mano mazulis siandie suviduriavo,net prakaitas ispyle kleckuti,visas paraudonavo
,ziuresim,jei nesusitvarkys leksim pas daktaru.

Pabandyk duoti ryziu koses, bent jau maniskiui padeda.
QUOTE(rena @ 2006 05 05, 22:02)
Pabandyk duoti ryziu koses, bent jau maniskiui padeda.
vat tik ryziu dribsniu kosyte sukirto,ziuresim kaip bus

Viduriavimas - ne juokai. As tai rekomenduociau kreiptis i gydytoja. Mums paskutini karta visa tai pasibaige ligonine ir laseline. Viduriu infekcija. Aisku, priezasciu gali buti milijonas, bet tegul jas aiskinasi gydytojai, jie tam ir yra.
QUOTE(Grytute @ 2006 05 06, 11:53)
Viduriavimas - ne juokai. As tai rekomenduociau kreiptis i gydytoja. Mums paskutini karta visa tai pasibaige ligonine ir laseline. Viduriu infekcija. Aisku, priezasciu gali buti milijonas, bet tegul jas aiskinasi gydytojai, jie tam ir yra.
uzjauciu,mano maziui be to viduriavimo dar ir temperatura pakilo,dejuoja mazulis, nakti blogai miegojo,turbut vaziuosim ligoninen,nes jauciu kad kazkas negerai

labutis mamytes,
jus paaskinkit man zaliai
, kaip atskirti kada vaikutis viduriuoja. Mano mažė labai sunkiai prakakoka, kakoja 1 karą į parą, kartais 1k į dvi paras. Kakutis kaip man atrodo toks tirstokas, kaip ir turėtų būti. Bet dabar jau kokios dvi savaitės ji kakoja labai jau skystai, bet vistiek 1kartą į parą.
ar tai reiškia, kad ji viduriuja.
Darėm kaprologinį tyrimą, tai nustatė dizbakteriozė. Gėrėm jogurt kapsulės 1mėn, bet pakartojus tyrimą vistiek rado gleivių ir riebalinių rūgščių. tai dabar duotu gefilus.
Gal jūs mamytės būsit susidūrusios su panašia situacija.
Ačiū
jus paaskinkit man zaliai

ar tai reiškia, kad ji viduriuja.
Darėm kaprologinį tyrimą, tai nustatė dizbakteriozė. Gėrėm jogurt kapsulės 1mėn, bet pakartojus tyrimą vistiek rado gleivių ir riebalinių rūgščių. tai dabar duotu gefilus.
Gal jūs mamytės būsit susidūrusios su panašia situacija.
Ačiū
sveikos mamytes, o as jau net nebezinau ka daryt, mano vaikinui 3 metukai ir jau beveik 2 savaites viduriuoja, jau daugiau nei savaite geriam linex, kmynu, melyniu arbatas, valgom duona ir ryzius, atrodo jau viska isbandziau, buvom pas daktare, pridavem analizus auginti paseli, o atsakymas tik uz savaites, o ka sia visa savaite daryt su tais viduriukais, bijau kad blogai jam nebutu

Sveikutes,
Jau nebezinau ka daryti, todel prasau skubios pagalbos. Gal kuri esat su tuo susidurusi? Po keliu dienu turim isvykti i ilga kelione, o maziukau jau ilgiau nei savaite viduriuoja. Temperaturos nera, nevemia, neberia ir pan. tik laisvi viduriukai. Kreipemes i gydytoja israse Enterol ir viduriu lasiuku, bet nepadeda - vistiek vien vandeniukas. Smekta irgi nepadejo. Gal kuri zinot efektyviu liaudisku metodu kaip padet 1metuku ir 1 menesiuko vaikuciui?
Jau nebezinau ka daryti, todel prasau skubios pagalbos. Gal kuri esat su tuo susidurusi? Po keliu dienu turim isvykti i ilga kelione, o maziukau jau ilgiau nei savaite viduriuoja. Temperaturos nera, nevemia, neberia ir pan. tik laisvi viduriukai. Kreipemes i gydytoja israse Enterol ir viduriu lasiuku, bet nepadeda - vistiek vien vandeniukas. Smekta irgi nepadejo. Gal kuri zinot efektyviu liaudisku metodu kaip padet 1metuku ir 1 menesiuko vaikuciui?
QUOTE(Grytute @ 2006 08 03, 20:47)
Sveikutes,
Yra ir mums panašiai buvę, gydėmės rehydron ir smecta, ne ka padėjo, viduriavimas praėjo po maždaug 12 dienų. Gydytoja sakė, kad kai išviduriuos visą virusą, tai ir praeis

QUOTE(Grytute @ 2006 08 03, 20:47)
Sveikutes,
labai užjaučiu jus tikrai žinau kas tai per bėda.Yra toks vandenukasREHIDRON jis parduodamas vaistinėse ir kainuoja pora litukų.Jį duoda ir ligoninėse kai vaikutis roto virusą pasigauna.Gal jis kažkuo jums pagelbės.