QUOTE(sena pažįstama @ 2011 09 04, 17:51)
Manau, kad Seimas jei imtusi to proceso, tai gal padarytu ir isimtis: vaikus pradeti "daryti" nuo 20(ar nuo 22). Jei nesiseka nuo to laiko susilaukti bent vieno vaiko, medikai turetu irasyti tam tikra irasa ir skirti tada siuntima dirbtiniam apvaisinimui(kad jis butu kompensuojamas, o ne kaip dabar-vaiko "pirkimas" uz labai didelius pinigus), jei ir tai butu nesekminga, tokiems zmonems butu mokama pensija be jokiu skrupulu, nes jie butu tureje rimtas pasiteisinimu priezastis su mediku komisiju ilgalaikiais antspaudais. Nors...isivaikinimas tokiais atvejais visai nebloga mintis
Kai butu baime del savo ateities-staigiai ir meile atsirastu vaikams, ir prisirisimas, ir naslaiciu namu nebeliktu tokiais kiekiais.
Jei vaikai gyventu trumpiau uz tevus, jiems galiotu pirmas punktas, pensija priklausytu vis tiek, vis tik pagimde ir uzaugino tuos vaikus, o nelaime atsitikti gali bet kuriam
Dabar yra mokamas kazkoks priedas prie pensiju daugiavaikiu seimoms, kurie uzaugino TVARKINGUS vaikus(kaip suprantu, tai ne vagis, ne zudikus ir pan.)
Kinijoje ivede kazkoki mokesti uz antra vaika arba prievartini aborta. Tuo tarpu Lietuvoje lietuviai nyksta. Vadinkit mane nacionaliste, bet tikrai nenoriu, kad mano anukai maisytusi su kinieciais, afrikieciais. O uzeis jie-isnyksime kaip prusai. Pinigai-visais laikais buvo svarbiausias zmoniu stimulas. Pvz, buvo priimtas istatymas, mokantis motinystes pasalpas 1 ir 2 metais, ir tais metais gimstamumas virsijo visas normas.
Tai galima irgi pavadinti reprodukcija del pinigu, ar ne? Kaip pavadinsi-taip nepagadinsi, dziaugtis reikia, kad daug vaikuciu gime, kad seimos net pametinukus spejo susiorganizuoti.
Stai ir senatves pensijos turetu buti privalomos tik tiems, kurie pagimde du vaikus(ar jie isgyveno-tai jau kitas klausimas), manau, kad tai butu pats geriausias paskatinimas, nei visi privatus pensiju fondai.
Galvoju, gal man i Seima eiti?

Jei vaikai gyventu trumpiau uz tevus, jiems galiotu pirmas punktas, pensija priklausytu vis tiek, vis tik pagimde ir uzaugino tuos vaikus, o nelaime atsitikti gali bet kuriam

Dabar yra mokamas kazkoks priedas prie pensiju daugiavaikiu seimoms, kurie uzaugino TVARKINGUS vaikus(kaip suprantu, tai ne vagis, ne zudikus ir pan.)
Kinijoje ivede kazkoki mokesti uz antra vaika arba prievartini aborta. Tuo tarpu Lietuvoje lietuviai nyksta. Vadinkit mane nacionaliste, bet tikrai nenoriu, kad mano anukai maisytusi su kinieciais, afrikieciais. O uzeis jie-isnyksime kaip prusai. Pinigai-visais laikais buvo svarbiausias zmoniu stimulas. Pvz, buvo priimtas istatymas, mokantis motinystes pasalpas 1 ir 2 metais, ir tais metais gimstamumas virsijo visas normas.

Stai ir senatves pensijos turetu buti privalomos tik tiems, kurie pagimde du vaikus(ar jie isgyveno-tai jau kitas klausimas), manau, kad tai butu pats geriausias paskatinimas, nei visi privatus pensiju fondai.
Galvoju, gal man i Seima eiti?

Į prezidentus Jus
Tik nepagalvojot apie galimybę, jei kažkuri iš Jūsų atžalų nevykdytų dviejų vaikų programos ar nenorėtų pradėt gimdyt nuo 20? Kas tada?