QUOTE(gatu @ 2012 02 22, 17:19)
labas bJorky labas
mes ir susitikom ir vėl išsitikom ir vėl susitikom ir .....
jetus, gal mes nenormalūs ?
neskuba jis su mano šeima pažindintis, nei ženytis, nei kartu gyvent...
kažką lyg abu mėgintume vienas kitam parodyti ir reikalauti. viskas po labai mažyyytį žingsnelį.
jausmas yra, dėl jo ramiausia ir stabiliausia. bet yra gyvenimas, o jį kaip sustatyti į vėžias. matyt, blogai darau, kad galvoju, jog nuo manęs ir mano pastangų viskas priklauso, gal jei paleisčiau viską savieigai...... bet kaip tai padaryti?
jis ne toks kaip kiti, viena aišku, todėl ir metodai bendri su juo neveikia visai. paslaptingas, nekalba to, ką man norisi išgirsti. išgėręs pasako, bet jau nebežinau. kartais pažįstu kaip nuluptą - kaip save, rami dėl jo, įsivaizduoju, koks geras bus vyras ir tėvelis, ir draugas šeimoje, o kartais- imu nepasitikėt, nes nebežinau, ar jis rimtai į mane, jeigu pasiryžęs įsipareigot, ko jis neskuba ir delsia, ko mėtosi ir laisvą viengungį vaizduoja?...
uoj

... kad prirašiau visokių vėjų...
p.s. mano bėda, kad mėtausi kaip toliau gyventi: vieną dieną atrodo - reikia gyventi pradėt tik dėl savęs, bendrauti su žmonėm ir neįsivaizduot šeimos su tuo, kas tavęs neskuba savo šeima padaryti. kitą kartą atrodo, reikia griebt jautį už ragų, viską išsakyti, ištraukti ką galvoja ir ką ketina, ten pat ir išvadas padaryti ir veiksmų imtis, o ne tęsti viską ir nukelti kitam kartui... taip ir svyruoju. girdėjau, kad skorpionai labiausiai mėgsta, kai jie eina iš proto dėl moters, kuri elgiasi lyg niekur nieko. bet būnant santykiuose jau viskas kitaip. viena žinau, ilgai taip tęstis nebegali... o juk sako, kad skorpionai mėgsta pakankinti savąją tol, kol galutinai atiduoda širdį ir ranką. tai gal čia tai? bet kada tai liausis?
Istiesu idomi situacija, laikykit gatu

stiprybes ir valios tau!

Tikiu , kad sunku ir tie neaiskumai griauzia is vidaus. Lengviau patarineti is salies, nei paciai pakliuti i tokia situacija. Taciau reikia duoti suprast, kad gali ir iseit , nes taves zaidimai nedomina:) visgi tiek laiko 'metotes' atrodo lyg uzsales ledas, gal tai ziema itakoja ir tokia niuri aplinka, visgi esam is klajokliu kile , kuriems aplinkos itaka itakoja ir ju gyvenimo subtilybes. Umaus charakterio skorpionas, taciau reikia suprasti ir ji , ar ne? Visgi rasoma, labai aistringi zmones skorpionai. Pasamprotavus, aistra zmonems sukelia ivairius cheminius chaosus. Daznai galima isgirsti, 'sirdis sustojo' 'rankos nutirpo'. Is to galima isvesti , kad skorpionam tai turetu buti daznas reikalas ir rasoma 'kad meiles zaidimai jiems netinka, jie siekia ....' galbut todel jiems su patinkanciu zmogumi sunku bendrauti, visgi sirdies daznis padydeja, kai nenorima jo prarasti, ar net rankos nutirpusios , kai sunku jas pakelti, sustinges zvilgsnis , kuris isiskverbia i ziurima objekta ir apie ji mastoma, sypsena, kuri sunkiai kyla nuo susikaustymo. Taip tai yra skorpionas, taciau siuo atveju atrodo tas turetu but iveiktas variantas,BET... kita vertus gal jis tik auga ir auga. Kiekvienas zmogus nuo prigimties gali skirtis, mat kuris skorpionas manes sieke, buvai priesingybe tuo atveju, kad jis mielai prisipazindavo, kad as jam patinku, nuolatinis demesys buvo sukurtas kiekviena diena ir bendravimas valandu valandomis:) labai jau giminiskos sielos, taciau meileje jie turi laimet, jie neprisipazysta!! nes jie nemoka pralaimeti (na ne visada)
O apie jusu pastangas, islaikykite savo (vezio savybiu komplekta) gerasirdiskuma, parama, isklausyma, uzuojauta. Neperlausit ledu prievarta, visksas turi vykti savaime. uzsalusio ezero neatsildysi puciant plauciu veju, jam reikia savaiminio atlydzio, tenperaturos kaitos. O del jusu metymosi , skorpionas sutvarkys ir stabilizuos tuo ne abejoju! bentjau santykiu sferoje turetu viskas

.
Prirasiau nemazai, bet skaitant noretusi ir daugiau, daugiau, daugiau issisakyti, man paciai sunku suprasti skorpiona, nes jo meile kaip ir jusu gyvenimo metymosi beda:) kintanti, ieskanti geriausio varianto, kad visi laimetu ir butu laimingi