papasakosiu ir as savo mazylio viduriavimo istorija.
(roto virusu jau esame persirge pries du metus)
Taigi,siu metu balandzio 13 diena vaikas eme vemt,issivemes eme viduriuot...gydziau ivairiais liaudies metodais kuriuos tik zinojau,daviau smectos,enterolio,rehidrono,niekas nepadejo,taip praejo 9 paros.Budavo vaikas nakti miega o is uzpakaliuko pilasi skystis.Nuvaziavom i poliklinika,dave mum siuntima i santariskiu ligonine.Atsigulem,padare kraujo,slapimo tyrimus-nieko blogo neparode.Ismatu paselis taip pat nieko neparode :mmmVisa ta laika vaikas valge puikiai,zaide,piese,net nepasakytum kad serga,tik kad viduriavo.Ligoninei mus gyde antibiotikais biseptoliu,gerom bakterijom ir rehidronu.po poros dienu vaikas eme normaliai tustintis ir mus po 5 dienu israse namo.Savaitgalis buvo puikus,ilsejomes namuose,vaikas jau kaip ir sveikas,dziaugesi mano sirdele.
Pirmadieni ir antradieni vaikas man itartinai siek tiek paviduriavi i kelnes.Is antradienio i treciadieni nakti jis pabudo,eme vemt,vel viduriuot,zodziu kosmaras vel prasidejo,verkiau visa ryta.Nuvaziavom i poliklinika,pridavem krauja,ismatu paseli.Pediatre paskyre griesta dieta-virta morka,bulve,ryziai,kefyras ir obuolis.is vaistu-smecta,hidralis,enterolis.Gryze namo viska taip ir darem,kita diena eme kilt temperatura,uzkildavo iki 39,5.Kitadiena nuvaziavom i ligonine.Pastate lasalines,paeme slapima-idealus,kraujas velgi nieko blogo nerode,tik leukocitu padideje.Bendras Ismatu tyrimas geras,roto viruso nerasta.Taip vaikas iskarsciavo 4 paras.Velgi,valge gerai(viriau ir vistyte,daviau ir sausainiu...)zaide,piese,gere...
Na o dabar po to karsciavimo prasidejo sloga ir kosulis.
Net neisivaizduoju kas tai buvo,vaikas serga nuo balandzio 13 dienos,tai tuoi menuo bus,ir medikai negali atsakyt kas tai.(Kakoja kolkas gerai)
Kita savaite vel vaziuosim i poliklinika...
kadangi kosulys buvo gan keistas ir mane neramino nuvaziavom pas seimos gyditoja kuri mum paskyre vaistu nuo kosulio.Kosulys nesiliove,nuvaziavom pas pediatre,kuri mus nusiunte rengena pasidaryt,priduot slapima ir krauja.Diagnozuotas plauciu uzdegimas
Dabar jau savaite gydomes antibiotikais.Esu pasipiktinus ant seimos gyditojos kuri taip atmestinai mus apziurejo ir net nepasistenge padaryti tyrimu