šiaip kiek domėjaus, pradėjus įvedinėt naują produktą žarnynas gali nuo streso taip sureaguot, maniškei irgi taip buvo, todėl ryžių košę dažniausiai valgydavom tada kai ta pačią dieną valgydavom daržovienę su moliūgu, nes nuo jo pupai labai palaisvėdavo, o siaip daugiausiai valgėm 7 grudų ir grikių košes, tai nuo jų tikrai normaliai buvo. o kai užkietėja labai gerai slyvų sultytės, per pus atskiestos, labai greit sureaguoja
zinokit mes ir slyvas ir vandenuka kibirais gerian ir darzovenes bet kakutis istiek kietas jau nebezinau kuo ir grebtis net dufalakas nepadeda
jai jus del mano zinutes tai neverta visiems vaikams padeda tai mano vaikas toks jau pavargau begalo sukti galva ka jai duot kad nepustu kad issisiktu (atsiprasau)pagaliau
viskas eltui ka be daryciau zinot jau igriso as labai gailiu tu mamyciu kuris vargsta su vaikais kodel ieniem nieko nu kitiem viskas is karto ir dar visokie kisa savo trigrasi padaryk ta padaryk ana jie ka galvoja kad as sedziu rankas sudejus??????
zodziu issilejauaciu kad skiret demesio
semper bifidus mišinukas nuo vidurių užkietėjimo, padeda labai labai
QUOTE(mergina05 @ 2009 02 01, 22:20)
deje jis nepadeda visiems
Mums papaya padeda
QUOTE(In-gu-te @ 2009 02 02, 01:46)
Kaip suprast papaya? čia jūs patį vaisių duodat ?
QUOTE(Deissy @ 2009 02 01, 22:07)
mano sūneliui padėjo, bet ne iš pirmo karto ir net ne pirmos savaitės, poveikis šito mišinuko atsirado geriant jį visus maitinimus tik 3-ią savaitę...labai džiaugiuosi tuom,kad mišinukas sutvarkė viduriukus taip, kad gėrė vaikas jį gerą mėnesį, pradėjo pats tuštintis, ir mišinuko vartojimą nutraukiau, šiuo metu problemų nebekyla.
QUOTE(Zemiete @ 2009 02 02, 14:09)
Taip,pati vaisiu
Mes savaite laiko kaip valgom darzoviene didelem porcijom. Ir ziuriu kad kuo toliau, tuo kietesnis dukros kakutis
Valgom cukinija, bulve ir kalafijora. Kazi gali buti kad cia nuo kalafijoro? Nes kol jo nebuvom isivede, tai problemu nebuvo.
Ir dar norejau paklausti, ar pradejus primaitinti jau turetu vel pradeti tustintis kasdien? Nes kolkas vistiek pagrindinis maistas dar yra MP
Ir dar norejau paklausti, ar pradejus primaitinti jau turetu vel pradeti tustintis kasdien? Nes kolkas vistiek pagrindinis maistas dar yra MP