Įkraunama...
Įkraunama...

Viduriuoja kūdikis, vaikas

Sveikos mamytes,vis seku sia tema ir laukiu pasisakymu del viduriavimo po skiepu.Mums po difterijos-kokliuso-stabliges vakcinos lyg butu sutapimas,pradejom irgi viduriuoti,2sav.Beje skiepintis pradejom nuo 7men.Vaistuku jokiu tikrai nedaviau.Pakomentuosiu apie avizas,jos nesuskystina labiau nei jau viduriuojama :4u: Patariu mamytem,is ekologisku parduotuviu nusipirkti kosyciu jos buna ir be pieno,cukru.Nuo 1-2 saukstuku nieko bloga neatsitiks.
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2011 01 14, 18:51)
Jau bus menuo, kaip viduriuojam gleivemis. Biseptolis, bekterijos, colinox ir tt - zymaus pagerejimo nemaciau. Kakutis pakol kas tvarkosi nuo morku  smile.gif  ir dziaugiuosi, tik nebezinau kaip elgtis toliau, nes as dar neplanavau primaitinimo, nes esam 5 menesiu, bet ka pradejau, matyt ir duosiu toliau morkeles veliau jungsiu bulvyte. Gastroenterologe sako dar neduokit morku, o vel prirase vaistu, kurie rezultatu neduoda. As duodu tas morkeles  ax.gif  tikiuos mamos sirdis neapgaus. Avizos sako skystina, tad nerizikavau. Man vis neiseina is galvos, kad mum sutriko zarnynas nuo skiepo. Atsirado gydytoja patvirtinusi, kad galejo sitaip nutikti, o seimos gydytoja ko ne zegnojasi, kad ne. Nebezinau. Tik laukiu kada visa tai susitvarkys.

pabandykit vadinama ryziu klijuka isvirti. Mes irgi buvom suviduriave, kai buvo 5,5 men. 3 savaites kankinomes, tada tik MP tevalgem, tai pradejau anksciau primaitinima nuo ryziu kosytes... Gal siek tiek padejo..
Papildyta:
QUOTE(Vaistazole @ 2011 01 14, 20:38)
Sveikos mamytes,vis seku sia tema ir laukiu pasisakymu del viduriavimo po skiepu.Mums po difterijos-kokliuso-stabliges vakcinos lyg butu sutapimas,pradejom irgi viduriuoti,2sav.Beje skiepintis pradejom nuo 7men.Vaistuku jokiu tikrai nedaviau.Pakomentuosiu apie avizas,jos nesuskystina labiau nei jau viduriuojama 4u.gif Patariu mamytem,is ekologisku parduotuviu nusipirkti kosyciu jos buna ir be pieno,cukru.Nuo 1-2 saukstuku nieko bloga neatsitiks.

UOj, cia gal nuo organizmo priklauso, bet mums avizos visiskai paleidzia vidurius biggrin.gif Dabar 11 menesiu, jei tik suduodu avizu kosytes, po 2 valandu piiiilnas pampersas skystai skystai... Tai daugiau vienu avizu nebeduodu, maisau su kitom kruopom.
Atsakyti
Del avizu ir kitu grudu ,visko gali buti,nevisiems tinka .Pritariu,reik zinoti savo vaikelio subtilumus. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas visoms,
mano mergyte jau 5 metu, o su viduriavimu taip pat dar turi problemu. Labai keista, nes viduriuoja (saudo kaip ji sako) ji dazniausiai tik darzelyje ir tik karta per diena ar net kas antra-trecia diena. Namie "saudo" gana retai, bet tas tesiasi jau gal puse metu. Gydytoja liepia paimti megini, bet kaip ji paimsi darzelyje? Juk neprasysi krapstyti vaiko kakucio darzelio aukletojos blush2.gif . Nu zodziu nei sis nei tas. Kazin kas cia gali buti? g.gif
Atsakyti
Aš irgi čia ieškau patarimų...
Vaikinukui jau beveik dveji metukai- nei kuo serga, nei kokius vaistukus geria, maistas taip pat tas pats.. Bet jau daugiau nei savaitė pasikeitė kakutis.. Nesakau, kad tragiškas viduriavimas (mūsų pediatrė aiškina, jog viduriavimu reikia vadinti tik tada, kai per dieną kokius 8-10 kartų skysta tuštinasi)
Mūsų bernužėlis skystai, su gleivėmis kakoja 5-6 kartus per dieną.. Neramina ir tai, kad jau kelios dienos tai daro ir naktį, ko iki šiol jau pusantrų metų nėra buvę.. Baisiausia, kad kakoja į kelnytes, tai užpakaliukas žiauriai nušutęs, tiesiog atviros žaizdelės verysad.gif Nepadeda jokie kremukai ir tepaliukai verysad.gif
Girdom ir Smecta, ir gerąsias bakterijas.. Niekas nesikeičia,,,
Vienintelę turim galimą priežastį- paskutinių krūminių dantukų formavimasis,,
Bet ar gali būti toks viduriavimas ir tiek laiko dėl dantukų? Juolab kad dygstant kitiems dantukams nieko panašaus nebuvo,,,
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2010 12 28, 21:55)
Labas, pries savaite suviduriavom. Atsidurem ligoninej. Gavom lasine lyg ir pradejo taisytis. Kakojom gleivemis. tyrimai nieko nerodo, grizus namo situacija nesikeicia. Jau astuonios dienos, kaip kakojam gleivemis po 4-7 kartus per diena. Gerem jau ir biseptolio, geriam bakterijas. gydytojas dar karta paeme kakuti tyrimui. Gal kuriai taip buvo? ka daret? Mums 5 menesiai, nieko dar nevalgom kaip tik mano pienuka. Skaudziausia buvo, kad vaikas turejo susipazinti su saukstuku tik tam kad gautu vaistu verysad.gif

mano mazajam taip buvo,visa menesi,pasirodo vaikui pinlige buvo zarnyne,tai valge tepala Daktarin ir susitvarke.
Atsakyti
Sveikos. Turėjom ir mes viduriavimą. Bet mums buvo ir temperatūra pradžioje. Gėrėme antibiotikus. Tada ir prasidėjo viduriavimas. Liepė gerti gerąsias bakterijas. Tiesa, nepasakiau kad mano trys merginos viduriavo. Tada daviau gerųjų bakterijų. Nuo jų maniškės iki ausų apsiš.... Teko nebeduoti jų. Ir viduriavimas savaime praėjo.
Dabar vėl viduriuojame. Nieko kol kas neduodu. Tik kmynų arbatytę geriam ir pieną labai skiedžiu vandeniu.
Atsakyti
mes iš dalies jau pasveikom..
nors rašiau, kad niekuo mažius neserga, bet dabar, praėjus savaitei po tų nemalonių dienų, darosi aišku, kad buvo prikibęs kažkoks viduriavimo virusas... Mat mažiui ta bėdelė jau praėjo, tačiau prasidėjo dičkei doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRAM: 31 sausio 2011 - 23:23
Sveiki. Turejome ir mes bedu su viduriavimu. Mano mazyliu 8 men. pradejo viduriuoti ir tai vyko visa savaite, daktare sake jog nieko rimto. Bet galu gale patekome i ligonine.. padare visus tyrimus, bet jau viskas tvarkesi. Sake jog buvo kazkoks virusiukas.
Beje mes gereme Enteroli nuo viduravimo (nes nuo Smectos ziaugciojo, neskani ji..), o Enterolyje yra ir geruju bakteriju ir kad viduriavima stabdytu. dar papildomai bifolac gerem. Ir naudojom milumi Heilnahrung – HN jis skirtas viduriuojantiems vaikams. http://www.milupa.lt/?object_id=4458 jo buna vaistinese pirkti kainuoja virs 18 lt.
beje mums liko viena dezute. Gal kam reikia pigiau? Mes siauliuose. Jei ka rasykit i AZ arba telefonu 860202467
Atsakyti
Sveikos mamos, maniskiam 6 men, 3 savaites. viduriuoja jau 4 para. kakis skystas, putotas, tamsiai zalias, su gleivm ir kraujo siuliukais. ir deja, pas mus ne keli kartais, bet maziausiai 20 kartu per diena... prima para turejo temp 37,4 . dabar neturi. Daktarai rimtai po kol kas neziuri, ai, zvaliai atrodo, skysciu pakanka, nors man tai baisiai neramu. Valgo MP. Siuo metu kito maisto daktare liepe neduot. kazin gerai? nes vos tik mano pienuko pavalgo, iskart viduriuoja...
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2011 02 27, 12:15)
Sveikos mamos, maniskiam 6 men, 3 savaites. viduriuoja jau 4 para. kakis skystas, putotas, tamsiai zalias, su gleivm ir kraujo siuliukais. ir deja, pas mus ne keli kartais, bet maziausiai 20 kartu per diena... prima para turejo temp 37,4 . dabar neturi. Daktarai rimtai po kol kas neziuri, ai, zvaliai atrodo, skysciu pakanka, nors man tai baisiai neramu. Valgo MP. Siuo metu kito maisto daktare liepe neduot. kazin gerai? nes vos tik mano pienuko pavalgo, iskart viduriuoja...

duokit specta, bet patariu i viduriavima labai rimtai ziureti, as jau visam gyvenimui pasimokiau, mums panasiai buvo, tai vaikas neteko daug skisciu reikejo laselines statyti unsure.gif paziurekit maumeneli jai idubes labai reiskia skyssiu truksta, o tokio amziaus vaikui baisus dalykas, netemkit laiko kaip mes kreipkites i gyditojus ir reikalaukit, kad tyrimus kakucio darytu, gal kokia bakterija, mums taip buvo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Palme22 @ 2011 02 27, 12:40)
duokit specta, bet patariu i viduriavima labai rimtai ziureti, as jau visam gyvenimui pasimokiau, mums panasiai buvo, tai vaikas neteko daug skisciu reikejo laselines statyti  unsure.gif  paziurekit maumeneli jai idubes labai reiskia skyssiu truksta, o tokio amziaus vaikui baisus dalykas, netemkit laiko kaip mes kreipkites i gyditojus ir reikalaukit, kad tyrimus kakucio darytu, gal kokia bakterija, mums taip buvo  verysad.gif

REIKALAUKIT TYRIMU, PIENAS DAR LABIAU VYDURIAVIMA SUKIALIA
Atsakyti
labutis.
mano vaikas jau 5 diena viduriuoja,suviduriuoja i diena po 3 kartus skystai. ka man daryti? g.gif temperaturos neturi,neveme,zvalus,miega gerai.
Atsakyti