Gėlytė atrodo super
Dar tokios visos baltos nemačiau

Dar tokios visos baltos nemačiau

linaule
labai šauni gėlytė
labai šauni gėlytė

Jaunutė

Pirmasis mano "Apache Primrose" žiedelis. Skleidėsi, "išsilankstinėjo" ilgai ilgai.

Išsimainyta bevardžiukė (tik aš jas vis tiek pasivadinu, tik prieky rašau raides NN, t.y. "no name")

Ir dar vienas bandymas jau rodytą RS - Čary nufotografuot, nes kažkaip vis nesigauna to jos pilnumo ir solidumo "pagaut". Ir dar neažai neišsiskleidusių pumpurėlių yra.

Išsimainyta bevardžiukė (tik aš jas vis tiek pasivadinu, tik prieky rašau raides NN, t.y. "no name")

Ir dar vienas bandymas jau rodytą RS - Čary nufotografuot, nes kažkaip vis nesigauna to jos pilnumo ir solidumo "pagaut". Ir dar neažai neišsiskleidusių pumpurėlių yra.

linaule, Alyvuoge+, Dagili, gražus

Sveiki
,
aš ir auginu sampaulijas. Turiu pakol dar tik keletą... Bet norėjau paklausti, kaip jūs išgaunat tokias gražes spalvas?
aplamai. Kaip jūs jas kryžminat? aišku jei nepaslaptis

aš ir auginu sampaulijas. Turiu pakol dar tik keletą... Bet norėjau paklausti, kaip jūs išgaunat tokias gražes spalvas?

QUOTE(Dagilis @ 2011 05 22, 16:54)
veisėjų išvestos veislės
Augalų pasaulyje sakoma - selekcininkų.
sveikutės, koks čia visų gėlyčių grožis
, o aš kovo mėn. iš Vilnietės papirkau šio grožio: dvi įšaknydintas ir du lapelius, vienas lapelis pasimirė, kitas auga
, o įšaknydintos jau žiedelius rodo, tai mulen ruž ir shanson. Kai tik plačiau praskleis savo grožį ir aš įmesiu foto
Dabar turiu tik šešias sanpaulijas, bet jaučiu, kad dar pirksiu, manęs jų auginio karštinė dar neapleido

Dabar turiu tik šešias sanpaulijas, bet jaučiu, kad dar pirksiu, manęs jų auginio karštinė dar neapleido