Įkraunama...
Įkraunama...

Viduriuoja kūdikis, vaikas

Sveikos mums 1,5 metuku viduoriuojam jau antra savaite buvom pas gydytoja darem slapimo ir kraujo tyrimus lyg ir viskas gerai israse geruju bakteriju geriam jau kelios dienos bet niekas negereja,valgom ryziu kose o ka dar??geriam daug skysciu katik kazkur skaiciau kad razinu nuovira reikia duoti ?gal kas placiau gali papasakoti kaip ten ji isvirti????
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2011 09 06, 18:18)
Sveikos mums 1,5 metuku viduoriuojam jau antra savaite buvom pas gydytoja darem slapimo ir kraujo tyrimus lyg ir viskas gerai israse geruju bakteriju geriam jau kelios dienos bet niekas negereja,valgom ryziu kose o ka dar??geriam daug skysciu katik kazkur skaiciau kad razinu nuovira reikia duoti ?gal kas placiau gali papasakoti kaip ten ji isvirti????

Mum ta pati beda buvo,savaite tesesi,davem tiesiog geruju bekteriju is smektos. nieko pienisko negalima duoti,gerti duodavom tik melynes. idedavom i puoduka melyniu uogienes ir vzpildavom karstu vandeniu ir ta vandenuka melyniu duodavom...
Atsakyti
O tai gydytoja nedarė išmatų tyrimo ? Nes tiek viduriuot yra nelabai normalu. Kai mes esam viešėje ligoninėje, tai duodavo pankoliu, kmynu arbatas , smekta ,lašelines:) maistas klijingos kosės, džiūvėsiai galima bananu, šiaip griežtas rėžimas. Jeigu vaikas ilgai viduriuoja gali netekti daug skysčiu ir atsirasti acetono.
Mano sunėnas pasigavo salmonele,tai pradžioj vėmė karščiavo ,o dabar jau apie mėnuo kaip viduriuoja
Atsakyti
aciu uz atsakymus bandysim kazka daryti sad.gif na ryt darysim tyrimus bus matyti...;(
Atsakyti
Ziuriu buvau rasiu lygiai pries puse metu, o vat pries pora savaiciu vel mano vaikiukas viduriavo. siuo metu mums jau 1 m i 1 men:) Tai is tyrimu rado daug grybelio, stafilokoko ir dar kazkokios bakterijos, pamirsau pavadinima, o atidaviau seimos gydytojai lapeli. na, bet esme tame, kad viduriavo kokias 4 dienas, tikrai nemazai, ir nakti. tai pora dienu nevalge nieko iskyrus mano piena. nei vandens gere nei arbatu. tiesiog negalejau nieko ikisti. daviau smectos, tai nuo jos apsiveme. mums padejo enterol vaistukai, va situ neisveme. ir dabar kaip ir budami keliu menesiu geriam gerasias bakterijas. ir butent tas restore. mums jos super padeda ir tinka.
Atsakyti
Pasidalinkit kur darotes tyrimus? Kur greiciausiai, kiek laiko uztrunka ir kokia kaina? Ar tikslinga darytis poliklininkoje? 4u.gif
Atsakyti
Mielos mamos,

Gal kurios su tuo susidūrėte praktiškai? O gal šiaip esate girdėjusios apie tokią situaciją?

Iki šiol penkiametis sūnus niekuo nesirgo ir dėl nieko nesiskundė. Vakar iš darželio pasiėmėme su žinia, jog netikėtai po pietų miego stipriai suviduriavo... Nelabai sureikšminote tą žinią, nes kokiam gi vaikui nebūna tokių įvykių... Vakar vakare dar kartelį namuose ilgokai pasėdėjo ant klozeto..
Dėl šventos ramybės nusprendžiau neduoti jokio laisvinančio maisto.
Paryčiais jis vėl paskubomis nulėkė į tualetą. Liepiau nenuleisti vandens ir ... pamačiau, kad viduriuoja su kruvinomis gleivėmis. Niekada nėra taip buvę...
Sugirdžiau Smecta...
Dar tris sykius šiandien tuštinosi, ir visus kartus taip pat- labai skystai, vos ne vandeniu, ir su tomis pačiomis kraujo išskyromis.. Tikrai tai ne išangės (paviršinės kraujagyslės) kraujas.
Klausiau jį patį- sakė, kad tuštinantis visiškai neskauda.
Temperatūros nėra, niekuo nesiskundžia, apetitas geras..
Kas tai galėtų būti, jei tuštinasi su krauju? Žarnyno uždegimas? Bet tai labai žiauru.. Ar būna toks mažiems vaikams? (Juolab kad maniškis maitinasi, galima sakyti, sveiku maistu.. Iki šiol dar nėra ragavęs čipsų ir panašių pusfabrikačių...)
O gal su kokia nors liga gali atsirasti kraujingos išskyros?
Jei nepraeis, pirmadienį keliausime pas savo pediatrą..
Atsakyti
Šiaip menka aš patarėja... Buvo dukrytei vienąkart, kai buvo dar visai mažytė, o aš nuspredžiau jai vietoj mišinuko parduotuvinio pieno duot blush2.gif Daktarė paaiškino, kad tai maisto netoleravimo požymis.
Tikiuosi jums viskas bus gerai ir greit susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už išsakytas mintis..
Norėčiau tikėti, kad ir mano bernužėliui tai nuo maisto.. Tačiau jis nieko iškirtinio tądien nevalgė (skambinau ir auklėtojai dėl darželio meniu...)
Atsakyti
Būtinai pasirodykit pediatrui. Pradžiai turėtų būti paskirtas koprologinis tyrimas ir išmatų pasėlis.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2011 10 08, 21:53)
Būtinai pasirodykit pediatrui. Pradžiai turėtų būti paskirtas koprologinis tyrimas ir išmatų pasėlis.

Koprologinis tyrimas- kas tai? Tai zondo vedimas į žarnyną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'aubes @ 2011 10 08, 18:52)
Mielos mamos,

Gal kurios su tuo susidūrėte praktiškai? O gal šiaip esate girdėjusios apie tokią situaciją?

Gal prieš keletą dienų grybų valgė?Kad ir nedaug? g.gif Maniškiui taip buvo,labai supanikavus buvau,bet per keletą dienų viskas į vietas stojo.Irgi berods ''Smecta'' girdžiau.
Atsakyti