Įkraunama...
Įkraunama...

Stapelija

Šitą parsisiunčiau iš Ukrainos smile.gif
Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Labukas. Susiduriau su tokia problemike. Prazydo mano stapelia grandiflora, bet is laiptines ar is kur ileke didele muse ir ant ziedo kirminiuku pakakojo, kaip slykstu verysad.gif Gal Neemazal padetu? g.gif gal kas zinote ka daryti? gal ta zieda nukirpt ir ismesti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 07 24, 14:03)
Pirmą kartą pražydo Stapelianthus decaryi wub.gif
user posted image
user posted image

o oks grozis, kaip as panasios noriu, o turiu tik paprastute bordine... jau taip ja myliu kad auga kaip ant mieliu smile.gif
Atsakyti
Jei esi is Vilniaus, galiu tokios duoti

user posted image
Atsakyti
Kokia gražuolė Kamaniukės stapelija wub.gif labai norėčiau vaikiuko, galiu į ką nors keist arba pirkt wink.gif
Atsakyti
Galiu duot sakeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 07 24, 13:03)
Pirmą kartą pražydo Stapelianthus decaryi wub.gif
user posted image
user posted image

oho wub.gif wub.gif wub.gif ,gal kada jos vaikus pardavinesit? blush2.gif
Atsakyti
Po metų kitų manau galėsiu apdalinti biggrin.gif Dabar dar maža smile.gif
Atsakyti
namuose mamyte augina paprastaja stapelija. pries kelis menesius isleido atauga, panasia i banana. nesupratom, kas ten, nes i zieda visai nepanasi. siandien pamaciau persprogusia ir pilna seklu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Įdomu, ar iš tų sėklų galima būtų sudaigint augaliuką g.gif
Atsakyti
gali pabandyti, kol vejas neispute smile.gif bet jei labai nori, galiu nulauzti kelias sakeles.
Atsakyti
sveikutes,esu labai susizavejus siomis gelytemis.Kaip noreciau! Islaksciau daug geliu parduotuviu,uzsakyma daviau.Bet negavau...Gal galit Kuri man suveikt kokia atzalele? Veiksmas Kaune.Galeciau pamainyt i kitokia kokia gelyte.
Atsakyti