Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią pirmąją kruopų košę rinktis ir kaip virti?

QUOTE(lina790325 @ 2009 07 01, 12:43)
sveikos mamytes man patare pradeti nuo grikiu tik va nezinau kas geraiau ar grikiu kruopas virti ar miltus . o gal nera jokio skirtumo?

mums gydytoja patare grikius pacius paskutinius ragauti.
Atsakyti
pradėjom nuo avižinės košės ax.gif
Atsakyti
Milupos avižų košė
Atsakyti
Pirmoji mano sūnaus košė buvo ryžių - 'Nestle Sinlac' (jinai gan saldi, tad buvau sunerimus, kad nevalgys vėliau kitų, ne tokių saldžių košių).
Paskui ragavo Milupos ryžių-kukurūzų, avižų, 7 grūdų, Hipp grikių, dar vėliau Milupos su sausainių gabaliukais... Valgo visas košes noriai, tik grikiai iš pradžių nepatiko, todėl pagardindavau juos slyvų tyrele 4u.gif
Atsakyti
Mes pradejom nuo Nestle Sinlac koses, is pradziu valge noriai, bet menesio begyje nusibodo, tada keiciau Milupos ryziu-kukuruzu kose, ja valgo ir dabar laaabai noriai, aviziniu dribsniu atsisake grieztai, kaip ir darzovieniu 4u.gif
Atsakyti
Mes pirmiausiai pradejom nuo avizines milupos kosytes. Valgo noriai biggrin.gif
Atsakyti
o nuo kada ivedat kosytes? man sako nuo 4 men jau duot
Atsakyti
As pirmiausia tai pradejau darzoves duoti. Paskui jau pusryciams ysivedeme avizu kosele(Bebi firmos),po menesio beveik,perejom prie grikiu(Bebi firmos su persiku) su grikiais sekasi prasciau,nelabai jis valgo. Na ir nuo ryt galvojam paie ryziu kosele. Bet as grudines koseles duodu pusryciams ir pavakariams ax.gif O pietums darzovines koseles.
Papildyta:
QUOTE(neriukazx @ 2009 07 06, 01:02)
o nuo kada ivedat kosytes? man sako nuo 4 men jau duot

as yvedziau nuo kokiu 4,5 menesiu ax.gif
Atsakyti
Avizine biggrin.gif
Atsakyti
As pradejau nuo ryziu- maziausiai alergizuoja. Po to avizos ir kiti grudai.
Atsakyti
pirmoji buvo ryziu kosele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megagaite @ 2009 07 07, 08:37)
As pradejau nuo ryziu- maziausiai alergizuoja. Po to avizos ir kiti grudai.

o ryziai nekietina viduriu? g.gif
Atsakyti