Sveikos,
esu veziuke, o jis - skorpionas. Kartu esame daugiau, nei 6 metus... jeigu tai galima pavadinti kartu... Truputį istorijos: esame klasiokai. Jis mane mylejo nuo pirmos klases, o as nepastebedavau,... draugavau su kitu (tiesa, irgi skorpionu), turejau nemazai gerbeju ir siaip draugu. "Sis" gi skorpionas pasizymejo savanaudiskumu, auskta savigarba, ir manes, kaip vyras, visai nedomino.
Taciau istojus i ta pati universiteta, netiketai susidraugavom... Pirmuosius tris menesius maciau jame ta vyra, kurio visa gyvenima ieskojau. Taciau po to ... buvau SUPER realiste, karjeriste, kuriai nerupejo skorpiono jausmai... galejau jam atsakyti, kad irgi myliu, niekada nemeluodavau, su kuo buvau (jam butina sakyti tiesa, visada!!!), kodel (nes įdomiau buvo). Taip, visą tą laiką aistingai jo norėjau, ir jis manęs, bet meilės nejaučiau. O jis puikiausiai tai suprasdavo!!! Ir kas atsitiko - po 6 metų aš galutinai nutraukiau mūsų santykius. Pati!! Kodėl? Gal per tipriai jis mane mylėjo, o aš negalėjau atsakyti tuo pačiu. O gal jo nenumaldomai stiprėjanti kiekvienais metais vidinė jėga (ar suprantate, mane vežiukės?) mane privertė tai padaryti... Bet pusmetį buvau laiminga, laisva...
Šiandien praėjo pusantrų metų po tos lemtingos dienos... kelis kartus (t.y. vienai nakčiai) buvome susitikę. Bet kalbėti su manimi apie santykius atsisakė!!! Prieš savaitę bandžiau jį "grąžinti"...tokių "nusivylusių" akių dar nemačiau. Pasakė, kad iki šiol myli mane, bet niekada neatleis man praeities, patirto skausmo.. Jis perdegė viduje, o aš atvirkščiai!!! Supratau, kaip stipriai jį įsimylėjau!!!!! Taip, nuėjau į "opoziciją"... nors prieš tai išbandžiau visus (kuriuos tik žinojau) metodus atstatyti esamai situacijai... nepavyko...
Ką man daryti??? Ar buvote panašioje situacijoje???