Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(dzūkė @ 2011 05 08, 18:56)
Kadangi aš jau esu išvadinta pedante hihihi.gif , tai man tas klipas  kraupokai atrodė hihihi.gif

Pasižiūrėjau daugiau video ir pakraupau. blink.gif Maniau, kad reikia švelniai ir atsargiai su sanpaulijomis, o jis tik - tep lep ir yra. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2011 05 08, 22:59)
o jis tik - tep lep ir yra.  biggrin.gif

užtai kaip nuostabiai sanpaulijos pas Jenikejevus žydi... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 08 gegužės 2011 - 22:15
QUOTE(ausrazs @ 2011 05 08, 22:14)
užtai kaip nuostabiai sanpaulijos pas Jenikejevus žydi... rolleyes.gif

Čia jų ir yra filmuota medžiaga? bigsmile.gif
Žiūrėjau ir stebėjausi, kad viską taip lengvai ir nesicackindami daro, o gėlės sau bujoja! Aš cackinuosi su jomis ir man šitaip nepavyksta. doh.gif
Atsakyti
Matyt taip jau yra - kuo labiau cackiniesi, tuo labiau išlepini lotuliukas.gif

Iš patirties matau, kad pvz geriausi prigyja ir vaikus be vargo išaugina tie lapeliai, kurių man nereikia. jei tik šiaip dėl pagailėjimo neišmetu lapelio ir pamerkiu, tai būtinai jis šaknis išleidžia, net vaikus jau vandeny ima leisti, o jei noriu labai išsiauginti, tai ne visada pavyksta. smile.gif

Šiemet per žiemą ir pavasarį vieną gėlę norėjau atsinaujinti, tai nežinau, kiek lapelių supuvo, niekaip neprigijo. O kitos lapus apskainiojau ir keletą pačioje žiemos pradžioje pamerkiau, nes gražūs sveiki, dideli lapai buvo (ten treileris buvo) tai tikriausiai visi lapai tokiu nepalankiu metu šaknis išleido, net vaikai vėliau formuotis pradėjo. doh.gif Tada jau iš vis gaila išmeti buvo, tai sodinau smile.gif

Dar vienas iš kuriozų - mano du nepavykę bandymai įsigyti Goluboj Tuman
user posted image

user posted image

Antroji,atrodo baigiu išsiaiškinit, bus Blue Dragon. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 gegužės 2011 - 07:49
oi kokios gražios tavo sanpaulytės
Maniškės po šios vargo žiemos tik pirmus žiedukus kelia. O blogiausia ,akd laikaiu jas super ekstermaliomis salygomis, tai pavadinimu lapukai neatlaikė, pajuodo net apsaugoti lipni ajuosta... Nu gavosi kad laukiu kada išsiskleis kad palei pavadinimu nuotrupas pavadinimus atstatyčiau. gerai kad dar yra kažku rpernykščiai užrašai ir foto, tai atrinksiu.Ale rūpesčio kieks. Bet įdomu prieinu ir palei lapukus bandau prisimint kur kokia veislė.

O kad namie žeidū būtų tai nusipirkau maksimine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 05 08, 13:58)
Dydis. Mini veislės smulkesnio "formato".

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Man reikia Jūsų koncultacijos.
Šiandien KLP ermitaže nusiroviau už 0,08 ct. nukainuotą sanpauliją .Ant jos http://dimetris.com...._mix_1__125.jpg užrašyta "Helena mix"
Tai klausimukas būtų toks ar Helena jos pavadinimas ar kaip visada gamintojo išmyslas g.gif ar galiu drąsiai vadinti Ermitažine nuostabiąja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 09 gegužės 2011 - 17:06
user posted image
Atsakyti
mano Blue Dragon wub.gif
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras. Gal ne visai vietoje klausimas, bet kuo gydyti sanpaulijos miltligę (atrodo, kad šia liga serga mano gėlytė). Serga tik viena dovanota gėlytė, nenoriu, kad užsikrėstų kitos. Prisiskaičiau daug SM, radau, kad purkšti Topazu, bet dabar jau nerandu, kokiomis proporcijomis. lapeliai kaip apibarstyti miltais, ant žiedelių apačios daugiau matosi, ant žiedlapių tokios baltos dėmelės, kaip kokio pelėsio, kurios vėliau paruduoja. Nepavyksta įkelti foto verysad.gif
Visai netikėtai pradėjau auginti sanpaulijas, labai jomis džiaugiuosi (turiu 3) ir va kokia nelaimė, tai labai graužiuosi.
Atsakyti
QUOTE(kristi_22 @ 2011 05 09, 20:44)
purkšti Topazu, bet dabar jau nerandu, kokiomis proporcijomis. l

Proporcijos turi būti nurodytos ant pakuotės. Niekada nenaudojau, tai nežinau...

'Strawberry Fields' šį pavasarį nepašykštėjo strazdanėlių smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 05 09, 21:34)
Proporcijos turi būti nurodytos ant pakuotės. Niekada nenaudojau, tai nežinau...

'Strawberry Fields' šį pavasarį nepašykštėjo strazdanėlių smile.gif
user posted image

Oi bigsmile.gif šita "žemuogėlė" viena iš mano svajonių wub.gif pasidalinkit kas nors lapeliu 4u.gif
Atsakyti