As manau, kad valstybe galetu prisideti duodama kazka vaikui, kuriam daugiau nei 2 metai. Pradekime nuo vaiku darzelio - kiekvienam norinciam.
Gal pradekim nuo to, kad ne visi daugiavaikes seimas laiko tokiomis, kaip kad Jus isvardinote. O jums apskritai nereikia nieko irodinet - rupinkites vaikais, seima, ir spjaukit i aplinkiniu nuomone, juolab kai ji neteisinga
As manau, kad valstybe galetu prisideti duodama kazka vaikui, kuriam daugiau nei 2 metai. Pradekime nuo vaiku darzelio - kiekvienam norinciam.
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 09 04, 21:33)
Kaip daugiavaike motina-pavargau jau nuo amzino priesiskumo, paniekos, izeidinejimo, kvailinimo
nu va, viskas aisku,del ko cia ta jusu visa rasliava,uz vaikus, bet kokia kaina,bile daug,taip sakant svarbiausia kiekybe,o ne kokybe
QUOTE(Sophi @ 2011 09 04, 20:09)
aš esu laisvą žmogaus pasirinkimą.
Laisvą pasirinkimą gali propaguoti tik socialinėje aplinkoje gerai besiorentuojantis ir moralus žmogus, jaučiantis atsakomybę ne tik už savo pilvą, bet ir už kaimyno, šalies, tautos ir atieities gerovę....Tos laisvės per kraštus liejasi, bet žmonės geresni nuo to kažkodėl netampa
Jeigu į temą "nuo ko pradėt?", tai pradėčiau ne nuo namo...o nuo gilių apmąstymų, kuo galiu būt naudingas ne materialumo prasme
Sena pažįstama- palaikymas
Anksčiau bevaikės moterys buvo laikomos nubaustomis už nuodėmes, o dabar kvaišos tos, kurios vaikus gimdo
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 09 04, 20:52)
Anksčiau bevaikės moterys buvo laikomos nubaustomis už nuodėmes, o dabar kvaišos tos, kurios vaikus gimdo
Va kaip viskas apsivertę...
Ne nu klausykit.. Jei Jums pasiseke tureti vaiku, tai nereikia, kad taip pasiseks ir Jusu vaikams
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 09 04, 20:33)
Nesu piktybinis zmogus, akmens uzanty nelaikau, Jus papurkstavot, as papurkstavau, susitaikom ir toliau bendraujam
Nesu irgi nei pries daugiavaikius, nei bevaikius, tik kad labai myliu Lietuva ir su baime ziuriu i ateiti
Kazka daryti reikia, o ka-dorai neismanau.
Tai anaiptol nėra tik Lietuvos problema - tikroji Europa ir tikrieji europiečiai nyksta. Ką daryt? Ar reikia daryt? Nežinau - aš fatalistė
Papildyta:
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 09 04, 20:52)
Laisvą pasirinkimą gali propaguoti tik socialinėje aplinkoje gerai besiorentuojantis ir moralus žmogus, jaučiantis atsakomybę ne tik už savo pilvą, bet ir už kaimyno, šalies, tautos ir atieities gerovę....Tos laisvės per kraštus liejasi, bet žmonės geresni nuo to kažkodėl netampa 
Mano ir jūsų laisvė baigiasi ten, kur prasideda mūsų kaimynų laisvė. Laisvė nėra anarchija!!!
Jaunimas dabar agresyvus....
Jei čia ir man taikyta, tai malonu, kad aš dar prie jaunimo
QUOTE(kumiko @ 2011 09 04, 20:47)
nu va, viskas aisku,del ko cia ta jusu visa rasliava,uz vaikus, bet kokia kaina,bile daug,taip sakant svarbiausia kiekybe,o ne kokybe 
QUOTE(jurgacka @ 2011 09 04, 20:46)
O jums apskritai nereikia nieko irodinet - rupinkites vaikais, seima, ir spjaukit i aplinkiniu nuomone, juolab kai ji neteisinga
pritariu
QUOTE(jurgacka @ 2011 09 04, 20:55)
Ar Jus raginate grizti i visuomene, kai visos pazangiau mastancios moterys buvo kaltinamos raganavimu ir deginamos ant lauzo?
Nei raginu nei ką
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 09 04, 21:06)
Ne be reikalo džiaugiuosi, kad gimiau pačiu laiku
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 09 04, 22:03)
kalba ejo apie vaiku gyvenimo kokybe,jei ka
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 09 04, 16:51)
Kaip manote, kodel? Gal todel, kad kad jaunysteje, kai buvo pats vaisingiausias periodas, tu vaiku nesinorejo, nes mintys tik vienos-nera triju aukstu namo ir milijono saskaitoj?
Nepykite, bet jus nesveika. Vietoj rasinejusi nesamones, geriau pasidomekite, kokios buna aplamai nevaisingumo priezastys.