Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

QUOTE(natur @ 2012 03 15, 08:56)
as atsiprasau merginos, bet gal jus labai nekantraujate ir tikites jau po savaites pamatyti efekta. Man buvo panasus atvejis kai viena mama sako savaite tepu ir nieko.
Pagal savo dukrytes bukle, kai su ta liga mes metus laiko nezinojome kaip susitvarkyti tai pravartojus 1 menesi kastelianio ir exoderilis rezultus jau siokius tokius pastebejome. O pats gydymas tesesi intensyvus nuo gruodzio pradzios iki kovo men. dar dabar palaikau exoderil tepalu 2 x d.

mano "stažas" ne toks jau ir menkas. 1 metus nailner pieštukas, po to 1 metus jodas+actas., po to exoderil, po to 1 mėn. bišungitas (na kol pasibaigė), dabar ryte jodas+actas vakare exoderil..... tai negalėčiau pavadinti greito rezultato siekimu rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif nezinau ar tokio Lietuvoje yra nusipirkti dr.organic, efektyvus vaistas,ir nebrangus, o svarbiausia naturalus,sudetyje daug naturaliu antifungicidu,ne tik arbatmedzio aliejus. naudoju menesi rezultatai jau pradeda matytis. Skaiciau,kad gydimas siais vaistais uztrunka ilgai- iki metu,gali but ilgiau. Na bet nesvarbu,svarbu,kad tik padetu,nes su grybeliu kovoju jau 4i metai,ko tik neisbandziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2012 03 09, 15:40)
Bandyčiau užsisakyti per tarpininkes iš JAV, gal kas norėtų jungtis?
user posted image
Paskaičiavau kiek mums kainuotų buteliukas, jei imtume 5 vnt. pakuotę. Kaina būtų 79,54 Lt.
Pataisykit, jei ką nors ne taip skaičiuoju smile.gif
119,85$ +15%(tarpininkės mokestis)=137,82$
137,82$+9,95$(siuntimas iki tarpininkės JAV)=147,77$
Vieno buteliuko tūris 24 ml. 24x5 vnt.=120 ml. Na dar pakuotė kažkiek sveria, tai sakykime visas svoris kokie 200 g. Jei gerai pamenu, tai 1 kg siuntinio įvertintas 14,99$. 200g=0,075$.
Bendra suma yra 147.85$, padauginam iš  kurso (jį tarpininkės skaičiuoja šiek tiek didesnį) ir gauname 397.72 Lt. Jei šį skaičių padaliname iš 5=79,54Lt smile.gif

Tai ką manote, ar verta užsisakyti?

Laba diena, pries pora metu buvau parsisiuntusi siuos vaistus. Tikrai nepadejo. O prisiskaiciau tik teigiamu dalyku. Tuo metu kai naudojau atrode, kad geriau, bet is tiesu tai tikrai ne. Bet cia gal tik man, gal jums pades.
Atsakyti
Sveikos, atejau pasiklausti, man tai nera buve. Atsibudau ryte, vaikstau po namus, ziuriu, kad kojos mazojo pirsto tarpupirstis kazkoks sukietejes. Atsiziurejau, kad kazkokie nesvarumai gelsvi, ir abi kojos taip pat. Issigandau , issisveisciau , oda tose vietose lupasi. Ar tai koju grybelis, ar kazkas kito?
Atsakyti
Turiu likusi lapeli Terbinafin Actavis 250mg 14tab. galioja iki 2014/03 su dezute ir informaciniu lapeliu. Atiduosiu perpus pigiau nei vaistineje 25Lt su registruotu siuntimu. Gal kam reikia, rasykite i AZ, NES TEMOS NESEKU.
Atsakyti
QUOTE(guste87 @ 2012 03 16, 14:54)
sveikos  4u.gif  nezinau ar tokio Lietuvoje yra nusipirkti dr.organic, efektyvus vaistas,ir nebrangus, o svarbiausia naturalus,sudetyje daug naturaliu antifungicidu,ne tik arbatmedzio aliejus. naudoju menesi rezultatai jau pradeda matytis. Skaiciau,kad gydimas siais vaistais uztrunka ilgai- iki metu,gali but ilgiau. Na bet nesvarbu,svarbu,kad tik padetu,nes su grybeliu kovoju jau 4i metai,ko tik neisbandziau  doh.gif

guste, o ka buvai isbandzius??? kiek kainuoja, vartoju dr organic pastas, gal tikrai padetu, g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 04 02, 10:35)
guste, o ka buvai isbandzius??? kiek kainuoja, vartoju dr organic pastas, gal tikrai padetu,  g.gif  g.gif

buvau isbandzius geriamas tabletes, nailner ir dar visokiu vaistinese parduodamu preparatu nuo nagu grybelio, paskui acta ir t.t sitas kolkas veiksmingiausias.
Atsakyti
Gal kas naudojo Zetaclear, siunčiamas is JAv, nors ir Lietuvoj el. prekyboj yra. GAl atsiliepimų kas nors turit, ar padeda g.gif ?
Atsakyti
Sveikos,

Ir aš turiu problemą, grįžau po stažuotės Švedijoje ir parsivežiau nagų grybelį sad.gif Man kažkas buvo minėjęs, kad skandinavijos šalyse vos ne kas trečias žmogus turi šią problemą, bet netikėjau, kad ir man prikibs. Grįžusi į Lietuvą nuėjau pas gydytoją, tai man liepė gerti stiprius antibiotikus, nes tik jie sako, kad išgydo. Dabar pasiskaičiau čia komentarus, tai lengvame šoke likau, kokios nuo šitų antibiotikų pasekmės, tikrai nenoriu šito brudo gerti.
Pasidomėjau visokiais tepalais ir lakais, kur kaip supratau, nekenkia organizmui, tik ilgiau gydyti reikia. Susidariau sąrašiuką iš jūsų rekomenduojamų ir naujų tepaliukų: ClearZal Bac (95 Lt); Original Atok “N Stop” (44 Lt); Nailexspert (69 Lt); Nailner Repair (78 Lt); Terbisil 1% kremas (26 Lt); ZetaClear (140 Lt); Funginix (100 Lt); Orly fungus Md (65 Lt)

Kurį iš jų rekomenduotumėte labiausiai? Ar tikrai susitvarko problema ir kiek laiko užtrukot? Padėkit, labai reikia jūsų patarimo, nes pas gydytoją antrą kartą tikrai nenoriu eiti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikutė: 15 gegužės 2012 - 21:31
QUOTE(paprikutė @ 2012 05 15, 22:30)
Sveikos,

Kurį iš jų rekomenduotumėte labiausiai? Ar tikrai susitvarko problema ir kiek laiko užtrukot? Padėkit, labai reikia jūsų patarimo, nes pas gydytoją antrą kartą tikrai nenoriu eiti sad.gif

Exoderil skystas tirpaliukas max 15lt,o super thumbup.gif

profilaktikai reiks vėl nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Komilfo*: 15 gegužės 2012 - 22:01
Pasigavau ir sita geri verysad.gif Trys rankos nagai pazeisti po rakos nusalimo ziema doh.gif

Deja ,deja man jokie tepaliukai ,lasiukai nepadejo ,geriu vaistus priesgrybelinius(veziausi is Baltarusijos) jau antras menuo .Padeda,nagai jau atauga napazeisti(jau 2 nukrito doh.gif )
Po vaistu gerimo valysiuos kepenis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 16 gegužės 2012 - 13:27
oj ir as apturejau sita malonuma doh.gif buvo vos ne visi koju nagai paseti to slykstynes schmoll.gif lankiausi klinikose, geriau ivairius vaistus, kurie arba isvis nepadedavo arba padedavo tik laikinai, kol galiausiai man nebuvo jokios kitos iseities kaip tik salinti tuos nagus g.gif tai va, operacija dariausi pries 5 metus, iki siol puikus naguciai, bet cia jau as konkreciai tiesiog nemaciau kitos iseities blush2.gif
Atsakyti