Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

user posted image
Atsakyti
Gėlytė atrodo super thumbup.gif
Dar tokios visos baltos nemačiau bigsmile.gif
Atsakyti
linaule
labai šauni gėlytė wub.gif
Atsakyti
Jaunutė wub.gif
user posted image
Atsakyti
Pirmasis mano "Apache Primrose" žiedelis. Skleidėsi, "išsilankstinėjo" ilgai ilgai.

user posted image

Išsimainyta bevardžiukė (tik aš jas vis tiek pasivadinu, tik prieky rašau raides NN, t.y. "no name")

user posted image

Ir dar vienas bandymas jau rodytą RS - Čary nufotografuot, nes kažkaip vis nesigauna to jos pilnumo ir solidumo "pagaut". Ir dar neažai neišsiskleidusių pumpurėlių yra.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 21 gegužės 2011 - 13:59
linaule, Alyvuoge+, Dagili, gražus wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image,user posted image,user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 22 gegužės 2011 - 09:58
Sveiki 4u.gif ,
aš ir auginu sampaulijas. Turiu pakol dar tik keletą... Bet norėjau paklausti, kaip jūs išgaunat tokias gražes spalvas? g.gif aplamai. Kaip jūs jas kryžminat? aišku jei nepaslaptis biggrin.gif
Atsakyti
Nieko mes neišgavinėjam ir nekryžminam. T.y. veisėjų išvestos veislės, o jų pasaulyje yra labai daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 22 gegužės 2011 - 15:56
QUOTE(Dagilis @ 2011 05 22, 16:54)
veisėjų išvestos veislės

Augalų pasaulyje sakoma - selekcininkų.
Atsakyti
Persiprašau - selekcininkų.
Atsakyti
sveikutės, koks čia visų gėlyčių grožis 4u.gif , o aš kovo mėn. iš Vilnietės papirkau šio grožio: dvi įšaknydintas ir du lapelius, vienas lapelis pasimirė, kitas auga smile.gif , o įšaknydintos jau žiedelius rodo, tai mulen ruž ir shanson. Kai tik plačiau praskleis savo grožį ir aš įmesiu foto smile.gif
Dabar turiu tik šešias sanpaulijas, bet jaučiu, kad dar pirksiu, manęs jų auginio karštinė dar neapleido lotuliukas.gif
Atsakyti