QUOTE(RamintaN @ 2011 04 20, 15:01)
sveikos mamytės
Laba diena....

tavo aprasyta situacija labai panasi i mano

(aisku visu 17 puslapiu neskaiciau

) man 20 metu, esu moksleive.... ir man dabar 34-a nestumo savaite

Leliukas labai laukiamas

(tiksliau mes su vyru jo laukiam) gyvenam 2 aukstu nuosavam name, mano mamos name... (tiksliau mamai priklauso 2 aukstas ir stogo palepe) Is pradziu viskas buvo gerai, nors kai su vyru jai pranesem kad laukiuosi, tai ji mane ikalbinejo kad ''susitvarkyciau''... Paskiau baige tokias nesamones sneketi.... kai pradejom galvoti kaip mums reiks gyventi atsirado didele problema... nera vietos... mes dabar su vyru miegame minimaliam kambariuke, kur telpa tik 2-gulis ciuzinys ir daugiau nieko... o ka jau kalbeti apie tai kur deti kudikio lovele... pradejom isirengineti palepe... gryzo mano brolis is vokietijos ir kosmaras prasidejo... prasidejo gerimai naktimis (aisku kieme) girtas grysdavo namo, pradedavo trankytis, rekauti, nejaugi imanoma taip gyventi, dar kai tuoj leliukas bus, o motinai dzin....
Vyrui 25 (na jau galyma sakyti 26 uz 19 d. jo gimtadienis

) Vyras tapati dirba dirba 5-6 metus, bamdem paskola pasiimti, taciau jam niekas nedave, todel kad 3 asmenu seimai atskaicius visus mokescius ir visa kita turi rankose likti 1-2 tukstanciai (na tiksliai nepamenu) o pas ji kadangi sezoninis darbas tai ziema alga buna +- 800-900 Lt, vasara +- 1800-2000 lt... bet apie paskola galejom tik pasvajoti.

Bandem gauti ir valstybes remiama busto paskola, mes ieinam i ta grupe kuri turetu gauti nes esam jauna seima.... taciau jai bankas paskolos neduoda, tai neduoda.... o bankas tai tikrai neduoda
Buvo tokiu atveju, kai brolis girtas grysdavo vidury nakties, ir koliojosi su motina, mane staiga is miegu pazadindavo, neviena karta jau i ligonine norejau vaziuoti nes sona kelias dienas skaudejo po tokiu naktu, viena karta teko ir pagulet, nes brolio merga prisigere, pradejo bludint ir per nakti 2 kartus mane staiga is miegu pazadino, viena karta ant manes uzgriudama... tada prasidejo stiprus gimdos susitraukimai nors man buvo tik 26 savaite... tai mane pagulde i ligonine

su vyru apsvarstem ir galimybe nuomotis buta, taciau ziema jis kazi ar isgaletu, beto su suniu bei tuoj ateisianciu i si passauli naujagimiu kazi ar kasnors noretu priimti.... Tai dabar gyvenam tam paciam durnyne.... brolis kaip visada dejes ant visu daro ka nori... o mes su vyru stengiames kuo greiciau isirengti palepe kad turetume savo uzdara erdve, kad brolis girtas pro sali eidamas istisai nekistu savo galvos
Tad jai kaip tu rasiai, kad tau tevai padeda, tau tau dar gana pasiseke

man padeda ir mane supranta tetis, bet ka jis is kito miesto gali padaryti?

nelabai ka... (mano tevai issiskyre ir tetis turi savo seima), Vyro mama mirus, o tevo irgi galyma sakyt kad neturi... (tevas alkoholikas, simta metu nematytas) o, mano mamai dzin ka brolis daro.... Na bet jai tureciau buti dekinga kad turim stoga virs galvos.... (kol dar musu neisvare

) uoj kiek daug prirasiau...

tikiuosi kad nenusibodo skaityti