Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir Skorpionas

[/B]aš manau kad jo charakteris panašus į Skorpiono- ar taip gali būti..? na pvz mes irgi mylime, bet kol nesame tikri dėl sėkmės prieš atsiskleidžiant kitam žmogui, bijom tai ištarti, išvis bijom tai atskleisti.. ar kas galėtų pakomentuoti, ar iš tiesų gal būti taip[B]

tikrai yra tiesos. konkrečiai nepažįstant žmogaus sunku kalbėti, bet jei sako, kad gyvenimo be jūsų nebus, tai jau gali būti rimta.
o ar būna vėžiai slapukai - tikrai būna ir dar ne tokie, kai jiems kažkas tikro vyksta. ir kuo tikresnis vyksta, tuo slapukesni doh.gif . ir slaptų ženklų gali būti, tik jums vienai skirtų ir atpažįstamų.
jis galbūt negali prieš jus atsilaikyti, ir todėl net pats to išsigando.
už jūsų parodytus jam jausmus, kad ir mažą, bet atvirą dozę to, ką apie jį manote, kokius jausmus sukelia, jis jums skoloj tikrai neliks... wub.gif
čia tik mano nuomonė, vėžių vyrų beveik nepažįstu, bet kad jis jums tik draugiškumą jaustų - labai abejoju, na... nebent... jis...na...jūs...gal... ne, žinokit, nerandu net sugalvotų sąlygų hihihi.gif
dar bJorky moka labai taikliai dėstyt mintis... ax.gif
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 26 sausio 2012 - 00:42
[quote=Estela_,2012 01 26, 00:40]
Nesupratau, jūs pati esat Skorpionė ar Vėžiukė? 4u.gif

Labai gražūs žodžiai wub.gif

Na dabar aš klausiu patarimo.. esu Skorpionė, na Vėžiai kad man tinka tai žinojau, teoriškai.. bet kai susipažinau realiai, supratau, kad ta trauka kažkokia nereali, na didelė blush2.gif : iš tikrųjų, mano klausimas konkretus:, mes lyg ir draugai, tačiau, jis nuolat nori būti šalia, mes kalbam daug ir apie viską, mūsų pokalbiai naktimis nesibaigia, jis tikrai nuostabus žmogus... Ir jis sako, kad nori vis būti šalia.. tačiau yra riba- draugai, ir jis jau kartais atrodo pasakys kažką daugiau, bet tai neįvyksta... aš manau kad jo charakteris panašus į Skorpiono- ar taip gali būti..? na pvz mes irgi mylime, bet kol nesame tikri dėl sėkmės prieš atsiskleidžiant kitam žmogui, bijom tai ištarti, išvis bijom tai atskleisti.. ar kas galėtų pakomentuoti, ar iš tiesų gal būti taip, kad yra pas jį tokie jausmai, ir gal yra kokie paslėpti ženklai, pagal kuriuos galėčiau atspėti? rolleyes.gif o galbūt tai tik prieraiši draugystė? Aš matau, kad pati savo jėgom iš jo nieko neišpešiu...

Dėkui iš anksto 4u.gif

ziurek ar jis ziuri i tave kaip i mergina, ar pastebi tavo isvaizdoje kas yra grazu, ar nuziuri tave, ar stengiasi tarsi netycia prisiglausti, ar stnesa tau mielu dovaneliu, na kokia gelyte bent retkarciais ? juk visvien ir tu pati pasipuosi su juo eidama, ir ka jis sako ? ar pastebi ? Intelektualiai tu ji labai trauki, jam idomu su tavimi, o kaip jis ziuri i tave kaip i mergina, tai tu ji patyrinek atidziau, jo elgesi su tavimi. Skorpiones turi puikia intuicija. Esu tikra 99 proc, kad tu ji labai trauki visomis prasmemis, tik jis truputi letas yra, kantrybes tau.. jos dar daug reikes su tokiu zmogumi smile.gif. Mane vienas vyras 'tyliai' mylejo kelis metus, nedriso prieit... atmesdavau jo pasiulymus, bet jei butu buves atkaklesnis, buciau persiritus i jo puse. Jis kente, tyliai mylejo, nors jam tikrai ne 20 ir ne 30 metu, daugiau nei 35... Gyvenime jis rimtas, padare karjera, o jausmuose labai nedrasus, letas, sakyciau ji reikia vis pastumeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsokites: 26 sausio 2012 - 01:38
QUOTE(bJorky @ 2012 01 26, 00:17)
Nera ko bijoti visiskai, veziu prigimtis ir ju naturalus rupinimasis, 'kietas kiautas', gilus isgyvenimo jausmas, paslepta aistra, ir visiskas atsidavimas iki paskutinios lasteles mylimajam, tai skorpiona kaitina, ji uzkuria pamazu jis atskleisdamas ir matydamas , kad jam patinkantis zmogus yra atsidaves ir patikimas - gimsta meile. O apie skorpionu meile kogero sneketi net nereikia  wub.gif

bJorky, medituoju jau kelinta diena šiuos žodžius . . . . wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 01 27, 13:01)
bJorky, medituoju jau kelinta diena šiuos žodžius . . . .  wub.gif  4u.gif

smagu girdet, palaikau! 4u.gif o kaip sekas,ar progresas yra? ax.gif dar prie topacio pridet, kad veziu kuklumas, kaip moteriskumas, skatina skorpionui prieit ne pavirsutiniskai thumbup.gif

P.S. Kaip sekasi jums? ar jau susitikot ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bJorky: 29 sausio 2012 - 21:18
Ateinu pasigirt... blush2.gif na išties slapukas jis laaabai didelis.. ir ganėtinai drovus, bet jau kai atvėrė savo širdį, tai atvėrė.. blush2.gif Jūs padėjot man, nes aš skatinau jį tai padaryti (atsiskleisti), žinoma - labai netiesiogiai, to neparodydama... tad dabar jau kaip ir viskas aišku, kad jis nuo pat pradžių kraustėsi iš proto ir pats sakė, kad jam sunku buvo man tai pasakyti.. blush2.gif

Visgi skorpionams norisi kad pirmi tai pripažintų kita pusė, mes labai nemėgstam pralaimėti, todėl nieku gyvu ,viskas nevyko taip paprastai, kaip gali pasirodyti- atėjau- prirėmiau prie sienos ir - sakyk biggrin.gif jokiu būdu schmoll.gif
..visas "išsiaiškinimas" truko gal 2 valandas, ir prasidėjo JO iniciatyva nuo paprasto pasakymo "tu man daug daugiau nei draugė..." wub.gif

Ačiū, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 03 vasario 2012 - 10:45
QUOTE(Estela_ @ 2012 02 03, 11:44)
Ateinu pasigirt...  blush2.gif na išties slapukas jis laaabai didelis.. ir ganėtinai drovus, bet jau kai atvėrė savo širdį, tai atvėrė..  blush2.gif  Jūs padėjot man, nes aš skatinau jį tai padaryti (atsiskleisti), žinoma -  labai netiesiogiai, to neparodydama... tad dabar jau kaip ir viskas aišku, kad jis nuo pat pradžių kraustėsi iš proto ir pats sakė, kad jam sunku buvo man tai pasakyti..  blush2.gif

Visgi skorpionams norisi kad pirmi tai pripažintų kita pusė, mes labai nemėgstam pralaimėti, todėl nieku gyvu ,viskas nevyko taip paprastai, kaip gali pasirodyti- atėjau- prirėmiau prie sienos ir - sakyk  biggrin.gif  jokiu būdu  schmoll.gif
..visas "išsiaiškinimas" truko gal 2 valandas, ir prasidėjo JO iniciatyva nuo paprasto pasakymo "tu man daug daugiau nei draugė..."  wub.gif

Ačiū, mergaitės  4u.gif

drinks_cheers.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 02 13, 23:35)

QUOTE(Estela_ @ 2012 02 03, 11:44)
Ateinu pasigirt...  blush2.gif na išties slapukas jis laaabai didelis.. ir ganėtinai drovus, bet jau kai atvėrė savo širdį, tai atvėrė..  blush2.gif  Jūs padėjot man, nes aš skatinau jį tai padaryti (atsiskleisti), žinoma -  labai netiesiogiai, to neparodydama... tad dabar jau kaip ir viskas aišku, kad jis nuo pat pradžių kraustėsi iš proto ir pats sakė, kad jam sunku buvo man tai pasakyti..  blush2.gif

Visgi skorpionams norisi kad pirmi tai pripažintų kita pusė, mes labai nemėgstam pralaimėti, todėl nieku gyvu ,viskas nevyko taip paprastai, kaip gali pasirodyti- atėjau- prirėmiau prie sienos ir - sakyk  biggrin.gif  jokiu būdu  schmoll.gif
..visas "išsiaiškinimas" truko gal 2 valandas, ir prasidėjo JO iniciatyva nuo paprasto pasakymo "tu man daug daugiau nei draugė..."  wub.gif

Ačiū, mergaitės  4u.gif

thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif

Kur dingo Veziukes ir Skorpionukai? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(bJorky @ 2012 01 29, 22:16)
smagu girdet, palaikau!  4u.gif o kaip sekas,ar progresas yra?  ax.gif dar prie topacio pridet, kad veziu kuklumas, kaip moteriskumas, skatina skorpionui prieit ne pavirsutiniskai  thumbup.gif

P.S. Kaip sekasi jums? ar jau susitikot ?  blush2.gif

labas bJorky labas 4u.gif

mes ir susitikom ir vėl išsitikom ir vėl susitikom ir .....
jetus, gal mes nenormalūs ? g.gif
neskuba jis su mano šeima pažindintis, nei ženytis, nei kartu gyvent...
kažką lyg abu mėgintume vienas kitam parodyti ir reikalauti. viskas po labai mažyyytį žingsnelį.
jausmas yra, dėl jo ramiausia ir stabiliausia. bet yra gyvenimas, o jį kaip sustatyti į vėžias. matyt, blogai darau, kad galvoju, jog nuo manęs ir mano pastangų viskas priklauso, gal jei paleisčiau viską savieigai...... bet kaip tai padaryti?
jis ne toks kaip kiti, viena aišku, todėl ir metodai bendri su juo neveikia visai. paslaptingas, nekalba to, ką man norisi išgirsti. išgėręs pasako, bet jau nebežinau. kartais pažįstu kaip nuluptą - kaip save, rami dėl jo, įsivaizduoju, koks geras bus vyras ir tėvelis, ir draugas šeimoje, o kartais- imu nepasitikėt, nes nebežinau, ar jis rimtai į mane, jeigu pasiryžęs įsipareigot, ko jis neskuba ir delsia, ko mėtosi ir laisvą viengungį vaizduoja?...
uoj blush2.gif ... kad prirašiau visokių vėjų... ax.gif

p.s. mano bėda, kad mėtausi kaip toliau gyventi: vieną dieną atrodo - reikia gyventi pradėt tik dėl savęs, bendrauti su žmonėm ir neįsivaizduot šeimos su tuo, kas tavęs neskuba savo šeima padaryti. kitą kartą atrodo, reikia griebt jautį už ragų, viską išsakyti, ištraukti ką galvoja ir ką ketina, ten pat ir išvadas padaryti ir veiksmų imtis, o ne tęsti viską ir nukelti kitam kartui... taip ir svyruoju. girdėjau, kad skorpionai labiausiai mėgsta, kai jie eina iš proto dėl moters, kuri elgiasi lyg niekur nieko. bet būnant santykiuose jau viskas kitaip. viena žinau, ilgai taip tęstis nebegali... o juk sako, kad skorpionai mėgsta pakankinti savąją tol, kol galutinai atiduoda širdį ir ranką. tai gal čia tai? bet kada tai liausis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 22 vasario 2012 - 16:27
QUOTE(gatu @ 2012 02 22, 17:19)
labas bJorky labas  4u.gif

mes ir susitikom ir vėl išsitikom ir vėl susitikom ir .....
jetus, gal mes nenormalūs ?  g.gif
neskuba jis su mano šeima pažindintis, nei ženytis, nei kartu gyvent...
kažką lyg abu mėgintume vienas kitam parodyti ir reikalauti. viskas po labai mažyyytį žingsnelį.
jausmas yra, dėl jo ramiausia ir stabiliausia. bet yra gyvenimas, o jį kaip sustatyti į vėžias. matyt, blogai darau, kad galvoju, jog nuo manęs ir mano pastangų viskas priklauso, gal jei paleisčiau viską savieigai...... bet kaip tai padaryti?
jis ne toks kaip kiti, viena aišku, todėl ir metodai bendri su juo neveikia visai. paslaptingas, nekalba to, ką man norisi išgirsti. išgėręs pasako, bet jau nebežinau. kartais pažįstu kaip nuluptą - kaip save, rami dėl jo, įsivaizduoju, koks geras bus vyras ir tėvelis, ir draugas šeimoje, o kartais- imu nepasitikėt, nes nebežinau, ar jis rimtai į mane, jeigu pasiryžęs įsipareigot, ko jis neskuba ir delsia, ko mėtosi ir laisvą viengungį vaizduoja?...
uoj blush2.gif  ... kad prirašiau visokių vėjų... ax.gif

p.s. mano bėda, kad mėtausi kaip toliau gyventi: vieną dieną atrodo - reikia gyventi pradėt tik dėl savęs, bendrauti su žmonėm ir neįsivaizduot šeimos su tuo, kas tavęs neskuba savo šeima padaryti. kitą kartą atrodo, reikia griebt jautį už ragų, viską išsakyti, ištraukti ką galvoja ir ką ketina, ten pat ir išvadas padaryti ir veiksmų imtis, o ne tęsti viską ir nukelti kitam kartui... taip ir svyruoju. girdėjau, kad skorpionai labiausiai mėgsta, kai jie eina iš proto dėl moters, kuri elgiasi lyg niekur nieko.  bet būnant santykiuose jau viskas kitaip. viena žinau, ilgai taip tęstis nebegali... o juk sako, kad skorpionai mėgsta pakankinti savąją tol, kol galutinai atiduoda širdį ir ranką. tai gal čia tai? bet kada tai liausis?

Istiesu idomi situacija, laikykit gatu 4u.gif stiprybes ir valios tau! 4u.gif Tikiu , kad sunku ir tie neaiskumai griauzia is vidaus. Lengviau patarineti is salies, nei paciai pakliuti i tokia situacija. Taciau reikia duoti suprast, kad gali ir iseit , nes taves zaidimai nedomina:) visgi tiek laiko 'metotes' atrodo lyg uzsales ledas, gal tai ziema itakoja ir tokia niuri aplinka, visgi esam is klajokliu kile , kuriems aplinkos itaka itakoja ir ju gyvenimo subtilybes. Umaus charakterio skorpionas, taciau reikia suprasti ir ji , ar ne? Visgi rasoma, labai aistringi zmones skorpionai. Pasamprotavus, aistra zmonems sukelia ivairius cheminius chaosus. Daznai galima isgirsti, 'sirdis sustojo' 'rankos nutirpo'. Is to galima isvesti , kad skorpionam tai turetu buti daznas reikalas ir rasoma 'kad meiles zaidimai jiems netinka, jie siekia ....' galbut todel jiems su patinkanciu zmogumi sunku bendrauti, visgi sirdies daznis padydeja, kai nenorima jo prarasti, ar net rankos nutirpusios , kai sunku jas pakelti, sustinges zvilgsnis , kuris isiskverbia i ziurima objekta ir apie ji mastoma, sypsena, kuri sunkiai kyla nuo susikaustymo. Taip tai yra skorpionas, taciau siuo atveju atrodo tas turetu but iveiktas variantas,BET... kita vertus gal jis tik auga ir auga. Kiekvienas zmogus nuo prigimties gali skirtis, mat kuris skorpionas manes sieke, buvai priesingybe tuo atveju, kad jis mielai prisipazindavo, kad as jam patinku, nuolatinis demesys buvo sukurtas kiekviena diena ir bendravimas valandu valandomis:) labai jau giminiskos sielos, taciau meileje jie turi laimet, jie neprisipazysta!! nes jie nemoka pralaimeti (na ne visada)

O apie jusu pastangas, islaikykite savo (vezio savybiu komplekta) gerasirdiskuma, parama, isklausyma, uzuojauta. Neperlausit ledu prievarta, visksas turi vykti savaime. uzsalusio ezero neatsildysi puciant plauciu veju, jam reikia savaiminio atlydzio, tenperaturos kaitos. O del jusu metymosi , skorpionas sutvarkys ir stabilizuos tuo ne abejoju! bentjau santykiu sferoje turetu viskas thumbup.gif .

Prirasiau nemazai, bet skaitant noretusi ir daugiau, daugiau, daugiau issisakyti, man paciai sunku suprasti skorpiona, nes jo meile kaip ir jusu gyvenimo metymosi beda:) kintanti, ieskanti geriausio varianto, kad visi laimetu ir butu laimingi wub.gif
Atsakyti
g.gif
wub.gif
g.gif
wub.gif
va kas yra mėtymasis lotuliukas.gif o bJorky, tu netaupyk virtualaus popieriaus, jo negaila, rašyk viską, jei tik laiko turėsi, viską, kas tau rodos. aš atsirinkinėju, dar atsakyti negaliu
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 02 24, 19:38)
g.gif 
wub.gif
g.gif
wub.gif
va kas yra mėtymasis  lotuliukas.gif  o bJorky, tu netaupyk virtualaus popieriaus, jo negaila, rašyk viską, jei tik laiko turėsi, viską, kas tau rodos. aš atsirinkinėju, dar atsakyti negaliu

Taip sutinku drinks_cheers.gif virtualaus popieriaus negaila,bet sneket vienai unsure.gif nemalonu.
Atsakyti
QUOTE(bJorky @ 2012 02 24, 20:38)
Taip sutinku  drinks_cheers.gif virtualaus popieriaus negaila,bet sneket vienai  unsure.gif nemalonu.

Žinoma, aš ir nenorėjau siūlyti šnekėti vienai drinks_cheers.gif

Sutinku, kad:

* reikia ir jį suprasti;
* jų aistrą ir ketinimų rimtumą galima supainioti su lengvabūdiškumu ar nerūpestingumu (kas yra kaukė, kaip pvz pas vėžį - šaltumo);
* "O del jusu metymosi , skorpionas sutvarkys ir stabilizuos tuo ne abejoju! bent jau santykiu sferoje turetu viskas thumbup.gif ";
* "labai jau giminiskos sielos, taciau meileje jie turi laimet, jie neprisipazysta!! nes jie nemoka pralaimeti (na ne visada)"
* "islaikykite savo (vezio savybiu komplekta) gerasirdiskuma, parama, isklausyma, uzuojauta. Neperlausit ledu prievarta, visksas turi vykti savaime. uzsalusio ezero neatsildysi puciant plauciu veju, jam reikia savaiminio atlydzio, tenperaturos kaitos."
* jausmus moka taip šiltai prisipažinti, kad visos abejonės ištirpsta

Skaitinėjau internete apie laisvas dvasias ir kaip jas pažaboti, visai man patiko, žinok, buvo į temą, bet ką supratau: kad vis dar (per kokius šešerius septynerius metus iš viso pažinties) iš nepripratimo koks laisvas jis (tas mano) žmogus, kone pusę dalykų aš kaip maištą ėmiau daryt priešingai, tarsi nerasdama būdų kaip viską greitinti. bet dabar aš galvoju, kas mane paskatino viską greitinti? besituokiančios, nėščios draugės ir giminės, noras susituokti ir auginti abiems šiltai 2.gif 2.gif 2.gif , bribrendęs santykių etapas ar kas dar? turiu omeny - reikia man atsekt, ar priežastį "kažko imtis" sugalvojau ir prisirankiojau iš kitų žmonių gyvenimų ir požiūrių, ar ji yra? ir kas pasakė, kokiu greičiu pas žmones turi atitirpti ir susilydyti širdys?

Dėl įdomumo, galiu paversti tą psl iš anglų kalbos, nes apie laisvas dvasias ir jų pažabojimo būdus čia vėžių+skorpionų skyrelyje - pats tas... mirksiukas.gif

ačiū tau už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif gera būti suprastai.
kaip tu gyveni, ar jo neieškojai? gi žinai kokią silpnybę skorpionai jaučia moterų iniciatyvai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 24 vasario 2012 - 21:50