Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(alio-nka @ 2011 06 15, 18:42)

ir dar pora "geltonu"

Ir mane sužavėjo Sunkissed Rose bigsmile.gif thumbup.gif Tikrai geltonesnių nemačiau. Ir dar tie rausvi kraščiukai. Net gyvai pamatyti užsimaniau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 06 16, 12:10)
Ir man wub.gif  biggrin.gif (Sunkissed g.gif )

g.gif o cia tai geras,bandziau googlinti meta ir taip ir taip,as is cia pirkau,tai taip ir uzrasiau,reikes kada per rusu forumus prabegti,koks is pavadinimu teisingas, tuo labiau kad Sunkist-yra Sorano, o Sunkissed- (Lyndon Lyon Greenhouses/D. Herringshaw),va ir is paruodos foto radau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 17 birželio 2011 - 00:17
Pagal AVSA veislės pavadinimas SUNKISSED ROSE, nes klaidos tikimybė maža, bet ji vis dėlto išlieka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 17 birželio 2011 - 07:12
Sveikos, ir aš turiu vieną sanpauliją, parsivežiau lapukų kitokios spalvos, sukišau prie savo mažutės, dabar apžiūrėjau, kad šakneles jau išleido, ar man tuos lapukus persodyti į atskirus vazonėlius? blush2.gif
Atsakyti
Išsiskleidė pirmas 'Rob's Loose Noodle' žiedas. Patinka, tarsi žiūri savo melsva akute smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 06 17, 12:17)
Išsiskleidė pirmas 'Rob's Loose Noodle' žiedas. Patinka, tarsi žiūri savo melsva akute smile.gif
user posted image

Koks gražuolioukas vaikiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 06 17, 12:17)

Ir žiedlapiai labai gražiai išsidėstę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kimalaugno @ 2011 06 17, 10:03)
dabar apžiūrėjau, kad šakneles jau išleido, ar man tuos lapukus persodyti į atskirus vazonėlius?  blush2.gif

Tai reikėjo iškart į atskirus vazonus sukišti, iš esmės tai jeigu vietos yra tame vazonėlyje kuriame dabar tie lapukai, gali likti ir ten, kai prisiaugins vaikučių atkirsite į atskirus vazonėlius.

QUOTE(ausrazs @ 2011 06 17, 11:17)

Labai gražus wub.gif

Čia šiaip smalsauju, merginos, po kiek rūšių sanpaulijų turit? blush2.gif
Atsakyti
Pas mane 23 veislės ir dar 4 neveislinės arba bevardės. Ai dar darbe 2 nevesilinės yra.
Tai čia aš labai kukli augintoja. Kiek žinau kitos daugiau turi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 06 17, 21:50)
Čia šiaip smalsauju, merginos, po kiek rūšių sanpaulijų turit? blush2.gif

Dabar jau nedaug, bus kelios dešimtys (turbūt labiau myliu sanpaulijų giminaičius ax.gif)
Maniškė 'Sunkissed Rose'
user posted image
Atsakyti
Pas mane aplink 30...Ir dar kelios nežinau turiu ar ne, nes laaabai ilgai prie lapelių neatsiranda vaikiukų. g.gif
Atsakyti
Pas mane ~35 veislinės ir ~10 neveislinių.... ir kažkaip vis mažai, atrodo ir tos norėčiau ir anos doh.gif blush2.gif
Atsakyti