Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

user posted image,user posted image,
Atsakyti
Dar šiek tiek žiedų.
Otical Illusion
user posted image

Playfull Spectrum.
user posted image

user posted image

ЕК-Вишневая Метель. Anksčiau labai prastai žydėjo, užnyko, ruošiausi jau atisakyti, bet vis dėlto lapą pasilikau ir šiemet jaunas augalas visai gražiai pražydo. Tikra vyšnios spalva. Tik lapai kiek po žiemos nukentėję negražūs.
user posted image

Labai gražiai šiemet žydi
Ness' Forever Pink
user posted image

Ir Blue Dragon
user posted image

Matyt būna kažkokie metai palankūs ir ne kokia nors veislei. Pernai mano Ness' Forever Pink ir namuose, ir darbe žydėjo kažkokiais išsikraipiusiais žiedais. O šiemet bent jau naminė nuostabiai pražydo, darbe kol kas dar tik pumpurai.
o šiemet tas pats su Jubilee Red namie skleidėsi skleidėsi - taip ir stovi kažkokie deformuoti, tarsi iki galo neišsiskleidę žiedai. Darbe irgi vienas žiedas pražydo - kažkoks nelabai. O pernai buvo labai gražūs žiedai.
Atsakyti
Nu labai,labai wub.gif gražu thumbup.gif jau matau pas ką "kaulinsiu" Playful Spectrum lapuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gražios sanpaulijos. Šeimininkei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image,user posted image,user posted image,user posted image,user posted image
Atsakyti
Merginos, gražus pas jus žydejimas wub.gif
Atsakyti
Kokios gražios sanpaulijos! thumbup.gif wub.gif
Man ypač gražios "taškuotos" ir švelnių spalvų, pereinančių iš ar į baltą spalvą. Kaip linaulės It's Raining, Kerpenos Playfull Spectrum. O jei dar ir "lengvas" fantazy, tai išvis mmm... wub.gif
Dar ausrazs dideli balti žiedai pakerėjo. wub.gif

Aš kol kas džiaugiuosi tik pramoninukės gausiu žydėjimu, auginu vaikučius, šaknydinu lapelius ir baisiai laukiu pirmųjų veislinukių žiedelių. bigsmile.gif
Atsakyti
nuostabios visų gėlytės, nu šakės seilė tysta čia apsilankius, aš jau noriu žiedelių biggrin.gif o dar tik lapukai sumerkti į vandenėlį biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Pristatau ir as savo tik tik pradejusia skleistis RS-Furija. Visu ziedeliai tiesiog nuostabus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVT: 30 gegužės 2011 - 09:42
SVT, dailus žiedelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 30 gegužės 2011 - 09:49
Labai gražių žiedų mergaitės prikrovėt. 4u.gif thumbup.gif

Maniškės jau jau skeidžiasi....pagaliau sulauksiu ir aš šventės.
Atsakyti
Mergaitės, gal turite savo kolekcijoje LE-Vach-Vach-Vach (ЛЕ-Вах-Вах-Вах)
ir EK-Čiornaja žemčiužina (ЕК-Черная Жемчужина) lapelių parduoti? blush2.gif
Pražydo ir mėgstamiausia pramoninukė wub.gif
Atsakyti