Įkraunama...
Įkraunama...

Viduriuoja kūdikis, vaikas

Mano sunelis 1 menesio laiko eme is niekur nieko viduriuoti ir kokias pora savaiciu niekaip nejo sustabdyti. Dare zaliom, vandeningom, rugstaus kvapo ismatomis. Ko tik nedarem - is gerasias bakterijas girdem, ir hidralio miltukus ir oranzine smekta. Atlikom suduko paselio tyrima - jokia bakterija neisaugo. Gydytoja viska nurase maistui - tipo as busiu kazka ne taip suvalgiusi, kas ir pakenke, nes maitinu pati. O tikroji priezastis netruko paaisketi, kai po antro menesio skiepu sunelio kuna nusejo atopinio dermatito demes. Pasirodo mano mazius alergiskas ir viduriavimas buvo pirmasis pozymis, kadangi pirmiausia ialergizuojama zarnyno gleivine, o tik po to alergija i odos pavirsiu islipa. verysad.gif Laime dar, kad pasipriesinau gydytojai tada ir nesigulem i ligonine. Jau norejo issiusti i Kauno II klinikine kol suduko tyrimo atsakymo laukem, nes tipo toks mazas, labai pavojinga jei nusividuriuos, daug skysciu neteks. Butume toje ligonineje visus roto ir kitokius virusus susirinke.
Atsakyti
..jau į ligonine tik nesigulkit... schmoll.gif ....ten siaubas aš pati prieš maždaug du metus buvau užsikrėtusi roto virusu..mane išveže su greitaja,net šiurpas ima prisiminus... lašeline viena po kitos statė...vėmiau,viduriavau,va;giau tik dziuvesėlius...ir dar kažkokį vandenėly liepė gerti blink.gif mat nuo jo išsivalo organzmas... su tokiu mažu vaikeliu eksperimentuoti negalima...patikėkit toje ligoninėje galima užsikrėsti didesnėmis BACILOMIS...reikia kreiptis į daktarą išmanaty savo darbą... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievutea: 22 spalio 2008 - 20:33
Mūsų mažiukas irgi buvo suviduriavęs, kai jam buvo gal apie 2 mėn, bet mums pasisekė, nes išsigydėm vien tik su Smekta sokiai.gif beje, aš maitinu MP thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif , vakar visa temute perskaiciau, nes maniske viduriavo doh.gif pradzioj skysciau tustinosi, o viduriuot pradejo pries tris dienas,bet neveme, atvaziavo pazistama daktare, sake vesk i ligonine, bet mano patirtis is infekcinrs tai klaiki, maniskis sunus labai daug patyre sreso, ir taip visko ten buvo schmoll.gif bet dabar kas PADEJO-
girdziau smecta, gefilus ( linex nemaciau tokio efekto, nes pradzioj girdiziau linex), o galiausiai drauge kuri dirba infekcinej, patare duoti COCA COLA thumbup.gif , sake ( tik nesakyk daktarei, nes pati vedeja savo vaikus taip gydydavo, o vaikai sakydavo- mama pati geriausia) ir ta pat diena ir vaikas atsigavo, ir viduriavimas nustojo, ten kazkokios lyg kofeino medz. tiksliai nezinau, bet padejo, bo jau nezinojau ar isbusim namie, nes jau viduriavo- vandens ciurkslem doh.gif siandien dar nesitustinom, zvali, nori zaisti, vaiksto, jau ir cypaut pradejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra72 @ 2008 11 02, 13:06)
COCA COLA thumbup.gif , sake ( tik nesakyk daktarei, nes pati vedeja savo vaikus taip gydydavo, o vaikai sakydavo- mama pati geriausia) ir ta pat diena ir vaikas atsigavo, ir viduriavimas nustojo, ten kazkokios lyg kofeino medz. tiksliai nezinau, bet padejo, bo jau nezinojau ar isbusim namie, nes jau viduriavo- vandens ciurkslem  doh.gif siandien dar nesitustinom, zvali, nori zaisti, vaiksto, jau ir cypaut pradejo  thumbup.gif

Tikrai įdomi naujiena apie kolą bigsmile.gif Žinosim,jei kada prireiks biggrin.gif Tik tiek,kad visai mažiems vaikučiams jos duoti negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 11 02, 14:41)
Tikrai įdomi naujiena apie kolą bigsmile.gif Žinosim,jei kada prireiks biggrin.gif Tik tiek,kad  visai mažiems vaikučiams  jos duoti negalima g.gif

na zinokit tikrai kaip ranka nueme, siandien jau tustinomes gana tirstai (plastelinu), o jau galvojau kad be ligonines neissiversim, tiesa, dar maitinau kaip cia buvo rasyta virtom tarkuotom morkytem su ryziu dribsniais thumbup.gif , as pati pakraupus del kolos doh.gif savo dickiui ne kart nesu pirkus, net magdonalde perku spite, gal jis tokios s.... sudeties kad net virusus sueda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
geriau papasakokit kaip ilgai po viduriavimo ir kokiom priemonem atstatineti virskinamaji trakta, na neskaitant kad gerti gerasias bakterijas, gal ir yra tokia temute, bet nepastebejau g.gif
Atsakyti
Mano mažoji taip pat viduriavo. Tiesiog darydavo skystai kasdien. Galvojau aš kažko "blogo" suvalgau,nes maitinu MP. MP pradėjo mažėti, nusipirkau HIPP arbatėlės žindyvėms,kurios sudėtyje yra kmynų. Užteko išgerti pora puodelių thumbup.gif thumbup.gif viduriukai susitvarkė kitą dieną,ir sėkmingai pora savaitėlių jau viskas super thumbup.gif o ir pienuko padaugėjo smile.gif Aišku arbatėlės išgeriu kasdien po puodelį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomiike: 21 lapkričio 2008 - 17:16
Sveiki,
mano mazyliai 3 menesiai ir 17 dienu.
Baisiai pradejo viduriuoti, išmatos žalios vandeningos. Po kiekvieno maitinimo pusvalandzio begyje, jau reikia keisti pampersa, ir jei padaro pummm.... tai pampersas vel zalias unsure.gif
Maitinu misynuku ir gerem ramunelio arbata. Nezinau kaip padeti savo mazyliai?
Atsakyti

Mano dukrytė, 2 m., vakar vakare stipriai vėmė. Tiesiog nieko nė į burną, viską tuo išvemia. Šiandien jau nevėmė, bet pradėjo viduriuoti, dar ne itin stipriai, nes darė 3 kartus, iš kurių 1-as buvo visai dar normalus (matyt užsilaikęs), o po to jau skysčiau.
Perskaičiau čia apie tą stebuklingą Coca Colos veikimą. Labai knieti pabandyti, bet kai mergaitė vakar vėmė ir vis tiek dar skrandukas sudirgęs, ar neerzins jo ta Cola? Kaip manot? Ir norisi, ir baisu. g.gif
Atsakyti
Ir nebijot jus tokiais dalykais kaip koka kola uzsiimineti, mes ligoninej murksom po situ visu vemimu, viduriu paleidimu ir pan., nejuokaukit nes su mazuliais rimtu pasekmiu galit susilaukt, jie skyscius labai greit praranda ir jei jau nebesislapina i pampersa, tai jau rimtas signalas imtis ryztingu priemoniu, sneku apie laselines
Atsakyti
QUOTE(liniukas @ 2008 11 28, 13:21)
Mano dukrytė, 2 m., vakar vakare stipriai vėmė. Tiesiog nieko nė į burną, viską tuo išvemia. Šiandien jau nevėmė, bet pradėjo viduriuoti, dar ne itin stipriai, nes darė 3 kartus, iš kurių 1-as buvo visai dar normalus (matyt užsilaikęs), o po to jau skysčiau.
Perskaičiau čia apie tą stebuklingą Coca Colos veikimą. Labai knieti pabandyti, bet kai mergaitė vakar vėmė ir vis tiek dar skrandukas sudirgęs, ar neerzins jo ta Cola? Kaip manot? Ir norisi, ir baisu. g.gif

Čia man labai panašu į roto virusą...
Atsakyti
na išbandėm vaistus nuo rota viruso,dabar išbandom su cola numarint ligą,kažkas padeda manau cola.nu ir liga neduog dieve,mano vaikutis jau 4 para kaip tik mamos pieną gerią ojei jo nebūtu????stiprybės mamoms,daug skysčių reik gert jei nenorit į ligoninę jūsų leliukui,o mamoms griežta dieta ir gerasias bakterijas gerti ir Linex man taip patarė daktarė.
Atsakyti