Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir Skorpionas

QUOTE(LERAA @ 2007 08 27, 10:45)
4u.gif Dėkoju už palaikymą...
Žinau, kad myli jis mane, žinau, kad tai ilgam, o net gi visam gyvenimui... ir kad įskaudintas, o skausmo skorpionai neatleidžia... taip, pritariu. Bet aį rankas nuleidau.. Po paskutinio pokalbio, kai kelis kartus atsiprašinėjau, kartojau, kad myliu, nors anksčiau to niekad nedarydavau (keista vežiukė esu turbūt, esu šalta ir bejausmė, kai tai liečia vyrus.. nors iš tikrųjų esu labai jausminga..). rankos pačios nekyla daugiau kažką daryti, ir jam matėsi sunku, kad stengiuosi pataisyti kažką... sustojau įrodynėti. blogai, gerai??? šiandien galiu pasakyti, kad gerai, nors pačios širdis plyšta....
Ir dar, norėčiau užklausti, kad gyvena su skorpionais... ar čia skorpiono natūra tokia, ar tik toks išskirtinis atvejis: bet kai as su savo skorpionu esu gera, maloni, švelni, jam taip greitai atsibosta. jis netiesiogiai mane priverčia būti šalta, nepriklausoma. tokią jis mane myli daug stipriau, nors sielvartauja vėliau, kad esu ciniška per daug...

Čia gal tik tavasis toks yra. Šiaip tai skorpionai labai nėgsta kai jiem rodai švelnumą, juos lepini, sakai kaip jį myli ir t.t. Ir visa tai jis labai vertina ir atsilygina tau tuo pačiu. O vėžiukėm patinka kai jas myli, lepina ir supranta.
Atsakyti
QUOTE(LERAA @ 2007 08 27, 07:45)
4u.gif Dėkoju už palaikymą...
Žinau, kad myli jis mane, žinau, kad tai ilgam, o net gi visam gyvenimui... ir kad įskaudintas, o skausmo skorpionai neatleidžia... taip, pritariu. Bet aį rankas nuleidau.. Po paskutinio pokalbio, kai kelis kartus atsiprašinėjau, kartojau, kad myliu, nors anksčiau to niekad nedarydavau (keista vežiukė esu turbūt, esu šalta ir bejausmė, kai tai liečia vyrus.. nors iš tikrųjų esu labai jausminga..). rankos pačios nekyla daugiau kažką daryti, ir jam matėsi sunku, kad stengiuosi pataisyti kažką... sustojau įrodynėti. blogai, gerai??? šiandien galiu pasakyti, kad gerai, nors pačios širdis plyšta....
Ir dar, norėčiau užklausti, kad gyvena su skorpionais... ar čia skorpiono natūra tokia, ar tik toks išskirtinis atvejis: bet kai as su savo skorpionu esu gera, maloni, švelni, jam taip greitai atsibosta. jis netiesiogiai mane priverčia būti šalta, nepriklausoma. tokią jis mane myli daug stipriau, nors sielvartauja vėliau, kad esu ciniška per daug...

Gaila, kad tau taip išėjo, čia tau kad neliūdėtum 4u.gif Be to jug ne vienintelis vyras pasaulyję. Bet iš tikro tai tikėjaus jog susitaikysit ax.gif Tie skorpionai kartais tokie užsispyrę doh.gif
Aš taip pat savo skorpiono nelepinu švelnumu ir mažybiniais žodžiais, mano ne tokia natūra blush2.gif
Ir aš esu pastebėjus, kad jis mane provokuoja, bet ne dėl to kad aš pasidaryčiau bloga, šiaip juokais pažiūri mano reakciją, bet va kartais pataiko kai man bloga nuotaika, o tada jau laikykis... ax.gif Nors šiaip man atrodo jų natūra tokia, kad erzinti ir provokuot kitus mirksiukas.gif O tai mane taip nervina doh.gif
Be to jis man dažnai prikaišioja, jog ankščiau aš buvau kitokia, švelnesnė ir supratingesnė. Bet gi žmonės keičias, o kad jis taip pat pasikeitė tai to nesupranta lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo, privikacijų ir aš patyrusi.. tik manyčiau, kad pati daugiau jas inicijavau... o jis pakankamai neblogai iš manęs pasimokė blush2.gif .
Tarp mūsų buvo toks stiprus ryšys, žodžiais nepaaiškinsi... manau, tikrai suprasit mane. Kiek buvo išsiskirimų, bet jaučiau, kad ryšys yra. Pažiūri į akis ir jauti, jis tavo. Bet dabar to nejaučiu... nors tas stiprus ryšys lovoje vis vien išliko... Manau, jis norėtų, kad išliktumėm, kaip "meilužiai", bet ne daugiau (nors nei jis, nei aš neturime porų kitų). Na jau man ši sąlyga netinka! Ir dar... anksčiau irgi pagaudavau mintį, kad mūsų santykiai nėra, kaip šeimos, nes buvau daugiau linkusi į karjerą, o jis iš pradžių nepriekaištavo, tik neseniai pareiškė, kad jam visai tai nepriimtina... O santykiai mūsų daugiau buvo naktiniai... Nors pateisinu, juk su skorpionu buvau... viskas prasideda iš lovos... ir joje baigiasi.. blink.gif

P.S. Mačiau, kad tema yra, kaip palaikyti santykius su skorpionu.. o kadangi jau bendras mano stažas su skorpionais yra daugiau nei 10 metų, galiu viena pasakyti - kol yra aista, bus ir laimingas gyvenimas. Tad pirmyn į sporto klubą, turėkit būtinai savo pragyvenimo šaltinį, stipriai mylėkit save ir labai gerbkit savo SKORPIONĄ (paskutinės sąlygos nevykdžiau..) !!!!
Atsakyti
Aš vėžys, o vyras - skorpionas
Jau 10 metų kartu 4u.gif
Aišku, būna visko, apsipykstam, apsižodžiuojam, bet ir viskas - nebuvom susimušę
Kartais vienas, kartais antras nusileidžiam, o kartais randam ir taip bendrą kalbą 4u.gif Juk kai myli vienas kitą, tai reikia taikytis wub.gif Juk nėra namų be dūmų
Atsakyti
Musu pora irgi tokia as -vezys, vyras- skorpionas,kartu jau 3 metukai,eh kaip greitai tas laikas bega. Ir tikrai galiu pasakyti kad esam vienas kitam skirti, mes visada randam bendra kalba, iseitys is keblios situacijos, jei susibaram tai tik trumpam, o po barniu tokia aistra mus uzplusta rolleyes.gif MB tai tikrai skorpionas, labai rupestingas, mylintis savo seima is visos sirdies, galintis del jos viska padaryti, o kaip savo vaika myli, tai ne tas zodis.O kaip su draugais draugai buvo iki manes, o kai pradejome draugauti,susituokeme, draugams laiko neliko visa save jis atiduoda seimai ax.gif . Na tikrai galiu pasakyti kad esu be galo laiminga su tuom zmogum, o jei ir pykstames tai dazniausiai tik del mano kaltes ir kaprizu,pastoviai viskuom nepatenkinta,gal del dvieju nestumu iseiles, nestuke.gif kaprizai nesciosios tongue.gif
Atsakyti
as veziuke, mano vyras skorpionas doh.gif tragedija ne gyvenimas verysad.gif mylim vienas kita bet negalim pakest vienas kito butent zodialo zenklam priskiriamu savybiu, taikomes ir vel pykstames doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistule @ 2007 10 22, 07:34)
as veziuke, mano vyras skorpionas doh.gif tragedija ne gyvenimas verysad.gif mylim vienas kita bet negalim pakest vienas kito butent zodialo zenklam priskiriamu savybiu, taikomes ir vel pykstames doh.gif

Laikui bėgant man atrodo pradėsit nebepastebėt tų trūkumų ir ne visai gerų savybių ax.gif Nes aš pastebiu jei tik pradedam kabinėtis prie viens kito įpročių ir panašiai, tai nieko gero nelauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2007 10 22, 10:14)
Laikui bėgant man atrodo pradėsit nebepastebėt tų trūkumų ir ne visai gerų savybių ax.gif  Nes aš pastebiu jei tik pradedam kabinėtis prie viens kito įpročių ir panašiai, tai nieko  gero nelauk doh.gif

drinks_cheers.gif as tai galeciau uzsimerkt pries jo trukumus, bet jam sunkiau uzsimerkt pries manuosius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistule @ 2007 10 22, 09:31)
drinks_cheers.gif as tai galeciau uzsimerkt pries jo trukumus, bet jam sunkiau uzsimerkt pries manuosius verysad.gif

O pas mus atvirkščiai, aš negaliu užsimerkt prieš jo trūkumus biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

susitaikem mes su manuoju Skorpionu (pati Veziuke esu), ir vel matau, kaip pradedam kabinetis prie kiekvienos smulkmenos.... blink.gif Jis prie kiekvienos mano odos lasteles, ar neatsirado riebaliuku, kodel plaukus padaziau ir pan., o as prie kiekvieno judesio, kodel per letai.. kadangi megstu viska tureti dabar ir gretiai, o jam apgalvoti kiekviena zingsni reikia, suplanuoti, apmastyti ir su juo kuri laika pagyventi... rolleyes.gif
Taip kol kas ir gyvenam, be "pasisumdymu" niekaip"... bet gi sunku taip....
Atsakyti
Pas mane atvirkščiai. Aš-Skorpionas, jis - Vėžys. tai man visko reik greit ir dabar, o jis pamąsto, apmąsto, logiška-nelogiška ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(LERAA @ 2007 10 24, 11:28)
Sveiki,

susitaikem mes su manuoju Skorpionu (pati Veziuke esu), ir vel matau, kaip pradedam kabinetis prie kiekvienos smulkmenos....  blink.gif Jis prie kiekvienos mano odos lasteles, ar neatsirado riebaliuku, kodel plaukus padaziau ir pan., o as prie kiekvieno judesio, kodel per letai.. kadangi megstu viska tureti dabar ir gretiai, o jam apgalvoti kiekviena zingsni reikia, suplanuoti, apmastyti ir su juo kuri laika pagyventi...  rolleyes.gif
Taip kol kas ir gyvenam, be "pasisumdymu" niekaip"... bet gi sunku taip....

Sveikinu 4u.gif
Įsivaizduoju jog turi būt sunku, jei jau dėl tokių dalykų kabinėjas kaip plaukų spalva ir riebaliukai ant kūno tai jau biški per žiauru (man bent jau būtų tikrai skaudu jei dėl tokių š.... kabinėtus).
Atsakyti