Įkraunama...
Įkraunama...

Viduriuoja kūdikis, vaikas

Na va,bandžiau čia patart,o patys pasigavom tą nelemtą roto virusą verysad.gif Maniškis taip mėgsta viską valgyt,o dabar negalima.Vargšelis nesupranta,kaip tai negalima,sakau sergi,o jis-jei sergu,duok vaistų,po to košės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 04, 21:54)
Na va,bandžiau čia patart,o patys pasigavom tą nelemtą roto virusą  verysad.gif Maniškis taip mėgsta viską valgyt,o dabar negalima.Vargšelis nesupranta,kaip tai negalima,sakau sergi,o jis-jei sergu,duok vaistų,po to košės doh.gif

Linkim laikytis ir kuo greiciau pasveikti. ax.gif

Mes jau pamazu kapstomes. ACIU VISOMS MAMYTEMS! Vakar jau tik du kartus "padare" ir tirsciau. Tfu tfu tfu, kad tik neprisikalbeciau... scare.gif
Bet beda nebutu beda, jei vaiksciotu viena. Prie visu viduriuku persalimas islindo. Slogyte didziausia... mega_shok.gif
Atrodo nelemta mums paatostogaut isvykti... cray.gif
Atsakyti
Smagu, kad taisotės su viduriavimu, nes viduriavimas - baisus dalykas, po viduriavimo gana gausaus paaiškėjo, kad mums salmoneliozė blink.gif

O peršalimą lengviau išgydysit, SVEIKIT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MELA @ 2006 08 05, 12:06)
Smagu, kad taisotės su viduriavimu, nes viduriavimas - baisus dalykas, po viduriavimo gana gausaus paaiškėjo, kad mums salmoneliozė blink.gif

O peršalimą lengviau išgydysit, SVEIKIT 4u.gif

Kada cia jums ta salmonelioze buvo ir nuo ko? Kuo gydetes? ir kur? Kaip vaikiukas jautesi?
Mano dickis irgi neperseniausiai ja sirgo. Buvo l. baisu. Temperatura 3 d. buvo virs 40. I ligonine neveziau, nes jau ten kokia prieziura, tai neduok dieve... Butu numarine. Bet su pediatre buvau susitarus ir skambinau bet kuriu paros metu, veziau statyt laseliniu. Padejo tik antibiotikai. Bet jie isslave visas (beveik) gerasias zarnyno bakterijas. Tai pora menesiu gerem jogurto kapsules.
Po ligos maniau, kad bus numetes svorio. Taciau pasveriau jau pasveikusi po poros savaiciu, tai jis ne tik atgavo svori, bet ir priaugo. Toks tapo nepasotinamas! Net nebeduodam persivalgyt. O tai dar skranduka istampys, storulis uzaugs.
Atsakyti
mirksiukas.gif Sveikos mamytes
Mano mazajai mergytei taip pat yra problema nuo gimimo. Siuo metu mums labai padeda nuo viduriavimo melyniu kisielius, pati isverdu, taip pat geriam smecta ir gerasias bakterijas,virskinimo fermentus. Kai buvo tik 2-ieju menesiu sirgo stafilokoku, siaip ne taip issigydem. O siemet isigijom kita bakterija (kampilobakterija), nezinau is kur ir nezinau kaip gydyt, gal esat kuri nors susidurusi. Bet ji pasireiskia viduriavimu. Dieta, ryziai irgi padeda.
Jei tai nuo dantuku, tai zinokit , kad viskas issispres ir viduriukai susitvarkys, bet jeigu tesiasi ilgiau nei menuo, reiketu susimastyti ir pasidaryti issamesnius tyrimus.

Atsiprasau, kad rasau ne lietuviskom raidem, nes pas mane klaviatura ju neturi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,mes jau sveiki biggrin.gif Eilinį kartą išgelbėjo mus Linex thumbup.gif Viduriavom tik vieną kartą,tik pirmą naktį tempa buvo 40,o vakar pati per dieną nukrito ir vakare jau buvom sveiki thumbup.gif
Atsakyti
Kaip šaunu, kad taip greit sveikstat thumbup.gif
Mes kai turėjom rotą, labai ilgai ir sunkiai gijom, mat prie viduriavimo manoji dar ir vėmė verysad.gif doh.gif
Tikiuos daugiau nepasigausim tos bjaurybės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2006 08 07, 18:23)
Kaip šaunu, kad taip greit sveikstat  thumbup.gif
Mes kai turėjom rotą, labai ilgai ir sunkiai gijom, mat prie viduriavimo manoji dar ir vėmė  verysad.gif  doh.gif
Tikiuos daugiau nepasigausim tos bjaurybės  doh.gif

Praeitą kartą mes ir du kartus vėmėm,o dabar iškart supratau kas per zaraza užpuolė,tai šast vaistukų ir sveiki biggrin.gif
Atsakyti
Lineksas mano mažajai padėdavo, jei būdavo žarnyno problemos. O jei viduriuodavo dėl dantų, tai nieks nepadėdavo ir kartais tai tęsdavos ilgiau nei savaitę. Be to ji nepraleisdavo viso laiko ant puodo. 2-3 kartai per dieną, tik skystai. O po to praeidavo.
Atsakyti
sveikos, gal ir keistokai nuskambes bet mes isbandem babos recepta! padejo! paemiau paprasta bulviu krakmola ir vis pavilgydavau sausainiuka o jis atsikandes ir nesuprasdavo kad ten dar pabaltinta! per para viduriavimas sustojo dar kisieliu viriau skystesni toki kad gertu.
Atsakyti
mano maziuke mergyte, jau beveik savaite kaip viduriuoja verysad.gif vikkas prasidejo nuo gan aukstos temperaturos, kuri laikesi dvi dienas. paskui eme ir nukrito ir visa ta laika gan stipriai viduriavo, dabar siek tiek maziau bet visdar viduriuoja. na daktare sake daug skysciu duot, bet valgo tik MP niek daugiau i burna meima, o per prievarta kazkaip nesinori. jokiu vaistuku neisrase... man jau gaila vaikiuko ir tiek. gal kas zinot kaip galima butu sustabdyti viduriavima?
Atsakyti
na musiskis irgi viduriavo, taj daktare sake nupirkti geruju zarnyno bakteriju. davem 'bifolax'o', dabar 'linex'. ir siaip sake kad ir neviduriuoja geraj yra duoti siu zarnyno bakteriju. taj dabar kiekviena ryta duodam. linex yra kapsules, taj ja reikia atidaryti ir supilti i nedideli kieki vandenuko. tikraj padeda. mums jau nuo 1-2 kartu padejo.
Atsakyti