Kai reikėjo į racioną įvesti kruopų košytes,mes pradėjom nuo ryžių dribsnių.Tokia Milupos (lygtais
) ryžių košė yra,kažkaip ir vadinasi tipo "pirmoji košė "...

mes pradejom nuo Milupos avizu koses, vienintele milupos radau, kuria galima su MP daryti - o gal blogai ieskojau?
o koses jau pieniskas, Hipp'o nelabai noriai valgo, kazin, galima jas su MP padayti, nors raso, kad tik su vandeniu..
?
nuo ryziu truputi sukieteja viduriukai. beto neduodu kai jau ten su vaisiais visokiais buna, kazkaip atrodo man kad turetu gryna skoni suprasti pirma..
o koses jau pieniskas, Hipp'o nelabai noriai valgo, kazin, galima jas su MP padayti, nors raso, kad tik su vandeniu..

nuo ryziu truputi sukieteja viduriukai. beto neduodu kai jau ten su vaisiais visokiais buna, kazkaip atrodo man kad turetu gryna skoni suprasti pirma..
Idomu butu suzinoti nuo kokios grudines koses pradejote maitinti? kaip jas ruosiate? Mums jau greitai 6 men ir ragausime kosyciu, tad jusu patirtys tikrai pravers.
hipp

Virta is ryziu miltu. Ju yra ekologisku prekiu lentynose
Ryziai neturi gliuteno, tad nuo ju ir pradejau. I 200gr salto vandens iberiau tris arbatinius saukstelius ryziu miltu(taip pat paskui galima virti ir is grikiu, kukuruzu miltu, ir aviziniu miltu, mieziniu ir panasiai) ir maisiau, kol uzvirs, kad nesusoktu i gabalus. Uzvirus ugni primazinau ir leidau naturaliai subrinkti. Vis tik virimas uzeme 3 minutes. Kadangi kose tapo tirsta, ja skiedziau misinuku(vienas misinuko kauselis i 10gr vandens), viska supyliau i kose, gerai sumaisiau.
Taip pat viriau koses is kukuruzu paskui, grikiu, avizu, mieziu miltu.
Sintetiniu-tirpiu kosiu savo vaikui nedaviau, o ir nemego ju net kelionese.

Taip pat viriau koses is kukuruzu paskui, grikiu, avizu, mieziu miltu.
Sintetiniu-tirpiu kosiu savo vaikui nedaviau, o ir nemego ju net kelionese.
Mes pradejome nuo avizu, paskui kukuruzu, grikiu, soru. Ryziu vengdavau, nes ir taip gan kieti viduriukai budavo

Mes pradėjom nuo grikių, o vėliau kitos. Neragavom dar kukurūzų, reikės pabandyti

QUOTE(vileniuks @ 2009 06 26, 17:57)
Idomu butu suzinoti nuo kokios grudines koses pradejote maitinti? kaip jas ruosiate? Mums jau greitai 6 men ir ragausime kosyciu, tad jusu patirtys tikrai pravers.
mes uz poros menesiuku pradesim valgyt tyreles. mano smegenys ir motinos instinktas kazkodel sako neskubet su grudinem kulturom

QUOTE(jola1234 @ 2009 06 26, 20:44)
aha

QUOTE(sena pažįstama @ 2009 06 27, 08:43)
Virta is ryziu miltu. Ju yra ekologisku prekiu lentynose
Ryziai neturi gliuteno, tad nuo ju ir pradejau.

ryziai gali kietinti viduriukus
Mes pradejom nuo ryziu ir kukuruzu koses. Mazyliui labai patiko, dabar valgom dar ir avizu.. problemu su grudinem neturim tik su darzovienem...
o aviziniai kosei perkat dribsnius ar grudus? mes ir pradesim nuo avizines, bet parduotuviu lentynose nepastebejau avizu miltu
o gal ju ir nebuna?

sveikos mamytes man patare pradeti nuo grikiu tik va nezinau kas geraiau ar grikiu kruopas virti ar miltus . o gal nera jokio skirtumo?
QUOTE(lina790325 @ 2009 07 01, 12:43)
sveikos mamytes man patare pradeti nuo grikiu tik va nezinau kas geraiau ar grikiu kruopas virti ar miltus . o gal nera jokio skirtumo?
Skirtumas tik toks, kad grikiu kruopos ilgai verda, paskui reikia jas blenderiuoti, nes vaikas nenuryja. Grikiu miltai isverda per tris minutes ir kose panasi kaip manu.
Pradeti nuo grikiu koses...Hm, drasu. Mat grikiai-kaip bebutu gaila, kaip ir kvieciai, gali sukelti dideles alergines reakcijas.