Įkraunama...
Įkraunama...

Viduriuoja kūdikis, vaikas

Mums labai padėjo "Linex" kapsulės thumbup.gif dar gerai yra "Kreonas"
Kuo daugiau skysčių gerkit ir kaip mamytės minėjo rehidrono vandenuko.
Po visų kančių patarčiau nusipirkti bifoval vaikiškų bakterijų mirksiukas.gif

Sveikit kuo greičiau 4u.gif , nes viduriavimas labai nualina organizmą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2006 08 03, 23:33)
Mums labai padėjo "Linex" kapsulės  thumbup.gif dar gerai yra "Kreonas"
Kuo daugiau skysčių gerkit ir kaip mamytės minėjo rehidrono vandenuko.
Po visų kančių patarčiau nusipirkti bifoval vaikiškų bakterijų  mirksiukas.gif

Sveikit kuo greičiau 4u.gif , nes viduriavimas labai nualina organizmą  doh.gif

Visu 100% pritariu del Linex! O dar gydytoja mums parekomendavo pigesni ir geresni (skonio atzvilgiu) varianta- jogurto (Yogurt) kapsules! Jos isardytos ir subertos i maisteli (tik ne karsta) neturi bjauraus (kartaus, kaip linexo) skonio. Tai as maziui po antibiotiku daviau. thumbup.gif Atstato gerasias zarnyno bakterijas (sudetis kaip ir Linexo).
Beje, mano pirmasis nuo Linexo apsivemes buvo, nes nespejo nuryt kapsules ir istirpo tas apsauginis apvalkalas burnoj, o viduj ziauriai kartus milteliai...
Del Rehidrolio... Maniskis dickis net nesutiko to suraus vandens gert... Daktare sake, tada nors mineralinio duot. O siaip mes nuvezem i privacia klinika ir pastatem laseline-skysciams ir kt. atstatyt, nes savaite viduriavo (salmonelioze buvo apsirges paragaves pyrago teslos).

Linkiu greiciau pasveikti!!!! 4u.gif
Atsakyti
Taip g.gif jei viduoriuojat netenkat daug skysčių, o tai blogai doh.gif , Būtina gerti Rehydron, žarnyno bakterijas. Turętų susitvarkyt mirksiukas.gif Ir dar, viduriuojant negalima duoti PIENO IR JO PRODUKTŲ išskyrus raugintus.
Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu kitoms mamytėms dėl išvardintų gerųjų bakterijų, čia jau pasirinkit patys, jei nepadėjo enterol bandykit kitas.
Liaudiškas ir geras metodas yra morkų ir ryžių nuoviras.
Reikia labai gerai išvirti ryžius su morkomis.Nusunkti (skysčio neišpilti), ryžius ir morkas gerai sutrinti, supilti skystį , išmaišyti ir duoti valgyti kaip sriubytę.
Pabandykit gal padės, taip pat arbatėlės, ramunėlių, pankolių, mėtų, kmynų.
Linkiu sėkmės ir sveikit kuo greičiau. 4u.gif
Atsakyti
Visu 100 procentu pritariu dėl Linex,mes du kartus turėjom roto virusą ir jis mus staigiai pastatė ant kojų.Po viduriavimo dar gerai jį pagert profilaktiškai apie porą savaičių.
EDITAB,norėčiau nesutikti su tavo siūlomu receptu.Pirmiausia jokių morkų!!!Aš kai taip padariau mūsų viduriavimas užsitęsė visai parai,nors viskas jau ėjo geryn blink.gif
Atsakyti
Ir mano dukryte buvo suviduriavus tokio pat amziaus. Visas tas dienas ji nieko nenorejo valgyti, o tik vuduriavo schmoll.gif Vaistukai nedaug ka padejo, bet vis tiek gali duoti LINEX. Belieka laukti, kol pasibaigs viduriavimas. Po viduriavimo mano mergyte atrode labai nuvargusi, numete kg schmoll.gif .
Atsakyti
Kai paskaitau tokias istorijas, mane šiurpas nukrato, nes prisimenu skaudžią savo patirtį. Maniškis pradėjo viduriuoti būdamas 7 mėn. Nepadėjo jokios čia išvardintos priemonės. Galų gale beveik po 2 mėn. gydytoja nusiuntė pas infekcinių ligų gydytoją. Padarius tyrimą, paaiškėjo, kad mano sūnus užsikrėtęs bakterija jarsinija. Žarnyne gerųjų bakterijo buvo likę tik 3%. Ligą padėjo įveikti tik didžiulės antibiotikų dozės. Per tuos mėnesius vaikas numetė daug svorio, nusilpo.
Mano patarimas- nieko nelauk ir reikalauk, kad padarytų išmatų tyrimą. Blogiau tikrai nebus. Kalbu iš savo patirties.
Atsakyti
Aš irgi manau kad pirmiausia reikia padaryti išmatų tyrimą. Daro mikrobiologijos laboratorijoj Tilto g. Vilniuj, nereikia jokių siuntimų tik susimoki ir per savaitę ar greičiau būna atsakymas.
Mano mažoji irgi buvo suviduriavus, daktarė tik bifolac patarė ir viskas, o aš vistik nusprendžiau daryti tyrimą ir pasirodė kad stafilokokas auksinis gyvena.
Atsakyti
Pritariu toms, kurios pataria pasidaryti tyrimus, nes toks viduriavimas nėra normalu.
Beje, dėl morkų. Tai virta jų tyrelė iš tikrųjų padeda, bet skonis labai šlykštus, todėl mano mažoji nevalgė.
Aš patarčiau užplikyti kmynų arbatos, tik nevirk. Jei verdi, tai nuo pilvo skausmo, o užplikyta kietina vidurius.
Na, juk dar mėlynės kietina. Bet jei yra kokia rimta liga, tai gali prireikti ir antibiotikų. sėkmės.
Atsakyti
mano vaikas irgi gan dažnai vidurioja pas mus visada susijes tas viduriavimas su dantukais taip mes naudojam smekta o dar gydytoja patare nipirkti specalu misinuka viduriuojantiems kudikiams nuo gimimo ir mažiems vaikams jis parduodamas tik euro vaistineje firmos milupa vadinasi HEILNAHRUNG HN 25 KAINOJA 10,79 LT po dveju dienu viduriavimas sustoja ji galima naudot kaip misinuka kaip sriuba ir kaip kose thumbup.gif mes tiek visko isbandem tai sitas misinukas tikrai padejo thumbup.gif
Papildyta:
ir dar butinas dalykas kuo daugiau gert vandes kad vaikas neprarastu skysciu
Atsakyti
Oi kaip aciu mamytes... As truputi patikslinsiu simptomus... Tai ne Rotas, nes temperaturos ner. Viduriuoja daugiausiai keturis kartus per diena. Siaip zvalus, daug zaidzia... Bet tai jau tesiasi savaite. Viska bandom - nieks nepadeda. Jau praradau viti. Matyt ligoninen teks gultis. verysad.gif O juk zinot tas infekcines ligonines....
Atsakyti
na zinai mes irgi gulejom ligonyje del viduriavimo vaikui nebuvo net menesio ten tik tirimus padare ir smekta duodavo ir toks buvo rezultatas kad savaite pragulejom tyrimai geri ir vistiek viduriavo ir namo atvaziavom ir vistiek viduriavo taigi nenusimink taip gal jums dantukai auga ? 4u.gif Dar is liaudisku tai isvirk ryziu ir vanduo nuo ryziaus duok pagert kartais irgi padeda smile.gif
sekmes jums mes su jumis tiesiog zinom ka tai reiskia verysad.gif
Atsakyti