Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią pirmąją kruopų košę rinktis ir kaip virti?

Aš tai pradėjau nuo daržovių košės, 4u.gif o po to viriau ryžių, kukurūzų, avižų kruopas.Grikius rekomenduoja duoti vėliau , nes jie gali alergizuoti. Bet kai pradėjau duoti kruopas maniškis visiškai daržovių košės ėmė nevalgyti doh.gif
Atsakyti
Mes pradėjom nuo avižinės
Atsakyti
[quote=rynkeviciene,2006 03 17, 17:07]
mamke gerai parase,dar norisi pridurti,kad jei vaikiukas linkes i alergija tai geriau pirmiausia duoti kukuruzu,nprs maniskiui ji buvo neskani,valge tik pagardinus tyrele vaisiu:)
Mums taip pat,kukuruzu kose ir ryziu....daktare liepe taip.Ryziu tai valgo gerai o kukuruzu tik pagardinus.... smile.gif Dar vaisines kosytes valgome gerai.
Atsakyti
Aciu labai visoms uz patarimus ax.gif

Jau leliukas mano valgo ryziu kosyte kuo puikiausiai ax.gif
Labai patiko biggrin.gif

Va tik daR vienas klausimeslis, ar ta kosyte ryziu pacius darotes ar perkat? g.gif
As tai kol kas perku, nes niekaip pati daryti nesiryztu blush2.gif
Kazkaip man ir pirktine labai skani pasirode blush2.gif
Atsakyti
Įvedus ryžių košytę reikia stebėti ar nekietės viduriukai...
mes pradėjome nuo kukurūzų, nes ji nealergizuoja...

Aš pradžiai ryžius daviau pirktinius, o dabar perku skanėjos ryžių dribsnius ir verdu pati...
O beje geriausiai tiko, bet čia nuo 6 mėn. Rūkio košė...tai tikarai geras ir pigus variantas. ax.gif
Atsakyti
Pradeti reikia nuo ryzhiu ar kukuruzu, nes shios kruopos be GLIUTENO tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(curry @ 2006 06 25, 03:13)
Pradeti reikia nuo ryzhiu ar kukuruzu, nes shios kruopos be GLIUTENO tiesiog smile.gif

Mums gydytoja patare pradeti nuo kukuruzu kosytes taip pat. Tik nezinau kokius tuos kukuruzus pirkti. Ar yra spec. vaikams ar tai kukurusu miltai ar kokios tai kruopos? netruriu zalio supratimo. Prasau paaiskinkite kaip virti kukuruzu kose ir kokia ja pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2006 06 25, 20:33)
Mums gydytoja patare pradeti nuo kukuruzu kosytes taip pat. Tik nezinau kokius tuos kukuruzus pirkti. Ar yra spec. vaikams ar tai kukurusu miltai ar kokios tai kruopos? netruriu zalio supratimo. Prasau paaiskinkite kaip virti kukuruzu kose ir kokia ja pirkti? 4u.gif

mes pirkom Bebi kukurūzų košę, bet man ji nepatiko. Vaikas irgi jos nevalgė schmoll.gif
Atsakyti
Aš maišau kukurūzų košę su avižine, tada dar valgo, nors neįpatingai jam patinka.
Atsakyti
mums gydytoja-alergologė užrašė tokią seką: ryžių, kukuruzų, miežių, avižių, sorų, kviečių, grykių. ir ant vandens unsure.gif
bet, pasirodė, vaikas alergiškas kukuruzoms!!! schmoll.gif o miežiai kaž-kodėl nepatiko... sad.gif
aš verdu iš miltų, malu su kavamale
Atsakyti
QUOTE(curry @ 2006 06 25, 03:13)

o kas tas Glutenas? nes girdejau ir as, kad patariama pradeti kosemis be Gluteno, o Milupos avizineje ir dar lygtais kvieciu yra gluteno.
Atsakyti
QUOTE(bozkute @ 2006 06 28, 22:24)
o kas tas Glutenas? nes girdejau ir as, kad patariama pradeti kosemis be Gluteno, o Milupos avizineje ir dar lygtais kvieciu yra gluteno.

Gliutenas - tai baltymas, randamas kviečiuose, miežiuose, avižose, rugiuose, kurio dažnai netoleruoja dar nevisiškai išsivysčiusi kūdikio virškinimo sistema, tad geriau šių kruopų košėmis pradėti maitinti vėliau.
Atsakyti