Įkraunama...
Įkraunama...

Stapelija

QUOTE(Safyra @ 2007 08 25, 18:13)
sveikutes,esu labai susizavejus siomis gelytemis.Kaip noreciau! Islaksciau daug geliu parduotuviu,uzsakyma daviau.Bet negavau...Gal galit Kuri man suveikt kokia atzalele? Veiksmas Kaune.Galeciau pamainyt i kitokia kokia gelyte.

Dazniau uzsuk i skireli Perku, parduodu, keiciu, dovanoju. Pries kelias dienas viena mamyte Stapelijas pardavinejo tai ir as viena suspejau nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyra @ 2007 08 25, 19:13)
sveikutes,esu labai susizavejus siomis gelytemis.Kaip noreciau! Islaksciau daug geliu parduotuviu,uzsakyma daviau.Bet negavau...Gal galit Kuri man suveikt kokia atzalele? Veiksmas Kaune.Galeciau pamainyt i kitokia kokia gelyte.

Jei labai reikia galiu uz koki sokolada baltaji blush2.gif tau pora plenciuku skirtingu rusiu- bet stapelija tikra turiu- tik viena, ir kol kas jos nelauzau- mazyte.
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2007 07 27, 11:25)

Šitokios kam reik Kaune galiu pašefuot , turiu daug visoms užteks , kaip tik norėtusi pamažinti krumelį
Mano albume yra nuotrauka

LadyStar tiesiog gražuolis tavo kaktusiukas thumbup.gif , kadanors ir aš norėsiu į eilę ax.gif
Atsakyti
sakykit, o kada jos zydet pradet turi????
pernai pavasari gavau is vienos mamytes daigiuku, nu auga kaip pasiutusios, kasdien aptyrineju, bet ziedu kraunant nematau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2008 02 16, 23:59)
sakykit, o kada jos zydet pradet turi????
pernai pavasari gavau is vienos mamytes daigiuku, nu auga kaip pasiutusios, kasdien aptyrineju, bet ziedu kraunant nematau blush2.gif

Jos pradeda zydeti i antra vasaros puse, daznai net visai rudeni. Priklauso nuo salygu ir rusies.
Atsakyti
Mano zydejo rudeni 3 ziedais biggrin.gif Nu jau grozis wub.gif Po to dar turejo pumpuru,bet numete...Tikiuos bus viskas gerai.
Atsakyti
Vandenėlio galėjo pritrūkti pupmpurėlių auginimo metu... Kai krauna pumpuriukus, reikia stebėt, kad netrūktų drėgmės, kitaip nubarsto...
Atsakyti
Sveikutes,as ir pakereta siu gelyciu grozio...Anksciau turejau labai didele stapelia,ta dryzuota,labai gausiai kasmet zydejo thumbup.gif .Laikiau virtuvej,na kvapas ne koks,bet siaip virtuvej nesijaute,o tik ikisus nosi uz uzuolaikos "i palange".
Bet karat grizusi is darbo radau sudraskyta(suo pasidarbavo,matyt kvapas nepatiko cray.gif .Taigi dabar tik ataugele liko verysad.gif .Bet uzsisakiau stapelia hirsuta sekluinternetu.Siandien gavau ir is karto pasodinau i kaktusu zeme.Gal kas turite patirties??gal kuri auginote is seklu???Idomu po kiek laiko isdiks... g.gif
O radau informacjos,kad tas seklas reikia brandinti apie metus,nors galima seti is anksciau(tipo,dar greiciau sudigs,seti i kaktusu zeme).
Atsakyti
Na kur tos stapeliju gerbejos!!! lotuliukas.gif
Zinokit,nespejau savo seklyciu pasodinti ,o jos jau pradejo lysti biggrin.gif thumbup.gif Kol kas dar ne visos,pasodinau 10,matai lendancias 5.
Atsakyti
Niekad nesejau jojkiu stapeliju ir ju giminaiciu. Tai tavo patirtis tikrai thumbup.gif thumbup.gif Ar jos po lempa, ar siaip ant palanges??
Sekmes auginant!!!!
Atsakyti
Sėjau, sudygo pusė, gal kokios penkios, ir labai puikiaisiai auga ir toliau, ir naujas atžalėles leidžia. Palyginus su kitais kaktusais dygimas ir augimas lengvas smile.gif Tik va neaišku, kada pražydės.

Po mėnesio dygimo jos buvo tokios smile.gif

user posted image

Po 7 mėnesių jos jau buvo tokios smile.gif

user posted image

Gražūs laikai buvo, dabar jau tingiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusine: 18 kovo 2008 - 10:51
Aš irgi kažkaip svajoju vis apie daugiau stapelijų, huernijų rolleyes.gif Gerai sėti būtų... Gal vasarą smile.gif
Atsakyti