Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Jeigu veisles ypatumai labai gajūs, gali kompaktinti kaip nori be rezultatų ... Dėl to atsakiau keliu veislių, nors žydėjimo gražiai. Nežinau kitų priemonių formuoti kaip tik pakankamai šviesos iš visų pusių.
Atsakyti
QUOTE(Rajnele @ 2011 05 25, 11:23)
sumasciau, kad noriu viena palange sanpaulijom apstatyti - grazu kai daug ziedeliu smile.gif

tai as cia biski, su gal kiek ir nagloku prasymu  ax.gif gal kuri Vilniuje galetumet padovanoti lapuku pasidauginimui ju?

nei spalvos, nei veisles man reiksmes neturi - noreciau sulaukti zieduku - tai svarbiausia smile.gif

Aciu mamytei, pasidalijusiai su manim tuo geru groziu smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
NOID'ukas
user posted image

Pramoninukės arba tiesiog naminukės (antroji jau rodyta, tik daugiau išsiskleidus)

user posted image

user posted image

Ir Red Lantern
user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti,dėl ko ruduoja žiedeliai,net nespėję išsiskleist?
Atsakyti
sveikos,
na vis uzsuku i jusu tema, toooooku groziu turit wub.gif noreciau paklausti kur galima rasti margalapiu sanpauliju, kur jus perkat? labai man jos siumpatisko, noreciau isigyti ir pabandyti susidraugauti wub.gif gal kuri turit pasiulyti netycia blush2.gif
Papildyta:
ir ar buna mini sanpaulyciu su margais lapeliais?
Atsakyti
va sito labai grazios wub.gif kazin kuri gausiau zydetu? gal patartumete?
Letnije Sumerki
(K.Morev)
Rečka Severka (Jan Zubo)
Atsakyti
O mano taip lauktas Lindos Bee žydėjimas atrodo vėl "pro šoną". T.y. pirmąjame apskritai nieko panašaus į ją nebuvo, bet "nurašiau" žiemai. Dabar žiūriu, kitaip, bet vis tiek kažkaip įtartinai ne toks tas pirmas žiedelis. Bet dar palauksiu kitų.

Ai dar. Gal galit patart kaip pražydint vieną ožką(žydėjimo stimuliatoriai ar šiaip kažkokios auginimo ypatybės?) ? :] O tai krauna sau lapus virš metų, žaliuoja, gausėja , rods neturi kuo skųstis, o nė vieno žiedelio anei pumpurėlio iki šiol nemačiau. Galvoju užpykt man ant jos ar dar ne. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Raun'a @ 2011 05 27, 11:12)

Būna, kažkokią turėjau, bet nudaigojau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2011 05 27, 13:12)
sveikos,
na vis uzsuku i jusu tema, toooooku groziu turit  wub.gif noreciau paklausti kur galima rasti margalapiu sanpauliju, kur jus perkat? labai man jos siumpatisko, noreciau isigyti ir pabandyti susidraugauti  wub.gif gal kuri turit pasiulyti netycia  blush2.gif
Papildyta:

Na pabandymui jei nori įsitaisyk po 1 mini , standartą ir margalapi standartą... ir tada paauginusi galėsi pasirinkt kas tau labiau limpa.

Na aš pvz negaliu miniukiu augint...nudaigoju. Jos jautresnės.
Atsakyti
na, supratau tada, kad reik ne nuo miniaturu pradeti smile.gif
gal kuri noretu man pagelbeti ir nebrangiai parduoti margalapes sanpaulijos vaikiuka ar lapeli??? geriausiai butu Kaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 05 28, 10:25)
Na aš pvz negaliu miniukiu augint...nudaigoju. Jos jautresnės.

Aš negalėčiau taip pasakyti, pas mane mini ir pusiau mini auga ne prasčiau nei didžiosios. Nepastebėjau jų didesnio jautrumo. Tiesiog reikia stengtis neperlaistyti (juk vazonėliai maži), nepermylėti trąšomis ir dideliais indais, nes mažylės taps didelėmis.

Papildyta:
QUOTE(Raun'a @ 2011 05 28, 15:06)
na, supratau tada, kad reik ne nuo miniaturu pradeti  smile.gif

Pradėti galima nuo pramoninių miniatiūrų - jų būna parduotuvėse. Mažutės, apsipylusios žiedais jos kaip žaisliukai, iškart pelni simpatijas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 28 gegužės 2011 - 21:46
Truputis baltumo šį lietingą rytą smile.gif :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti