Įkraunama...
Įkraunama...

Viduriuoja kūdikis, vaikas

QUOTE(Sviesioji @ 2010 09 25, 20:50)
Azuolo zieves nuoviras

Ka su juo daryti?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

o ar galima duoti smekta 1,5 men kudikiui? kaip ja skiesti?
Atsakyti
Kazin ar Smecta pades tokiam mazam leliui,sunku bus sugyrdyti.Gal gerasias zarnyno bakterijas paciai panaudoti butu pravartu.Juk persiduot turetu ir leliui.Ir labai ziureti maista.
Atsakyti
Manau geruju bakteriju reikia duoti, visuomet jeigu maziukas viduriuodavo Erceflora kapsulyte suberdavau i gerima ir sugerdavome, ir tikrai labai greitai atstatydavo zarnyna,bei sutvarkydavo viduriavima.
Atsakyti
Mano puses metuku dukryte suviduriavo, bet taip, kaip dar nesu maciusi, visai vandenukas bega su keliais zalsvais grudeliais unsure.gif Temperaturos lygir neturi, nuotaika gera, bet vandens atsisako. Neseniai pradejom primaitinima vakar paragavo saldytu avieciu, gal nuo ju?
Patarkite prasau, kaip elgtis, nezinau ar ir toliau duoti kieto maisto, ar tik MP?
Atsakyti
Gal pati pabandyk ryziu kosyte isvirti.
Atsakyti
QUOTE(emely @ 2010 12 21, 17:41)
Mano puses metuku dukryte suviduriavo, bet taip, kaip dar nesu maciusi, visai vandenukas bega su keliais zalsvais grudeliais  unsure.gif Temperaturos lygir neturi, nuotaika gera, bet vandens atsisako. Neseniai pradejom primaitinima vakar paragavo saldytu avieciu, gal nuo ju?
Patarkite prasau, kaip elgtis, nezinau ar ir toliau duoti kieto maisto, ar tik MP?

Puses metu vaikuti geriau nuvezti ir parodyti gydytojui,to labiau kad vandens atsisako.
Atsakyti
Jau praejo dukrytei, tik ta viena karta ir pakrove taip keistai... Nieko nedaviau isskyrus MP ir kita diena sauskelniu turinys jau vel buvo kaip iprasta. Matyt avietes netiko.
Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Labas, pries savaite suviduriavom. Atsidurem ligoninej. Gavom lasine lyg ir pradejo taisytis. Kakojom gleivemis. tyrimai nieko nerodo, grizus namo situacija nesikeicia. Jau astuonios dienos, kaip kakojam gleivemis po 4-7 kartus per diena. Gerem jau ir biseptolio, geriam bakterijas. gydytojas dar karta paeme kakuti tyrimui. Gal kuriai taip buvo? ka daret? Mums 5 menesiai, nieko dar nevalgom kaip tik mano pienuka. Skaudziausia buvo, kad vaikas turejo susipazinti su saukstuku tik tam kad gautu vaistu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2010 12 28, 21:55)
Labas, pries savaite suviduriavom. Atsidurem ligoninej. Gavom lasine lyg ir pradejo taisytis. Kakojom gleivemis. tyrimai nieko nerodo, grizus namo situacija nesikeicia. Jau astuonios dienos, kaip kakojam gleivemis po 4-7 kartus per diena. Gerem jau ir biseptolio, geriam bakterijas. gydytojas dar karta paeme kakuti tyrimui. Gal kuriai taip buvo? ka daret? Mums 5 menesiai, nieko dar nevalgom kaip tik mano pienuka. Skaudziausia buvo, kad vaikas turejo susipazinti su saukstuku tik tam kad gautu vaistu verysad.gif

Mums panasiai buvo,tik i ligonine nesigulem,laseliniu irgi negavom,bet viduriavo daug.As jau rasiau,kad padejo pacios virta avizine kosyte,pertrinta pro sieteli ir skysta.Uzteko 2 sauksteliu,kad skrandukas uzsipildytu ir turetu ka virskinti.Mano pienelio pilnai uzteko,bet organizmas susitvarke gavus truputi kosytes.
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2010 12 28, 21:55)

Mums buvo panašiai, bet be ligoninės ir lašelinių. Padėjo tik Biseptol sirupas.
Atsakyti
Jau bus menuo, kaip viduriuojam gleivemis. Biseptolis, bekterijos, colinox ir tt - zymaus pagerejimo nemaciau. Kakutis pakol kas tvarkosi nuo morku smile.gif ir dziaugiuosi, tik nebezinau kaip elgtis toliau, nes as dar neplanavau primaitinimo, nes esam 5 menesiu, bet ka pradejau, matyt ir duosiu toliau morkeles veliau jungsiu bulvyte. Gastroenterologe sako dar neduokit morku, o vel prirase vaistu, kurie rezultatu neduoda. As duodu tas morkeles ax.gif tikiuos mamos sirdis neapgaus. Avizos sako skystina, tad nerizikavau. Man vis neiseina is galvos, kad mum sutriko zarnynas nuo skiepo. Atsirado gydytoja patvirtinusi, kad galejo sitaip nutikti, o seimos gydytoja ko ne zegnojasi, kad ne. Nebezinau. Tik laukiu kada visa tai susitvarkys.
Atsakyti