Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir Skorpionas

wub.gif Visos vėžiukės, trokštančios pasivyti savo meilę ar sugrįžti prie jos, čia skiriu Jums nuo tokios pat. kažkoks straipsnis iš interneto. versta kaip mokėta blush2.gif

KAIP SUTRAMDYTI LAISVADVASĮ

Ar jūs trokštate atsidavimo iš tokio, kuris yra nuožmiai nepriklausomas arba dievina viską, kas yra neįprasta? Prijaukinimo paslaptis yra tame, kad Jis jaustųsi su Jumis laisvesnis, nei su bet kuo kitu. Štai keli būdai, kaip padaryti, kad ta laisva dvasia valgytų iš Jūsų rankos noriai ir džiugiai...

Žingsniai

1. Suprasti, kas Jus traukia prie to žmogaus. Laisvadvasiai mėgsta plaukti per gyvenimą vadovaudamiesi savo užgaidomis. Tokie dalykai, kaip punktualumas, atsargumo priemonės ir kitokios menkos detalės nekels jokio susirūpinimo laisvai ir nepriklausomai dvasiai. Tai paverčia Jį ypatingai kūrybingu, žavingu ir viliojančiu vyru, kas ko gero ir patraukė Jus labiausiai. Statydami užtvankas, kad ir nedideles, Jūs galite nesunkiai uždusinti minėtas savybes, dėl kurių tas žmogus jums toks patrauklus ir geidžiamas. Turėkite tai omenyje, kai imsitės įgyvendinti kitus žingsnius.

2. Palikite duris atdaras - tiesiogine ir perkeltine prasme. Jūs neprivalote tiesiog taip imti ir išrėžti, bet duokite suprasti, kad Jūsų Laisvadvasis gali ateiti ir išeiti kada panorėjęs. Tai sukurs Jo pasitikėjimą.

3. Nekurkite kliūčių keldama sąlygas ir taisykles. Apribojimai yra tarsi grandinės, kurios privers laukinį mustangą bėgti tolyn už horizonto. Vietoje paliepimo: "Niekada nedrįsk manęs apgauti", verčiau klauskite: "Ar tu tikrai rizikuotum prarasti tokią nuostabią būtybę kaip aš vardan menkos svarbos tikslų?". Leiskite suprasti, kad jei Jis peržengs kažkokias ribas, tai praras būtent Jis.

4. Išreiškite savo prioritetus. Ko Jūs labiausiai norite iš santykių? Įsipareigojimų? Pagarbos? Sąžiningumo? Prieraišumo? Partnerystės? Aistros? Saugumo? Stabilumo? Ar galite susiaurinti iki dviejų - trijų? Laisvadvasis tikrai nesiners iš kailio idant patenkintų Jūsų kiekvieną poreikį. (Tai įmanoma vėliau, bet tik tuomet, kai bus sukurtas visiškas pasitikėjimas). Nustatykite realius tikslus, prašydama dalykų, kurių labiausiai norite santykiuose. Ir nesitikėkite nieko daugiau.

5. Pažinkite Laisvadvasį kaip nuluptą. Ištyrinėkite Jo tendencijas, Jo vingrybes, Jo gudrybes, Jo slapčiausius troškimus ir Jo didžiausias baimes. Visada būkite nešališka ir priimanti viską kaip yra. Žinios yra galia. Kuo geriau Jūs šį žmogų pažinosite, tuo mažesnį jusite poreikį Jį kontroliuoti. O be to, bėgant laikui, Jūs imsite atrodyti kaip vienintelė būtybė, kuri tikrai perpranta Jį (o dar ilgesnėje trasoje - vienintelė būtybė, šalia kurios Jo nevaržoma dvasia gali gyvuoti). Laisvadvasiui tai reiškia daugiau nei viską.

6. Rinkitės mūšius išmintingai. Jei problema tiesiogiai neprieštarauja Jūsų nustatytiems prioritetams, nekreipkite dėmesio, palikite viską kaip yra, ir tiesiog mėgaukitės. Pvz, jei Jis 15 minučių vėluoja ir išeina taip, kad Judu pražiopsot filmą, tai tiesiog žiūrėkite vieną iš tų, kurie artimiausi. Tačiau jei Jis 45 minutes vėluoja pasiimti Jus vidury nakties iš pavojingo rajono, tuomet jau laukia rimtas pokalbis.

7. Suteikite Jam the benefit of the doubt. Žmogus, kuris vertina savo nepriklausomybę, neabejotinai išmėgins Jūsų pasitikėjimą Juo. Jūs turite anksti nuspręsti, ar galite pasitikėti šiuo vyru, ar - ne. Jei jaučiate, kad galite, tuomet pasitikėkite visiškai, arba - iš viso ne. Žinoma, Jūs galite nudegti, bet taip pat galite pelnyti širdį žmogaus, prie kurio niekas kitas negalėjo nė prisiliesti.

8. Pasišaukite savo pačios Laisvą Dvasią. Nesėdėkite namuose galvodama, ką Jis veikia, arba kada ruošiasi paskambinti. Sėskite į mašiną ir važiuokite į kelionę. Aplankykite senus draugus. Pažiūrėkite naują filmą. Paragaukite įvairaus maisto. Jūsų Laisvadvasis gerbs Jus už tai ir jaus kad Jūs giminingi, kai Judu grįžę į namus pasakositės savo nuotykius.

9. Mylėkite Jo Laisvą Dvasią. Kertinis dalykas, kurio visos Laisvos Sielos reikalauja iš santykių, yra priėmimas. Jei nėra priėmimo, Laisvadvasis kenčia savo laisvės įžeidimus. Tiktai tuomet, kai Jūs priimsite Jį būtent tokį, koks Jis yra, Jis galės Jumis pasitikėti. Ir tik tame pasitikėjime santykiai gali vystytis. Tiesiog prisiminkite, jog nepriklausomybė ir laisvė yra vertinga, ne tik toleruotina. Su meile ir supratimu, Jūs suteiksite savo Laisvadvasiui būtent tokį maistą, kokio Jam reikia.

Patarimai

* Laisva dvasia nemėgsta būti teisiama, tai Jį verčia trauktis arba net išnykti. Būkite atsargi su žodžiais ir veiksmais. Bet kai tik Jūs susitiksite su Juo kaip lygus su lygiu (išmoksite Jį priimti), Jis gali tapti ypatingiausiu žmogumi, kokį Jums teko sutikti.

* Nemėginkite Jo pakeisti. Tai - klasikinė klaida kiekvienuose santykiuose, tačiau tai yyypatingai svarbu, kai reikalas liečia nenugludintąjį.

* Duokite Jam laiko sau ir saviems sumanymams. Kartais Jūs tiesiog turite leisti Jam žingsniuoti keliu vienam, duodama žinoti, jog būsite šalia tuomet, kai Jis nueis iki galo.

Įspėjimai

* Tik todėl, kad Jūs kviečiate laisvą dvasią į savo gyvenimą, dar nereiškia, jog turite elgtis pavojingai ar žalingai. Ne kiekvienas Laisvadvasis yra vertas pasitikėjimo (kaip ir ne kiekvienas paprastas žmogus). Kai kurie negali būti sutramdyti, o kiti - paprasčiausiai savanaudžiai.

* Nemanykite, jog laisvadvasis pasiruošęs viskam. Gerbkite jo ribas. Tik todėl, kad Jis yra kitoks nei Jūs, dar nereiškia kad jis neturi ribų.

* Daugeliu atveju Jūs negalite iš tikrųjų sutramdyti Laisvos Dvasios. Tačiau Jūs galite padrąsinti šį žmogų paversti Jus dalimi Jo laisvės.

* Jeigu visa kita nepavyktų, pasistenkite bent mėgautis Juo iš tolo. Palaikykite Jo veiklą ir darbus, parodykite, kaip vertinate Jo sprendimus. Kartais sunku būti Laisva Dvasia (ne kiekvienas priima Jį tokį, koks Jis yra, dažna bėda - žmonių nepakankamas jautrumas), todėl paakinimas, padrąsinimas gali būti maloni permaina.

P.S. Beje, šis tekstas tinka ir vyrams, norintiems sutamdyti Laisvadvasę.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 24 vasario 2012 - 23:54
QUOTE(gatu @ 2012 02 24, 22:47)
Žinoma, aš ir nenorėjau siūlyti šnekėti vienai  drinks_cheers.gif

Sutinku, kad:

* reikia ir jį suprasti;
* jų aistrą ir ketinimų rimtumą galima supainioti su lengvabūdiškumu ar nerūpestingumu (kas yra kaukė, kaip pvz pas vėžį - šaltumo);
* "O del jusu metymosi , skorpionas sutvarkys ir stabilizuos tuo ne abejoju! bent jau santykiu sferoje turetu viskas  thumbup.gif  ";
* "labai jau giminiskos sielos, taciau meileje jie turi laimet, jie neprisipazysta!! nes jie nemoka pralaimeti (na ne visada)"
* "islaikykite savo (vezio savybiu komplekta) gerasirdiskuma, parama, isklausyma, uzuojauta. Neperlausit ledu prievarta, visksas turi vykti savaime. uzsalusio ezero neatsildysi puciant plauciu veju, jam reikia savaiminio atlydzio, tenperaturos kaitos."
* jausmus moka taip šiltai prisipažinti, kad visos abejonės ištirpsta

Skaitinėjau internete apie laisvas dvasias ir kaip jas pažaboti, visai man patiko, žinok, buvo į temą, bet ką supratau: kad vis dar (per kokius šešerius septynerius metus iš viso pažinties) iš nepripratimo koks laisvas jis (tas mano) žmogus, kone pusę dalykų aš kaip maištą ėmiau daryt priešingai, tarsi nerasdama būdų kaip viską greitinti. bet dabar aš galvoju, kas mane paskatino viską greitinti? besituokiančios, nėščios draugės ir giminės, noras susituokti ir auginti abiems šiltai 2.gif  2.gif  2.gif , bribrendęs santykių etapas ar kas dar? turiu omeny - reikia man atsekt, ar priežastį "kažko imtis" sugalvojau ir prisirankiojau iš kitų žmonių gyvenimų ir požiūrių, ar ji yra? ir kas pasakė, kokiu greičiu pas žmones turi atitirpti ir susilydyti širdys?

Dėl įdomumo, galiu paversti tą psl iš anglų kalbos, nes apie laisvas dvasias ir jų pažabojimo būdus čia  vėžių+skorpionų  skyrelyje - pats tas...  mirksiukas.gif

ačiū tau už palaikymą  4u.gif  4u.gif  4u.gif  gera būti suprastai.
kaip tu gyveni, ar jo neieškojai? gi žinai kokią silpnybę skorpionai jaučia moterų iniciatyvai...

Pradesiu nuo saves, parasiau jam i elektronine zinute, taciau atsakymo negavau, galbut pasikeites po tiek laiko g.gif kas cia zino. Parasiau ir jo draugams, kurie beje kita pus juros, taciau jie mieliau su manim flirtuoja negu ruosiasi papasakoti kur jis dinges unsure.gif Mat kritau i aki jo draugui jau nuo seno... Tad nieko gero is to neisejo, na ka padarysi, gyvenimas tuom nesibaigia. Taciau apie ji pagalvojus: musu susitikimus , istorijos pradzia, eiga, nuotykius - sirdis plysta... Bet kas buvo prazuvo verysad.gif 'gi žinai kokią silpnybę skorpionai jaučia moterų iniciatyvai...' Zinau , tikrai zinau wub.gif

As tave puikiai suprantu ir man begalo smagu su tavimi bendrauti 4u.gif

Apie laisvas dvasias idomu paskaityt, ir apie kiekviena patarima galima placiai, labai placiai kalbeti ir meginti pritaikyti, taciau yra ir tokiu nuorodu , kurios puikiai tinka ir skopriono zenklui (kalbant apie vyrus). O apie kitus zmones , jie gyvena savo gyvenima, jie kuria savo pamatus, stato savo laiptus i roju ir turi zinoti i ka atremtos kopecios ir kaip... Tad mazu maziausia nereikia priimti visko 'ant' saves, reikia iskirsti ,isklausyti, meginti suprasti, bet ne visada pritaikyti sau... Griztant prie laisvadviasiu tai labai tinka skorpionam (net nezinau kurios numerius pavardinti , visi kazkiek atspindi ju savybes) Nenoriu rasyti is tuscio i kiaura, bet man begalo patiko sie zodziai: 'Duokite Jam laiko sau ir saviems sumanymams. Kartais Jūs tiesiog turite leisti Jam žingsniuoti keliu vienam, duodama žinoti, jog būsite šalia tuomet, kai Jis nueis iki galo.
' 'Laisva dvasia nemėgsta būti teisiama, tai Jį verčia trauktis arba net išnykti. Būkite atsargi su žodžiais ir veiksmais' - stai sitas, kogero ir privede prie manosios situacijos verysad.gif 'Nemėginkite Jo pakeisti. Tai - klasikinė klaida kiekvienuose santykiuose, tačiau tai yyypatingai svarbu, kai reikalas liečia nenugludintąjį' - paskutini zodi reiketu labai stipriai pabrezti, skorpionu gali geisti daug moteru, gali tureti/noreti jo daug trokstanciu simpatiju, gali uzburtos jo zavesio eiti tyliai is proto begale moteru, bet jo sirdis skirta tik VIENAI!

Noreciau tik prideti skorpiono bruozus, kaip zvilgsni i viena taska, kuris atrodo toks nesuprantamas, taciau jame slypi tiek daug ir jeigu skorpionas atsiveria apie savo jaunyste, apie nuoskaudas, apie isgyvenimus ir kitus dalykus. Jus parodydama savo jautruma, uzuojauta, suprantiguma, rupestinguma, atidziai isklausiusi patariate, ar pritariate - galite save laikyti jo artimu zmogumi! TACIAU niekada nedriskite atskleisti siu istoriju kitiems- NIEKADA, nes tyla is maiso visada islenda smile.gif Taigi visa tai brandins pasitikejima, kas svarbu yra pas skorpionus.
Atsakyti
Na taip, apie laisvas dvasias radusi suplojau rankomis, nes man pasirodė, jog ten grynai (ir) apie skorpionus, bent jau vyrus bigsmile.gif kokia tai magija, jei pabendravus su skorpionais (ypatingai - su vertais savo vardo), daugelis kitų vyrų ar bendrai - žmonių, kad ir kas jie bebūtų, staiga ima atrodyti kaip nusišlifavę, bailiai, medūziški ir praradę save, o jie - tarsi nenugludinti brangakmeniai. Čia ir apie vyrus, ir moteris (kai kuriuos ir kai kurias).
O dėl to tekstuko, tai pagalvojau apie tą vietą dėl veiksmų ir žodžių, kad tai galėjo būti dalis istorijos jūsų sustojimo, kartu turbūt su faktu, kad ir jo draugas įsižiūrėjęs buvo. Ar klystu? g.gif Įdomu, o draugai tau nieko nesako apie jį todėl, kad "draugas draugo neišduoda" ar todėl kad patys nežino, ar tiesiog dar vis esi kelyjei į jų dūšią ir atsakymus? ax.gif Jei tai būtų kitoks vyras, gal sutikčiau, kad pražuvo, kad galbūt jau gyvena susikūręs kitą gyvenimą, o su skorpionais niekad negali žinoti. Gali kaip žiedai vidury žiemos pražysti. Laikas, kuris buvo jums atskirai skirtas, ne veltui buvo.
Beje, tai ir sėkmės dalykas sugėbėti dviems žmonėms suprasti vienas kitą. Juk kol nepažįsti kaip nulupto, nežinai, kokias pasekmes gali sukelti tavo vienas ar kitas žingsnis, tai ir nežinai, klaida - tai, ar - ne. Aš paskaičiusi tą straipsnelį nustėrau, kiek daug klaidų aš jau kurį laiką darau su juo, ir kaip teisimas priverčia jį tarsi išnykti nuo žemės (bent jau mano) paviršiaus nežinia kuriam laikui. O po to viskas iš naujo po milimetrą nuo tos pačios vietos, kur sustojo, o gal ir nuo dar anksčiau. Ir kad visko norėjau kartu ir garsiai, o juk rašo, kad reikia pradėti nuo poros dalykų, kurie sarbiausi santykiuose ir jų laikytis, o likę lai sulaukia savo eilės kai poroje įsivyraus visiškas pasitikėjimas. Visiškas pasitikėjimas. wub.gif
O kiek aš užtvankų pristačiau.... doh.gif Kiek klaidų. Kaip jas minusuoti? ax.gif
Ar tu žinai iching permainų knygą?
Šiaip tai reikėjo tame tekste vietoj "laisvadvasis" rašyti "skorpionas", ir manau, viskas puikiai sutaptų hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 25 vasario 2012 - 10:33
QUOTE(gatu @ 2012 02 25, 11:24)

Mano istorija puikiausiai suprantate drinks_cheers.gif jo draugui, kuriam rasau, jis i mane visada ziurejo katino akim ir norejo, taciau jis manes nedomino, del tam tikru priezasciu as jo net vyru nelaikiau rolleyes.gif 'Įdomu, o draugai tau nieko nesako apie jį todėl, kad "draugas draugo neišduoda" ar todėl kad patys nežino, ar tiesiog dar vis esi kelyjei į jų dūšią ir atsakymus?' net nesistengia ka ir pasakyti, su lengva izanga nusuka tema i kita puse ir suprask kaip nori. Uzsimines buvo, kad jam(skorpionui) ale gera,bet nesinori tiketi is kito zmogaus lupu, isore jis visada atrodydavo linksmas, pasitikintis savimi, su geru humoro skoniu, kurio beje ne visi sugebedavo suprast, nes tai ir sarkazmo ir ironijos misinys budavo ir reikia pasukti galvele norint suprasti rolleyes.gif biggrin.gif 'niekad negali žinoti. Gali kaip žiedai vidury žiemos pražysti' tai jau taip, nieko nepridursiu, nes jau pati zinai kaip su jais buna wub.gif Nors kita vertus prisiminiau drauges pasakota ivyki su skorpionu, kai jie dar tik draugai buvo, tarp ju buvo sioks toks risys, taciau abudu lyg isdidus saviems isitikinimams , iskele galvas, arogantiskai per daug didelio demesio nekreipe, nors kai bendraudavo visada budavo itampa tarp ju, kuri tvyrodavo ir sukurdavo tokia audra viduje, bet ne pykcio. Taigi susiorganizavo draugu vakara ir nuvaziavo paziureti filmo, bei uzsukti i kavine, ir pries filma susedo taip, kad salia jo sedejo kolege, kuri neabejinga jam, filmo eigoje ji padejo galva jam ant peties (na vyras jos neatstume, tiesa jis ir patikimas ir rimtas(tikras) vyras, moterys meiliai nori prie jo glaustytis wub.gif ), paskui kai snekejo su kolega salia sedinciu, ta salia sedinti kolege pradejo jam svelniai per lupas braukt sakydama: "SHHH, tylos, gi filma ziurime". Na ir ka manote? Mano drauge tik draugais buvo, o jai taip uzkunkuliavo viskas ir po keliu dienu tylos ir apmastymo, suprato, kaip stipriai jo troksta.. wub.gif
'Beje, tai ir sėkmės dalykas sugėbėti dviems žmonėms suprasti vienas kitą' tikra tiesa, bet naturaliai, savaime vezio ir skorpiono duetui tai gaunasi. Man netgi keista bendraujant budavo, kad tiek daug panasumu ir poziuriu (sutapimu) gali buti dvieju skirtingu planetu zmones thumbup.gif wub.gif kogero tiesos yra zodziose: "giminiskos sielos". ' kiek daug klaidų aš jau kurį laiką darau su juo' saves vien kaltinti nereiketu, santykiuose (banaliai snekant) du zmones sudaro ir jie abu turi jaustis atsakingi uz viena kita, o tai ir ieina kaltes jausmas, sazines, supratingumo ir t.t. Tad tikrai nenusiminkite, galbut ir palikti pedsakai, bet juos istaisyti visada galima, juk rimto konflikto neturejote , ar klystu ?smile.gif Taigi saves nekaltinti reiketu, nes as matau kaip stipriai vertini santykius, stengiesi del jo, gilini zinias ir tai laikui begant atsipirks, stipriai atsipirks! wub.gif Visas uztvankas statytas jis sutikes nepabugo, gal tai nera blogai? cia jau jis gali tik atsakyti ar jam sunku buvo jas iveikti, ar jas neiveikes apejo ar paliko. O be to tai kas sunkiai gaunama, turi ir saviverte didesne (aisku ne viskas). Klaidu darome visi be isimties, gi mokomes visa gyvenima, nuo mazumes:) svarbiausiai laiku suprasti ir atsiprasyti, tai ne nusizeminimas, ar noras butinai priristi zmogaus prie saves, tai supratingumas ir vertinimas.
'Ar tu žinai iching permainų knygą?' esu girdejus, bet skaityt neteko rolleyes.gif
Šiaip tai reikėjo tame tekste vietoj "laisvadvasis" rašyti "skorpionas", ir manau, viskas puikiai sutaptų hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif viso teksto eigoje, finalas pakele nuotaika lotuliukas.gif kad tikrai taip galetu ivardinti, o gal cia uzslepta autoriaus mintis, norima kitaip parodyti, bet cia tik sapaliones mano:D laikykis gatu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bJorky: 25 vasario 2012 - 13:07
Žinai, bJorky, tau dabar visai ne į temą išsipasakosiu. aš mėgstu internete, angl puslapiuose paskaitaliot apie astrologiją, susidaryti savo gimimo chart, vienam puslapy nurodo artimiausius planetų judėjimus ir kokius pokyčius jie atneš konkrečiai tam, kuris susidarė tą natal chart. Tai skaičiau, kad astrologiškai manęs laukia pora uch kokių metelių, vienąkart gyvenime pasitaikantis laikotarpis.Kai jungiasi mėnulis su neptūnu, žmoguje vyksta milžiniška giluminė pamatinė emocinė transformacija, susijusi su savimi, namais, šeima, tėvais (motina -ypač), artimaisiais, kam stipriau, kam-silpniau, į smulkmenas dar nemoku įsigilinti, nuo ko ten kas priklauso...Žmonių gyvenimai iš esmės keičiasi tuo metu, nuo šeimos sukūrimų, kėlimųsi kitur, kartais - neįtikėtinai kitur- gyventi, karjeros pokyčių iki artimųjų mirčių ir skyrybų ir teismų, kovų dėl vaikų, namų, mot. lyties netekčių giminėje. Bet sako, yra būdas tai sušvelninti - pasiruošti kažkiek tam. O laikotarpis - tai ne savaitė, o 2,5 metų. Kai kurie patyrę tai rašo, kad tai buvo visų užslėptų vaikystės nuoskaudų išsprogimas į paviršių, kiti - šiaip susidūrimas su visomis savo baimėmis, su kuriom iki šiol nedrįsai turėt reikalų, kiti be psichoterapijos neapseina, kitos su mama stoja į konfrontaciją, kad įrodytų, jog turi savarankišką gyvenimo požiūrį ir nuomonę,nėra tik pasyvios dukros... Žodžiu, susitikimas su visais savo demonais. Sako ir pagalbos iš kitų tuo metu labiau nei bet kada reikia. O kadangi tai prasideda nuo kovo vidurio, tai matyt neveltui aš čia užsukau prieš kurį laiką ir ėmiau liet dūšią zodiake, kas šiaip nėra man įprasta blush2.gif
Kitoj vietoj radau gražų palyginimą vienos, kuri jau išgyveno savo dvejus su puse metų, kad jausmas toks, lyg būtum išmesta už borto į vandenyną, tuomet milžiniška banga tave pagauna ir nuneša į visiškai kitą tavo pačios emocinį pasaulį, jau kitokį, ir iš esmės susitinki savo moteriška prigimtimi...
ir dar svarbu, kuriame būste yra tavo mėnulis, pas kurį ir atkeliaus plutonas. tai pagal mano apskaičiavimus, pas mane 5tame, o jis atsakingas už meilę ir romantiką, vaikus, kūrybą, saviraišką, žaidimus, pramogas ir t.t... Tai gal dėl to aš kaip nutrūkus nuo emocinio lenciūgo karts nuo karto o po to gėda ax.gif
Susidūrimas su visomis savo galiomis, kad sužinotum sulig kokio jos didumo.

ale man tai įdomu ko tas draugelis tau nieko neatskleidė vis tik topsecret.gif kame čia reikalas? ar taip nori tavo dėmesį į vieną save nukreipt ar kas? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 25 vasario 2012 - 21:36
pas mus taip tyku ramu, kur visos vėžiukės-skorpionukės ? ax.gif Idomu, kaip gyvena tos, kurios pradėjo šią temą, klausė kaip pagerinti tokių porų santykius, ar užsuka kartais. matyt, pačios jau gali atsakyti..
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 02 25, 22:29)
Žinai, bJorky, tau dabar visai ne į temą išsipasakosiu. aš mėgstu internete, angl puslapiuose paskaitaliot apie astrologiją, susidaryti savo gimimo chart, vienam puslapy nurodo artimiausius planetų judėjimus ir kokius pokyčius jie atneš konkrečiai tam, kuris susidarė tą natal chart. Tai skaičiau, kad astrologiškai manęs laukia pora uch kokių metelių, vienąkart gyvenime pasitaikantis laikotarpis.Kai jungiasi mėnulis su neptūnu, žmoguje vyksta milžiniška giluminė pamatinė emocinė transformacija, susijusi su savimi, namais, šeima, tėvais (motina -ypač), artimaisiais, kam stipriau, kam-silpniau, į smulkmenas dar nemoku įsigilinti, nuo ko ten kas priklauso...Žmonių gyvenimai iš esmės keičiasi tuo metu, nuo šeimos sukūrimų, kėlimųsi kitur, kartais - neįtikėtinai kitur- gyventi, karjeros pokyčių iki artimųjų mirčių ir skyrybų ir teismų, kovų dėl vaikų, namų, mot. lyties netekčių giminėje. Bet sako, yra būdas tai sušvelninti - pasiruošti kažkiek tam. O laikotarpis - tai ne savaitė, o 2,5 metų. Kai kurie patyrę tai rašo, kad tai buvo visų užslėptų vaikystės nuoskaudų išsprogimas į paviršių, kiti - šiaip susidūrimas su visomis savo baimėmis, su kuriom iki šiol nedrįsai turėt reikalų, kiti be psichoterapijos neapseina, kitos su mama stoja į konfrontaciją, kad įrodytų, jog turi savarankišką gyvenimo požiūrį ir nuomonę,nėra tik pasyvios dukros... Žodžiu, susitikimas su visais savo demonais. Sako ir pagalbos iš kitų tuo metu labiau nei bet kada reikia. O kadangi tai prasideda nuo kovo vidurio, tai matyt neveltui aš čia užsukau prieš kurį laiką ir ėmiau liet dūšią zodiake, kas šiaip nėra man įprasta blush2.gif
Kitoj vietoj radau gražų palyginimą vienos, kuri jau išgyveno savo dvejus su puse metų, kad jausmas toks, lyg būtum išmesta už borto į vandenyną, tuomet milžiniška banga tave pagauna ir nuneša į visiškai kitą tavo pačios emocinį pasaulį, jau kitokį, ir iš esmės susitinki savo moteriška prigimtimi...
ir dar svarbu, kuriame būste yra tavo mėnulis, pas kurį ir atkeliaus plutonas. tai pagal mano apskaičiavimus, pas mane 5tame, o jis atsakingas už meilę ir romantiką, vaikus, kūrybą, saviraišką, žaidimus, pramogas ir t.t... Tai gal dėl to aš kaip nutrūkus nuo emocinio lenciūgo karts nuo karto o po to gėda  ax.gif
Susidūrimas su visomis savo galiomis, kad sužinotum sulig kokio jos didumo.

ale man tai įdomu ko tas draugelis tau nieko neatskleidė vis tik topsecret.gif kame čia reikalas? ar taip nori tavo dėmesį į vieną save nukreipt ar kas?  cool.gif

nieko tokio irnesakyk.gif , visas gyvenimas vingiuotas, lai liejasi mintys pacios siame forume, nuo to tik idomiau skaityti. Daug pasakyti apie astrologija negaliu,bet atrodo labai idomu , o gal tai tik mano smalsumas ,skaitant akys zybejo, kaip idomu:) As asmeniskai siektiek rusu svetainese skaitinejausi ir tai tik apie vezius ir skorpionus, nes jie man iki siol idomiausi zenklai wub.gif , bet tada,kai bumas buvo santykiuose, 'tai idomus ir neeilinei santykiai'. Man vienas puslapis labai patiko, tiesa esu skaiciusi ivairios medziagos, bet viena tiksliausiu lietuviu puslapyje yra parasyta: Vezys ir Skorpionas . Tik del istikimumo kiek sutikt nenoreciau angel_not.gif o bendrai,labai daug tiesos parasyta smile.gif

O pastaruju veziu ,kurios uzvede tema, jau senai nera verysad.gif matyt sekmes formules pasidalinti nenori biggrin.gif juokauju, gal ant tiek gera, kad net uzmirso foruma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bJorky @ 2012 02 27, 00:58)
nieko tokio irnesakyk.gif , visas gyvenimas vingiuotas, lai liejasi mintys pacios siame forume, nuo to tik idomiau skaityti. Daug pasakyti apie astrologija negaliu,bet atrodo labai idomu , o gal tai tik mano smalsumas ,skaitant akys zybejo, kaip idomu:) As asmeniskai siektiek rusu svetainese skaitinejausi ir tai tik apie vezius ir skorpionus, nes jie man iki siol idomiausi zenklai  wub.gif , bet tada,kai bumas buvo santykiuose, 'tai idomus ir neeilinei santykiai'. Man vienas puslapis labai patiko, tiesa esu skaiciusi ivairios medziagos, bet viena tiksliausiu lietuviu puslapyje yra parasyta: Vezys ir Skorpionas . Tik del istikimumo kiek sutikt nenoreciau  angel_not.gif o bendrai,labai daug tiesos parasyta smile.gif

O pastaruju veziu ,kurios uzvede tema, jau senai nera verysad.gif matyt sekmes formules pasidalinti nenori biggrin.gif juokauju, gal ant tiek gera, kad net uzmirso foruma  smile.gif

taigi, įdomu visa, kas neapčiuopiama, o juntama drinks_cheers.gif
o dėl to horoskopo, tai įdomu paskaityti. dėl ten aprašytos ištikimybės (tiek vė, tiek sko), tai aš turiu klausimą. kaip tu manai, kokio ženklo astrologas? man tas jo iškalbingumas bebe.gif labai panašu į oro (ar ugnies??) sichiją.. Reiktų nepatingėjus perskaityt visų ženklų aprašymus, ir kuris tiksliausias beigi iškalbingiausias ir bus ko gero to astrologo... tongue.gif
o skorpionų tipai tai geri, bet aš irgi sakyčiau, kad kiekviename yra visko po truputį, gal skirtingu kiekiu...
o tu pažįsti kitų skorpionų be mįslingai dingusio ir draugės ilgamečio draugo?
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 02 27, 02:14)
taigi, įdomu visa, kas neapčiuopiama, o juntama drinks_cheers.gif
o dėl to horoskopo, tai įdomu paskaityti. dėl ten aprašytos ištikimybės (tiek vė, tiek sko), tai aš turiu klausimą. kaip tu manai, kokio ženklo astrologas? man tas jo iškalbingumas bebe.gif labai panašu į oro (ar ugnies??) sichiją.. Reiktų nepatingėjus perskaityt visų ženklų aprašymus, ir kuris tiksliausias beigi iškalbingiausias ir bus ko gero to astrologo... tongue.gif 
o skorpionų tipai tai geri, bet aš irgi sakyčiau, kad kiekviename yra visko po truputį, gal skirtingu kiekiu...
o tu pažįsti kitų skorpionų be mįslingai dingusio ir draugės ilgamečio draugo?

Skaiciau siektiek,bet neitariu kuris galetu parase buti:) Dvyniuose berods nera isvis "neigiamu savybiu" irasyta:D
Jo skorpionu tipai keisti,bet kiekvienas turi visas savybes + ryskiausia issugdyta, labiausiai matoma.
Jaunystei pazinojau, kai dar i mokykla ejau, ju buvo burelis,kuri ant pirstu suskaiciuot galima, tik nebuvom labai artimi:) bet kiekvienas pasizymejo tam tikrais bruozais, vienas visada aukstindavo save, vienas labai nervingas, jeigu nesupranta zmogu ko nori jis, trecias buvo santurus, galbut labiau savikontrole stipri ir labai jau mislingas ir idomus, bei visada galima pasneket su juo buvo:) O daugiau tai senelis skorpionas:D visada ,kai turiu ilgesnes atsotogas, mielu noru uzvaziuoju pasisveciuot, super zmogus thumbup.gif

O kaip pati, ar pazysti ir ar gali palyginti juos?
Atsakyti
QUOTE(bJorky @ 2012 02 27, 22:58)
Skaiciau siektiek,bet neitariu kuris galetu parase buti:) Dvyniuose berods nera isvis "neigiamu savybiu" irasyta:D
Jo skorpionu tipai keisti,bet kiekvienas turi visas savybes + ryskiausia issugdyta, labiausiai matoma.
Jaunystei pazinojau, kai dar i mokykla ejau, ju buvo burelis,kuri ant pirstu suskaiciuot galima, tik nebuvom labai artimi:) bet kiekvienas pasizymejo tam tikrais bruozais, vienas visada aukstindavo save, vienas labai nervingas, jeigu nesupranta zmogu ko nori jis, trecias buvo santurus, galbut labiau savikontrole stipri ir labai jau mislingas ir idomus, bei visada galima pasneket su juo buvo:) O daugiau tai senelis skorpionas:D visada ,kai turiu ilgesnes atsotogas, mielu noru uzvaziuoju pasisveciuot, super zmogus  thumbup.gif

O kaip pati, ar pazysti ir ar gali palyginti juos?

pasisekė, kad taip brangini senelį, aš branginu močiutę skorpionę, ji man kelia didžiulį pasitikėjimą, norėčiau pasaulį matyti taip realiai kaip ji..
o vyrų skorpionų žinau (žinau, kad žinau) tik du, vieną linkstantį į senatvės pusę, kitą - savąjį. tai jie labai skirtingi, nors ir panašūs iš esmės, tik išraiškos būdai skirtingi: anas - smarkesnis, rūstenis, valdingesnis ir labiau pinigais ir patogiu gyvenimu rūpinas nuo jaunystės, o šis - švelnesnis, subtilesnis galbūt, ramesnis ir paslaptingesnis, aršusis skorpionizmas pas jį giliau paslėptas. arba transformuotas. galbūt jis mažiau turi realybės praktiškumo jausmo, bet užtat jis toks pat tikras savo požiūriu ir jausmais, kas man yra svarbiausia. žinai, pati, gali visas pasaulis sakyti priešingai, jie vis tiek savo tikės. anas, vyresnis, kaip pavyzdys - kaip aiškiai žmogus turi matyti gyvenimą ir save jame. kaip nesidairyti į šalis ir nevaikščiot užkampiais, kai turi savo kelią. nelyginti savo, aplinkinių ir svetimų gyvenimų, nes tai kažkaip kvaila brandžiam žmogui.
Atsakyti
iki 19 apie skorpionus nė nenutuokiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 02 29, 11:16)
pasisekė, kad taip brangini senelį, aš branginu močiutę skorpionę, ji man kelia didžiulį pasitikėjimą, norėčiau pasaulį matyti taip realiai kaip ji..
o vyrų skorpionų žinau (žinau, kad žinau) tik du, vieną linkstantį į senatvės pusę, kitą - savąjį. tai jie labai skirtingi, nors ir panašūs iš esmės, tik išraiškos būdai skirtingi: anas - smarkesnis, rūstenis, valdingesnis ir labiau pinigais ir patogiu gyvenimu rūpinas nuo jaunystės, o šis - švelnesnis, subtilesnis galbūt, ramesnis ir paslaptingesnis, aršusis skorpionizmas pas jį giliau paslėptas. arba transformuotas. galbūt jis mažiau turi realybės praktiškumo jausmo, bet užtat jis toks pat tikras savo požiūriu ir jausmais, kas man yra svarbiausia. žinai, pati, gali visas pasaulis sakyti priešingai, jie vis tiek savo tikės. anas, vyresnis, kaip pavyzdys - kaip aiškiai žmogus turi matyti gyvenimą ir save jame. kaip nesidairyti į šalis ir nevaikščiot užkampiais, kai turi savo kelią. nelyginti savo, aplinkinių ir svetimų gyvenimų, nes tai kažkaip kvaila brandžiam žmogui.

Taip , senelis turtas, kuri visada norisi apkabinti ir pabuciuoti, pasiklausyti ir padiskutuoti:) Daug tiesos jis pasako. O kokias vertybes rodo jusu mociute? Kaip ji ta pasauli mato ir kaip mato jusu draugas?.
Dar mokyklos laikais pamenu skorpiona, kuris manipuliuodavo kitais, visada pasakodavo istorijas, kokiu net nera pats patyres,o vaidindavo ereliu:D budavo juokinga pasiklausyt,bet cia toks vienetinis ekzempliorius, visada stacia galva neriantis ,amzinai nudegantis,bet niekados nepaluztantis:) Na , o teko dar toki pazinti, kuris labai mego but su draugais ir savaja seima, kai draugai svente kurorte ir pritruko pinigu jis paskolino, kita diena jam draugai sako: imk , atiduodu... Jis sypsodamas sako, man pinigu nereikia, nuo ju as laimingesnis nepasidarysiu. Isties paliko didziuli ispudi. Dar viena situacija, tarp musu bendraudami as tokia saltoka buvau, man jis labiau kaip draugas patiko ir jis viena diena, kai atsisakiau su juo papramogauti (jis kviete tik mane viena vakarui, tai budavo daznai filma ziuredavom, vaziuodavom pastovyklauti su draugais) as atsisakiau ir sioks toks konfliktelis kilo, mazas issiaiskinimas, ir jo zodziai man istrigo su visam 'arba statom ir judam i prieki kartu arba as apsisuku ir iseinu' stai sie zodziai ir prasmingi ir skausmingi:)

QUOTE(gatu @ 2012 02 29, 14:53)
iki 19 apie skorpionus nė nenutuokiau  ax.gif

Anksciau ir tiek medziagos nebuvo galima rasti, o jaunam protui sunku susigaudyti tokiuose dalykuose:) as taip manyciau, as pati nors ir pazinojau skorpionus, kai dar mokykloje mokiausi, bet jie didesni susizavejima paliko, universistete, galbut tiesa sakoma, kad skorpionai ir ju draugai buna vyresni (kai skorpionas dar jaunas). "Skorpionam sunku rasti bendra kalba su bendraamziais". Kazkaip taip pamenu siuos zodzius.
Atsakyti