QUOTE(LERAA @ 2007 08 27, 10:45)

Žinau, kad myli jis mane, žinau, kad tai ilgam, o net gi visam gyvenimui... ir kad įskaudintas, o skausmo skorpionai neatleidžia... taip, pritariu. Bet aį rankas nuleidau.. Po paskutinio pokalbio, kai kelis kartus atsiprašinėjau, kartojau, kad myliu, nors anksčiau to niekad nedarydavau (keista vežiukė esu turbūt, esu šalta ir bejausmė, kai tai liečia vyrus.. nors iš tikrųjų esu labai jausminga..). rankos pačios nekyla daugiau kažką daryti, ir jam matėsi sunku, kad stengiuosi pataisyti kažką... sustojau įrodynėti. blogai, gerai??? šiandien galiu pasakyti, kad gerai, nors pačios širdis plyšta....
Ir dar, norėčiau užklausti, kad gyvena su skorpionais... ar čia skorpiono natūra tokia, ar tik toks išskirtinis atvejis: bet kai as su savo skorpionu esu gera, maloni, švelni, jam taip greitai atsibosta. jis netiesiogiai mane priverčia būti šalta, nepriklausoma. tokią jis mane myli daug stipriau, nors sielvartauja vėliau, kad esu ciniška per daug...
Čia gal tik tavasis toks yra. Šiaip tai skorpionai labai nėgsta kai jiem rodai švelnumą, juos lepini, sakai kaip jį myli ir t.t. Ir visa tai jis labai vertina ir atsilygina tau tuo pačiu. O vėžiukėm patinka kai jas myli, lepina ir supranta.