  sekmes ir labos nakties, sivakar uzteks plepiaut, iki kito karto  drinks_cheers.gif  aciuks.gif

uoj dar neisejot, kaip faina, as tai siandien biski peleda irgi  rolleyes.gif

dekui tau uz sugaista laika 4u.gif thumbup.gif labos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bJorky @ 2012 01 21, 01:12)
del zmoniu tiesa, bet cia tik ju gerasirdiskumas pasireiskia,kai beda uzpuola:) ,nera ko pykti,bet kartais norisi tiesiog nuosirdaus pasnekesio  mirksiukas.gif
o galvoju keleta kartu per savaite, taciau labai sunku pasakyti tikslu skaiciu , priklauso nuo uzimtumo, jeigu darbinga savaite ispuola,gristi pavargus - krenti ir miegi. antras variantas kaip ir aiskus koks:)
ah tie skorpionai wub.gif  , jie ypatingai prieiti moka, kad net nesuprasi kas kur biggrin.gif tie tikrinimai... kaip zaidimas, tik klaidu turi daryti mazai ar visai nedaryti:) o yra kokia kurioziska situacija nutikus per tuos tikrinimus?

uoj kaip cia viska atsimint, man tai pradzia musu darbe pries draugaujant buvo gana kurioziska, nes mes vaiksciodavom nosi iskele abu ziuredami i priesingas puses, o jei kas is bendradarbiu ko paklausia apie kita, tai abu apsimesdavom kad maziau rupimo zmogaus kaip mes vienas kitam tai net isivaizduot sunku, po to jau eme ir jo ir mano artimi zmones klaust, o tu kartais neisimylejai jo/jos, aisku pasirodo, abudu atskydavom taip pat "ne!", bet niekur nesidejom, atejo laikas ir kitaip but nebegalejo. na taip, skorpionas ir jo zvilgsniai veriantys ir svelnus tuo paciu, dabar kuri laika nesimatem, tai kaip persiilgau, nera kaip pasakyt, viskas viduj tirpsta.o nuostabiausia tai, kad galiu duot ranka nukirst, kad jam yra analogiskai wub.gif o dar su juo, kad ir kaip atrodo ka nors dramatiskai kalbetume ar aiskintumes, vis sypsena pati kyla, net nepatogu blush2.gif kaip kokia 14m. pasijauciu, o juk tuo metu taip audrigai bandau destyt kazka lotuliukas.gif ....
viska jis islydo

tai cia as tau dekoju, cia nesilanko siaip zmones, matyt neturi daug klausimu, o siandien abi lyg susitarusios atejom clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 21 sausio 2012 - 00:31
QUOTE(gatu @ 2012 01 21, 01:30)
uoj kaip cia viska atsimint, man tai pradzia musu darbe pries draugaujant buvo gana kurioziska, nes mes vaiksciodavom nosi iskele abu ziuredami i priesingas puses, o jei kas is bendradarbiu ko paklausia apie kita, tai abu apsimesdavom kad maziau rupimo zmogaus kaip mes vienas kitam tai net isivaizduot sunku, po to jau eme ir jo ir mano artimi zmones klaust, o tu kartais neisimylejai jo/jos, aisku pasirodo, abudu atskydavom taip pat "ne!", bet niekur nesidejom, atejo laikas ir kitaip but nebegalejo.  na taip, skorpionas ir jo zvilgsniai veriantys ir svelnus tuo paciu, dabar kuri laika nesimatem, tai kaip persiilgau, nera kaip pasakyt, viskas viduj tirpsta.o nuostabiausia tai, kad galiu duot ranka nukirst, kad jam yra analogiskai  wub.gif o dar su juo, kad ir kaip atrodo ka nors dramatiskai kalbetume ar aiskintumes, vis sypsena pati kyla, net nepatogu blush2.gif  kaip kokia 14m. pasijauciu, o juk tuo metu taip audrigai bandau destyt kazka  lotuliukas.gif ....
viska jis islydo

tai cia as tau dekoju, cia nesilanko siaip zmones, matyt neturi daug klausimu,  o siandien abi lyg susitarusios atejom  clap.gif

rolleyes.gif o kokia faina istorija tongue.gif as isivaizduoju , kaip jums smagu grizti i tuos 14metes laikus, kai pilvuke drugeliu gausybe, o sirdele girdis net ausyse wub.gif tikiuos jau susibegot po pastarosios zinutes mirksiukas.gif bet labai dziaugiuosi as uz jus thumbup.gif kad radot vienas kita. Kazkur esu skaiciusi , kad tarp vezio ir skorpiono yra labai tiketinas ilgas rysys ,butent grindziamas jausmais, nes abiems tai aktualu. Ir vienas kitam jie retai nusibosta. na zodziu sekminga sajunga, jeigu atitinka kirvis kota:D

QUOTE(gatu @ 2012 01 21, 01:30)

jetau jetau kaip faina, vat dar pastebejau, kad veziukiu-skorpionu pora nebega sprintu iki gyvenimo kartu ar vestuviu, bet tai tarsi papildomas saugumo ir abipusiu jausmu garantas jiems, kazkaip taip atrodo....  g.gif

Tikrai taip, bet is dalies taip geriau, nors gal ir taspats gaunasi ir kitiems, tik jie greiciau statusus keicia,bet praeina kazka panasaus smile.gif Taciau sita tema nera aktualiausia tarp zodiako zenklu, kogero skorpo ir vezes sajungu negausu, galbut isimtys,o gal uzstringa pradzioje blush2.gif velniai zino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bJorky @ 2012 01 24, 00:13)
Taciau sita tema nera aktualiausia tarp zodiako zenklu, kogero skorpo ir vezes sajungu negausu, galbut isimtys,o gal uzstringa pradzioje  blush2.gif  velniai zino  rolleyes.gif

va čia drįsčiau prieštarauti, mat pažiūrėjus prie porinių temų ( kažkas+kažkas), tai ši laimi ir atsakymų kiekiu ir peržiūrų kiekiu..
ačiū, kad džiaugiatės, mirksiukas.gif , bet radus atsiranda nauja pradžia - gyvenimas drauge, ir tai ne ką ne lengvesnė užduotis negu rasti. aš linkiu, kad pasikartotų tas geras, ką jau patyrėt, o gal dar geresnis wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prie panasumu siu dvieju zenklu priskirsciau: "Retkarčiais, kuriam laikui atsitraukti į save yra normalu – tai pakrauna tavo „baterijas". Pasitikėk natūralia išmintimi, kaip gėlė, kuri instinktyviai žino kada atsiverti ir kada užsiverti. Kada tu tari "taip", ir atsiveri, renkiesi būti prieinamu savo santykių ugdymui bei stiprybei, ir visa tai savo širdyje giliai jausti."

"Daugybė mūsų veiksmų ir reakcijų santykiuose yra kaip užuominos, kurios nurodo kas po paviršiumi vyksta, mūsų viduje. Jos - detalės, kurios pasako kas iš tiesų dedasi mūsų širdyse. Pažvelk giliau į savo veiksmus, pažvelk giliau į mintis, ar kaip reaguoji, ir kaip tai įtakoja tavo santykius. Jeigu žiūrėsi giliau, po paviršiumi, tu gali rasti jausmus, poreikius, ar norus, svarbius savo širdies dalykus, kuriuos iš tiesų su savo partneriu net neaptarinėji, bet kažkokiu būdu tikiesi, kad jis(ji) apie tai sužinos. Tu nepatenkinsi savo santykių poreikių, kol neatrasi jų ir konstruktyviai nepareikši kokie jie yra."

"Būti kito žmogaus įvykio liudytoju, reiškia būti dabartyje aktyviu, sutelkus dėmesį jausti užuojautą. Tai kviečia tave būti ne teisiančiu ir ne įsikišančiu. Vėliau tai bus giliai įvertinta."
Atsakyti
o kaip elgtis kai bijai, kad kažkas vyks ne taip, kaip norėtųsi?
nors protu truputį suvokii, kad vienintelis dalykas, vertas baimės - pati baimė.
Papildyta:
o kaip elgtis kai bijai, kad kažkas vyks ne taip, kaip norėtųsi? čia gi gryna vėžiukų baimė-pakeleivė. nors protu truputį suvokii, kad vienintelis dalykas, vertas baimės - pati baimė.
matyti, kad labai įstrigo jis jums į širdį. jei vėl susitiksit jį, parašykit į forumą kaip praėjo susitikimas ax.gif kadangi vėžiai - paranormalūs, tai pajausiu, kada man reiks patikrinti temą, ar jau yra jūsų pranešimas. o jūs turit artimą žmogų? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 24 sausio 2012 - 23:09
QUOTE(gatu @ 2012 01 25, 00:20)
o kaip elgtis kai bijai, kad kažkas vyks ne taip, kaip norėtųsi?
nors protu truputį suvokii, kad vienintelis dalykas, vertas baimės - pati baimė.
Papildyta:
o kaip elgtis kai bijai, kad kažkas vyks ne taip, kaip norėtųsi? čia gi gryna vėžiukų baimė-pakeleivė. nors protu truputį suvokii, kad vienintelis dalykas, vertas baimės - pati baimė.
matyti, kad labai įstrigo jis jums į širdį. jei vėl susitiksit jį, parašykit į forumą kaip praėjo susitikimas ax.gif  kadangi vėžiai - paranormalūs, tai pajausiu, kada man reiks patikrinti temą, ar jau yra jūsų pranešimas. o jūs turit artimą žmogų?  ax.gif  4u.gif

Artima zmogus (turint omenyje kitos lyties atstova) - ne. Ir nelabai as ju ieskau doh.gif
Nera ko bijoti visiskai, veziu prigimtis ir ju naturalus rupinimasis, 'kietas kiautas', gilus isgyvenimo jausmas, paslepta aistra, ir visiskas atsidavimas iki paskutinios lasteles mylimajam, tai skorpiona kaitina, ji uzkuria pamazu jis atskleisdamas ir matydamas , kad jam patinkantis zmogus yra atsidaves ir patikimas - gimsta meile. O apie skorpionu meile kogero sneketi net nereikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bJorky @ 2012 01 25, 23:17)
Nera ko bijoti visiskai, veziu prigimtis ir ju naturalus rupinimasis, 'kietas kiautas', gilus isgyvenimo jausmas, paslepta aistra, ir visiskas atsidavimas iki paskutinios lasteles mylimajam, tai skorpiona kaitina, ji uzkuria pamazu jis atskleisdamas ir matydamas , kad jam patinkantis zmogus yra atsidaves ir patikimas - gimsta meile. O apie skorpionu meile kogero sneketi net nereikia  wub.gif

Nesupratau, jūs pati esat Skorpionė ar Vėžiukė? 4u.gif

Labai gražūs žodžiai wub.gif

Na dabar aš klausiu patarimo.. esu Skorpionė, na Vėžiai kad man tinka tai žinojau, teoriškai.. bet kai susipažinau realiai, supratau, kad ta trauka kažkokia nereali, na didelė blush2.gif : iš tikrųjų, mano klausimas konkretus:, mes lyg ir draugai, tačiau, jis nuolat nori būti šalia, mes kalbam daug ir apie viską, mūsų pokalbiai naktimis nesibaigia, jis tikrai nuostabus žmogus... Ir jis sako, kad nori vis būti šalia.. tačiau yra riba- draugai, ir jis jau kartais atrodo pasakys kažką daugiau, bet tai neįvyksta... aš manau kad jo charakteris panašus į Skorpiono- ar taip gali būti..? na pvz mes irgi mylime, bet kol nesame tikri dėl sėkmės prieš atsiskleidžiant kitam žmogui, bijom tai ištarti, išvis bijom tai atskleisti.. ar kas galėtų pakomentuoti, ar iš tiesų gal būti taip, kad yra pas jį tokie jausmai, ir gal yra kokie paslėpti ženklai, pagal kuriuos galėčiau atspėti? rolleyes.gif o galbūt tai tik prieraiši draugystė? Aš matau, kad pati savo jėgom iš jo nieko neišpešiu...

Dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Estela, ką konkrečiai turite omeny: riba - draugai? nežinau, ką kitos mano, bet vėžiams draugai - jokia riba, kai reikalas liečia jausmus. taigi, sakyčiau, esmė ne ten.. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 01 25, 23:56)
Estela, ką konkrečiai turite omeny: riba - draugai? nežinau, ką kitos mano, bet vėžiams draugai - jokia riba, kai reikalas liečia jausmus. taigi, sakyčiau, esmė ne ten..  g.gif  ax.gif

Na turiu galvoj, kad iš jo pusės- jokių minčių apie ką nors rimtesnio, bet jis pasako tai kitais žodžiais, bet nežinau, gal aš blogai suprantu... Jis atrodo tikrai į mane nesikėsina kaip į merginą, tik kaip į draugę, bet kas per nuolatinės užuominos, kad be manęs nebus gyvenimo.. nežinau, pirmą kart susiduriu, tad ir klausiu, ar Vėžiams tai būdinga, ar jie būna tokie slapukai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 26 sausio 2012 - 00:04