Įkraunama...
Įkraunama...

Stapelija

QUOTE(ina' @ 2007 04 19, 17:27)
Ar gerai stapelija laikyti ant pietines palanges?Mano sakeles mazytes tik pasodintos - tapo ne zalios,o rausvos. blush2.gif  4u.gif

Rausva spalva reiškia nudegimą sad.gif tikrai patrauk tolėliau nuo lango. Stapelijoms reik išskaidytos šviesos, juolab auginukams. Mano pastebėjimais joms vasarą geriausiai tinka rytinės, vakarinės palangės, na o žiemą aišku idealu pietūs.
Atsakyti
QUOTE(ifigenija @ 2007 04 19, 20:03)
Rausva spalva reiškia nudegimą sad.gif tikrai patrauk tolėliau nuo lango. Stapelijoms reik išskaidytos šviesos, juolab auginukams. Mano pastebėjimais joms vasarą geriausiai tinka rytinės, vakarinės palangės, na o žiemą aišku idealu pietūs.

Aciu ifigenija 4u.gif Einu perkelsiu savo stapelija ant kitos palanges - tikiuosi atsigaus blush2.gif ax.gif Buvau tikra,kad joms kaip ir kaktusams reikia pietines palanges doh.gif 4u.gif
Atsakyti
as taip pat noreciau situ geliciu .kur galima ja nusipirkti?kokios grazios. wub.gif
Atsakyti
Keisčiausia, kad parduotuvėse jų nebūna arba labai retai būna smile.gif Na, nebent huernijų dar teko matyt porą kartų. Nuskabyt šakelių ir duot galėčiau duoti Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
o vilniuje niekas nenori pasikeisti?nes i kauna tai tikrai manes vyras nevez del geliciu. cry.gif cry.gif cry.gif aciu
Papildyta:
jei atsirastu norinciu pasidalinti stapelijos ar huernijos sakelemis busiu labai labai dekinga. 4u.gif man patinka labai stapeijos su gelemis an kuriu demeles.koks grozys.
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nika @ 2007 05 04, 14:47)
o vilniuje niekas nenori pasikeisti?nes i kauna tai tikrai manes vyras nevez del geliciu. cry.gif  cry.gif  cry.gif aciu
Papildyta:
jei atsirastu norinciu pasidalinti stapelijos ar huernijos sakelemis busiu labai labai dekinga. 4u.gif  man patinka labai stapeijos su gelemis an kuriu demeles.koks grozys.
wub.gif

Mačiau Akropolyje, šalia Maksimos esančioje Florissimoje(atrodo taip vadinasi). Šalia kaktusų padėtos nežydinčios, tokios vos gyvos, nes nelaistomos. Tik nežinau ar stapelijos ar hurenijos doh.gif .
O maniškės dar mažos blush2.gif .
Atsakyti
aciu ,bandysiu rasti. 4u.gif
Atsakyti
mano stapelijos prigijo,ir net vaikiukus dvi jau isleido wub.gif
aciu Fikuseliui,kad pasidalijo
Atsakyti
Malonu girdėti-sėkmės auginant thumbup.gif
Atsakyti
aciu:)
Atsakyti
Pirmą kartą pražydo Stapelianthus decaryi wub.gif